- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
EDMONTON @ COLORADO
typ: 2
kurs: 2,1
stawka: 60 GBP
BUFFALO @ OTTAWA
typ: 2
kurs: 2,16
stawka: 120 GBP
GAZIANTEP BB V GOZTEPE
typ: 1
kurs: 2,16
stawka: 240 GBP
ANZHI MAKHACHKALA V SPARTAK MOSCOW
kurs: 2,3
stawka: 360 GBP
Tu się liczy wynik z boiska, na kuponie, jakby było odwrotnie nikt nie dochodziłby do tego w jaki sposób.ale nie fart, gol w 90+4' min na 1:1 i jeszcze goście grali z czerwoną
szkoda, w sumie dobrze, że mnie nie było w domu bo bym też postwił ten typ
PS. Gospodarze cisneli niemiłosiernie ale i tak im nic to nie dało jak widać
pzdr.
No to teraz zostało Ci tylko 30 funtów... na noc masz 4 hokeje NHL, teraz musisz typ bardzo przemyśleć... Za sam Arsenal powinieneś mieć prawie 5 tys funtów z dwóch meczy. System wymaga naprawy, o ile się wcześniej nie rozleci ????
DENIZLISPOR V KARTALSPOR
kurs: 2,12
stawka: 600 GBP
teraz juz jestem pewny. nie kumasz zasad systemu za grosz. chcialbys zarobic na dwumeczu arsenalu z milanem duzo wiecej nie wiedzac, ze takim sposobem zbankrutowalbys juz dawno. a do dzisiaj pewnie z 7 razy. a ja ciagle w grze.
Widzisz z całym szacunkiem do Ciebie, ale powtarzam jeżeli chodzi o Arsenal zaryzykowałeś, opłacało się. Min. Arsenal dwa razy Cię uratował, dziś aby odzyskać wcześniejsze wygranę musiałbyś zagrać również taki Arsenal.
Pytanie czy jakby Ci tak dwa razy jeszcze nie weszło, a nawet trzy, czy wtedy Ty byś rozumiał system? Czy już byś go nie rozumiał?
Tu nie trzeba duzo rozumieć, zakłady Bukmacherskie to często 5 wiedzy, 95 szczęscia, którego to Ci szczęścia brakło w 94 minucie.