>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oszukali mnie?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Proszę się trzymać tematu.
Błędy z opóźnieniem się zdarzają i o tym już w tym dziale dyskutowaliśmy...
Sam ogrywałem swego czasu dwóch bukmacherów. Jednego na bramkach, drugiego na rzutach rożnych i bramkach. Nie było tego dużo ale... jednak zdarzało się i dalej się zdarza.

Co do samego pytania - z taką sytuacją i reakcją bukmachera nic nie zrobisz.
Nie udowodnisz im, że się mylą...
Możliwe, że rzeczywiście mieli opóźnienie i miałeś najzwyczajniej w świecie pecha - anulowali Twój zakład razem z innymi, które wniesiono zbyt późno.

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odnośnie betclic to miałem nie cały miesiąc temu również nie miłą sytuacje z nimi, zagrałem we wtorek kupon na którym miałem pewien mecz z tenisa po czym mój zawodnik poddał mecz rozliczyli mi jako przegrana, Ok tak mieli w regulaminie, ale na drugi dzień środa podobna sytuacja tym razem to zawodnik przeciwko któremu grałem poddał mecz skreczował i dali mi zwrot, więc wchodze na livechat pytam sie o co chodzi dopiero co rozliczali krecz=przegrana, a koleś mówi, że dziś został zmieniony regulamin , pytam się dlaczego nie poinformowaliście nigdzie o tym, na co on odpowiedział, że nie muszą w ogole informować graczy o zmianach w regulaminie...(czyli według tego mogą sobie robić co chcą i kiedy chcą).... Betclicc ????

D 0

damiano12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam chciałem powiedzieć jak zostałem wprowadzony w błąd przez bukmachera „interwetten” Postawiłem na zakład „równe/nie równe i był podany przykład
równe=0-0 Nic więcej więc dało mi to do myślenia… wiadomo 1-1,
2-2,3-3 to są równe,ale 2-1, 2-3 3-1, są nierównymi…więc
napisałem do supportu polskiego. Co się okazało zapytałem
o co w tym chodzi i podałem przykłady czy
dobrze interpretuję to zagadnienie… dostałem potwierdzenie,
że tak… kolejno postawiłem na zakład na nierówne i na to
ze będzie remis…po czym przegrałem wszystko… więc piszę do
nich i pytam czemu przegrałem dostaje odp od tej samej osoby,
że wynik był parzysty czyli równy…i w ten sposób
zostałem rzekomo i pewnie świadomie wprowadzony w błąd. Nic jak
pytałem supporta nie wspomniał o tym że chodzi to o parzyste wyniki…lub nieparzyste. Po żmudnych 2miesiącach pisania do polskiego
suportu,otrzymałem:
„Proszę o zaprzestanie spamowania mojej skrzynki pocztowej. W
wcześniejszych mailach odpowiedziałem Panu na wszelkie niejasności.
Jeśli chce Pan dalej kontynuować sprawę, w której nie ma Pan racji,
odsyłam do angielskiego supportu.”
wiec zaczołem do angielskiego suportu pisać…..
i otrzymałem:
„Wramach dobrego imienia firmy zwróciliśmy Panu pieniądze za mecz
w związku z błędnym tłumaczeniem, wynikłym z naszej
strony. W przypadku
niejasności prosimy sprawdzić oryginalną, angielską wersję strony.”
Po to jest język polski żeby nie trzeba było
tłumaczyć samemu to tak jak by po angielsku kolor czarny był a w znaczeniu polskim będzie pisać brązowy.
więc oddali z łaską, ale tylko za zakład nierówny za remis niestety nie!!!
Gdybym nie był człowiekiem upartym i nachalnym to bym wszystko stracił…Dlatego nie polecam tego bukmachera a jak stracicie kiedyś
kasę to trzeba walczyć!!!Ja już byłem gotowy iść do sądu…z tym…

A 44

ab178

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym ci kasy nie oddał.
Ewidentnie chciałeś ich oszukać myśląc, że znalazłeś lukę.
Zakładając, że kursy na &quot;równe/nie równe&quot; wynosiły w okolicach 1.8 a kurs na remis 3.0 to myślałeś, że tak czy siak wygrasz a tu taka niespodzianka.
Do tego miałeś czelność żądać zwrotu kasy. Żenujące.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
W sumie trochę dziwny przykład dali z tym 0-0, bo teraz czy 0 jest parzyste czy nieprzaste, wg. definicji parzystosci 0 załapuje się na to miano, ale tylko dlatego, że tak jest wygodniej dali by np. 2-2 to jeszcze jako tako , a tak faktycznie zagmatwali sami sobie. Co do remisu cięzko w równe nie równe trafić remis, nie mówię , że nie było tutaj próby oszustwa jednakże, kolega miał wątpliwości zasadne i dobrze , że o to walczył.
Jednakże z tym sądem więcej się nie zapędzaj, ale to taka skromna rada.

P 0

pablo221

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OSZUKUJĄCY bukmacher betsafe!!
Witam chce wszystkich przestrzec przed bukmacherem betsafe...????
miałem u nich konto i pieniądze wpłacone parę tys.... a oni pewnego dnia wyzerowali mi konto po prostu...stan zero...pytam ich czemu jak byly pieniadze a support ktory wogole jest nieudolny i wyksztalcony mowi, ze oni nie udziela odpowiedzi i tyle...
Sprawa zostala zgloszona na policje puki co... ostrzegam kazdego kto u nich chce zdeponowac pieniadze nie warto...mnie oszukali i przywlaszczyli sobie pieniadze obecnie policja sprawdza sczegoly co i jak i maja postawiony zarzut bezprawnego przywlaszczenia sobie pieniedzy...ale znajc zycie to oni i tak znajda jakies obejscie prawa wkoncu to maltanska spolka przekretow....????????????????????

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Sprawa zostala zgloszona na policje puki co.
Hazard jest nielegalny wiec jak zglosiles to na policje to sam sie pograzasz tylko. Spodziewaj sie konsekwencji ze strony panstwa.
ostrzegam kazdego kto u nich chce zdeponowac pieniadze nie warto
Nikt rozgarniety nie wplaci takich sum do Betsafe, wiec raczej nie popelni nikt takiego bledu jak ty....
mnie oszukali i przywlaszczyli sobie pieniadze obecnie policja sprawdza sczegoly co i jak i maja postawiony zarzut bezprawnego przywlaszczenia sobie pieniedzy
Chlopie nie wal sciemy ???? Usmialem sie ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
To tak jakby pójść na policję i zgłosić, że się zostało okradzionym z grama marihuany.

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam chce wszystkich przestrzec przed bukmacherem betsafe...????
miałem u nich konto i pieniądze wpłacone parę tys.... a oni pewnego dnia wyzerowali mi konto po prostu...stan zero...pytam ich czemu jak byly pieniadze a support ktory wogole jest nieudolny i wyksztalcony mowi, ze oni nie udziela odpowiedzi i tyle...
Sprawa zostala zgloszona na policje puki co... ostrzegam kazdego kto u nich chce zdeponowac pieniadze nie warto...mnie oszukali i przywlaszczyli sobie pieniadze obecnie policja sprawdza sczegoly co i jak i maja postawiony zarzut bezprawnego przywlaszczenia sobie pieniedzy...ale znajc zycie to oni i tak znajda jakies obejscie prawa wkoncu to maltanska spolka przekretow....????????????????????
To mi wygląda na jakąś prowokację, bo nikt o zdrowych zmysłach nie wpłąca od razu do niespawdzonego przez siebie bukmachera tyle kasy, cos tutaj jest nie tak. Same posty wyżej też o czymś świadczą. A zgłaszanie na policji ..... ze sie gra nielegalnie w internecie , no powiedzmy nierozsądne.....