Bez antyvirusa ze " scianą " ty nie powinieneś wogóle używać internetu. Przecież w tej chwili musisz mieć tak zasyfiony komputer że to nie ma sensu nic na nim zapisywać. I nie myśl że wirusy wpadają z jakiś dziwnych stron na twój komp. w zeszłym tygodniu wchodząc na wp.pl blokowało mi "Phishing" i koniki już nie wspomne o notorycznych próbach włamań na kompa przez hakerów. Bez antyvira ani rusz z internetem
a co do tego włamania to zgłoś to do prokuratury. wezmą IP od buka i po kłopocie. jeżeli koleś hasa po necie to może być więcej takich ludków jak ty "okradzionych" a kwotowo to na pewno wyjdzie powyżej 300 zł a to już sprawa karna..
no chyba że cię oleją w prokuraturze - zalezy ile masz lat i jak zagadasz..
Ojj uwierzcie mi, że wrzucenie wirusa do pliku graficznego jest bardzo możliwe ;]
Ja porponuje:
- antyvir: avast4
- firewall: kerio personal firewall
- antyrobal: ad-aware prof
do tego "hijackthis", SP2, zapora systemu ON
Hmm Napewno Masz Keyloggera (Program Ktory Zapisuje Logi Na Komputerze I Przesyla Je Pozniej Na Email Sprawcy Badz Ftp). Tak Pozatym To Musial Byc Plik O Rozszerzeniu Exe (Przypomnij Sobie Czy Nikt Ci Ostatnio Nie Wysylal Zadnego Takiego Pliku). Ew. Jezeli To Nie Keylogger To Jest To Przejsciowka Taka (Podlacza Sie Miedzy Komputer A Kabel Od Klawiatury, Tam Z Tylu Komputera). Idz Z Tym Na Policje To Oni Juz Zalatwia Ip Od Bet365 Ps.Polecam NOD'A i Avasta
Do kompa nie mam z tylu nic podlaczonego, jestem pewien, ze to napewno jakis wirus czy cos w tym stylu byl.
W kazdym razie zrobilem formata, przed podlaczeniem do netu zainstalowalem NOD`a a nastepnie wymienilem wszystkie hasla, zobaczymy co bedzie teraz.
Dzieki wszystkim za rady ????