I tak nie oddasz bo jestes zlodziejem i nazywajmy rzeczy po imieniu!Jak mi się policja dobierze do dupy albo ktoś mnie odwiedzi to wtedy napewno nitk kasy nie zobaczy. I przestańcie mnie straszyć bo marnie na tym wyjdziecie. Lepiej będzie zaczekać do dziś / jutro.
A jak nie chcecie kasy to napiszcie to jasno a nie bawimy się w kotka i myszke.
Grozisz mi pecie? Ciekawe czy tylko przed monitorkiem jesteś taki chojrak.
dokładny adres kilka stron wcześniej
mialem juz dostal jakis czas temu, mial byc ostatni termin dzis, i co ?Kase chciałem wysłać "jemjogurt" ale już dzisiaj nie moge bo mój bank już nie obsługuje dzisiaj przelewów24. Dostaniecie ją jutro jak wróce do domu a jeśli się nie podoba to niech idzie na policje. Pozdrawiam.
za poslugiwanie sie nieswoimi danymi tez grozi kara. Marcin-Odra (admin) wyraznie napisal niedawno, ze masz takie samo ip jak Armin. A jego ip wskazuje na Gorzow Wlkp. Ewentualnie mozecie byc sasiadami. Ty przeginasz pale, a Armin jeszcze bardziej. Niby regularnie przeglada forum, a zadnego komentarza jeszcze nie napisal. Armin pisal wczoraj, ze moze mi wyslac 50zl. Odpisalem zeby wysylal i nic. Dzisiaj mial reszte oddac, ale jakos mu nie wierze. Takze bez wzgledu czy mi kase dzisiaj odda czy nie, pojde wieczorem na policje jak bede wracal z uczelni, bo to jest lekka przesada. I miejcie obaj pewnosc, ze zloze doniesienie na was dwoch.Lotników 23
65-138 Zielona Góra