>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

oszust na bwin? Baardzo ważne! Pomóżcie!

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Weż to olej,przeciez to zwykła granda.
Co buk zgłosi na policje ze ktoś na chacie napisał,,sprzedam komuś swoje typy&#39; ???? .
Gdyby nawet można z tego łatwo sie wykręcić,stojąc przy tym ze słowo sprzedac to żargon i nie chodzi w nim o chęć zarobku.

A temu frajerowi napisz że mu dasz kaske,tylko zeby podbił osobiście;-)

A 0

archiminiwiri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Teraz ja go zacząłem straszyć, ale nie odpisuje już...
Zrobię wszystko, by mój kolega był ostatnią osobą, którą on próbuje wkręcić.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...Coventry...
hahaha o lol ;) to tak jakby Ci ktoś pisał, że zgłosił na policje że ściągnąłes sobie mp3 z neta.... ludzie.... śmieszny koleś z niego a ty dajesz się wkręcać weź go wyśmiej i czekaj na wezwanie hahahah dobre ;) oprócz Twojego gg zapewne nie ma nic xD

B 0

bbb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
9306568 17:02:35
Niema Panm dzialalnosci a proboje sprzedawac typy, jest to nielegalne i mozna isc siedziec na dwa lata oraz grzywna 5 tysiecy zlotych

uje się nie kreskuje :) i wszystko jasne

E 0

ellla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
handelik informacjami o ustawionych meczach jest karalny i grozi za to tyle co za korupcje
poza tym info o tym chlopie mozesz znalesc na ponizszych linkach, sporo on sprzedaje i nie tylko mecze w wielu miejscach sie oglasza, uzywa roznych numerow gg oraz maili itp, zawsze podaje konto na mb lub konto bukmachera zeby mu kase przelac i wcale nie jest z warszawy cwaniak tylko ze slaska
(wpisy od poczatku marca)
znajdziesz tam jego profil na klasie oraz fotce a takze numer IP

heh, reklamuje niewiadomo co jeszcze, ale sadze ze to ta sama osoba, identyczny system dzialania
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&amp;amp;w=60578674&amp;amp;a=60582710
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&amp;amp;w=58874756&amp;amp;a=59079146
na takiego &quot;bogatego&quot; tez uwazajcie, mial wlasna stronke gdzie podawal 3-5 meczy na ako ok 2 i 2 z 5 takich kuponow wchodzilo, lans i cwaniactwo
szantaz tez jest karalny http://pl.wikipedia.org/wiki/Szanta%C5%BC , kara 3 lata
--------------------------------------------------------------------
cytat z lottox.kero.pl z ksiegi gosci
&quot;1. ten Bogacki pare mies iecy temu mial nick bogaty i mial sowja stronke gdzie dawal 3-5 spotkan na kupon łaczne ako ok2, wchodzilo 2 z 5 kuponow,
uwazajcie tez na chlopa z gg 4231445, zreszta roznych numerow uzywa i oferuje ustawki, wplata przed na konto MB lub konto bukmachera, naciagacz ze slaska lat ok 20-21 ma profil na fotce i klasie, merdok

2. Unikajcie także wszelkiej maści typów podawanych na GADU - GADU .
Są to anonimowi pracownicy bukmacherów , którzy rzekomo podają super zestawy , które muszą wejść, bo niby wiedzą to od samych bukmacherów .
Podam 2 przykłady:
GG - 12770108 - niejaki &quot; Kasa &quot;
GG - 7761270 - niejaki &quot; Bogacki &quot;
Prawdopodobnie mają jakąś prowizję od buków i od przegranych przez klientów kuponów , dlatego podają typy , które w ogóle nie wchodzą i żerują na naiwnych , sypiąc tekstami graj za 150 , albo za 100 zestaw meczy o kursie 3 - 6zł.
Sytuację utrudnia fakt że działają właśnie przez GG , dlatego jedynym miejscem , w których można was ostrzec przed nimi są takie księgi ja ta!! Nie dajcie się im naciągnąć , bo przegracie wszystkie swoje pieniądze !!!!! &quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;
wpiszcie te 2 numery gg w google i zobaczycie ile jest tam o tym, ten sam koment na wszystkich stronach, reklamuje sie chlopaszek

pops 0

pops

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niejaki Bogaty robił kiedyś karierę na czacie Bwin. Podawał typ, a jak nie wchodził to mówił, że podawał inaczej. Może nabrał paru nowicjuszy, ale z tego co widzę to chyba tylko tacy się nabierają na takie coś, bo jak ktoś zaoferuje typy na czacie to od razu zostaje zbesztany. Słusznie :]

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takiego wieska to bym ostro pocisną. Rozmowa gg potwierdza ze oszust. Ja bym do niego nawet nie pisal tylko blok, bo szkoda czasu ;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety coraz więcej tego typu oszustów nastała nawet na to moda. Cóż pozostaje tylko się strzec od tego typu oszustw , ale na czatach bukmacherów jest tego coraz więcej.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
chłop chce 200 złotych buhahah po tej propozycji sam sie zdemaskowal ????
po drugie pisac to sobie może, trzeba miec dowody ;)
tak wogóle zaproponowal bym mu z 1000 na wszelki wypadek ale do ręki ;)

feever 5

feever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Imię: Marek/Mateusz
Nazwisko: Olszewski?
Miasto: Warszawa
GG: 134222
Moneybookers: [email protected]
Sposób oszukiwania: wyłudzanie kasy, sprzedawanie rzekomych ustawek, wyłudzanie bonów, podszywanie się pod użytkowników allegro, sprzedawanie fałszywych bonów...
Zasięg działania: czaty Bet-at-home, bwin..
????????????????????

L 0

lynn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam. Mnie też oszukał, ale popełnił jeden mały błąd i mam jego IP.
83.17.133.138
Trochę poszperałem za tym adresem i dowiedziałem się czegoś takiego:
&quot;83.17.133.138&quot;,&quot;&quot;,&quot;Polska&quot;,&quot;Śląskie&quot;,&quot;będziński&quot;,&quot;Wojkowice&quot;

L 0

leinad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten koleś ostatnio oszukał mnie w sprawie korepetycji z programowania. Gnój tylko wuładza kasę...

leokung 0

leokung

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha albo go udup za wyłudzanie...albo olej sprawe ????

Parodia ????

zwykłe ściemy ????

tak jak ja GRAŁEM NA KURNIKu kiedyś...zwyzywałem gościa...a koleś mi mówi że jest Policjantem i mnie do sądu pozwie....

Salto w tył ????

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
haha albo go udup za wyłudzanie...albo olej sprawe ????
Parodia ????

zwykłe ściemy ????
tak jak ja GRAŁEM NA KURNIKu kiedyś...zwyzywałem gościa...a koleś mi mówi że jest Policjantem i mnie do sądu pozwie....

Salto w tył ????
Gratuluje, zwyzywales kogos na kurniku, jest sie czym chwalic ;)

B 0

barkk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonka
Ja mam. Mnie też oszukał, ale popełnił jeden mały błąd i mam jego IP.

83.17.133.138

Trochę poszperałem za tym adresem i dowiedziałem się czegoś takiego:

&quot;83.17.133.138&quot;,&quot;&quot;,&quot;Polska&quot;,&quot;Śląskie&quot;,&quot;będziński&quot;,&quot;Wojkowice&quot;

moim zdaniem nie warto się bawić w jakieś kupowanie typów.. po pierwsze rzadko można trafić na uczciwego a po drugie lepiej samemu grac i mieć satysfakcje z tego, że ogrywasz buka ????

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Kolejna słabo dopracowana zagrywka.
&quot;Gość&quot; zaczynał od słów &quot;Pan...&quot; po czym raz odpisał &quot;Nie jesteśmy na ty&quot;, potem zdecydowanie o tym zapomniał.
Wielu jest takich, którzy marnują swój czas na zbędne rozmowy czy takie wyłudzenia licząc na szczęście bądź głupotę swojej ofiary. Takich spławia się od razu, a bądźmy szczerzy - Ile procent gróźb idzie dalej, tzn. trafia na policję/prokuraturę. Przecież to śmieszne.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
???? dobre ???? byla taka tez jedna stronka odnosnie kupowania typow. niezle ceny byly haha miedzy 200 a 500 euro. teraz juz nie istnieje ciekawe dlaczego :&gt; i ciekawe czy to wszystko bylo jednym wielkim fakem. mieli screeny wysylanie sms hmm.