>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Over 0,5 ?? Jaki Bukmacher

kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Gram na betfair over 0,5 jednak jak wiadomo to gielda i nie mozna robic kuponow akumulowanych. Rozgladalem sie ale nie moge znalesc i nie jestem pewny czy gdzies indziej jest taka opcja grania na over 0,5 ale zeby mozna bylo laczyc zaklady. Jezeli ktos sie orientuje to prosze o pomoc.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gram na betfair over 0,5 jednak jak wiadomo to gielda i nie mozna robic kuponow akumulowanych. Rozgladalem sie ale nie moge znalesc i nie jestem pewny czy gdzies indziej jest taka opcja grania na over 0,5 ale zeby mozna bylo laczyc zaklady. Jezeli ktos sie orientuje to prosze o pomoc.

www.paddypower.com

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Zwracam się do Was z wielka prośba podajcie mi jakiegoś rzetelnego buka który ma w swojej ofercie zakłady na over 0,5 bardzo was proszę

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rajdowiec75 +3 Punkty (;))
wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dzieki serdeczne ale mam problem z jezykiem angielskim i nie poradze sobie ale i tak dzieki za info:spokodfhgfh:

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no jest w bwin ale tylko na niektóre mecze a ja pytalem czy jest jakiś bukmacher który w swojej ofercie ma na każdy mecz z pilki noznej z kazdej europejskiej ligi over 0,5 nie chodzi tu o lige angielska, hiszpańska czy niemiecka ok nie ma juz pytania

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rajdowiec75 +3 Punkty
kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Na Bwin sa takie smieszne kursy ze szkoda gadac. Chyba ze ktos lubi grac kursy 1.01 ????