>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
P 0

pedros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam millennium więc po godz. 20 już nie można wpłacić z banku na MB. Nic na to nie poradze.

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale jest cos takiego jak przelew24 gdzie kasa jest od razu na koncie, praktycznie z kazdego banku...

P 0

pedros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Udajesz czy naprawde jesteś głupi? CAŁY CZAS MÓWIE O PRZELEWY24! Kase można wysłać tylko do godziny 20, potem nie księgują.

C 0

curt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokładnie!!!!

aha pedros jak nie mogą przelewy iść na MB to mi możesz przelać na konto bankowe mi to nie robi problemu!

I ciakawe co powiesz że strona banku nie chodzi?

P.S.

Piszczie tutaj ile jest wam winien pedros!

curt - 40 zł

matiks2 0

matiks2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Laczna/Kielce
wisi duzo pieniedzy a jak sprawa sie oprze na policje to przesle screen ile pozyczyłem i zapisy rozmów

P 0

pedros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dopiero teraz jestem w domu. Jutro też będę pracował do późna więc każdy swoje pieniądze dostanie w poniedziałek koło 7 rano (jeśli przed wyjściem zdąże) lub wieczorem. Pozdrawiam.

zbik84 0

zbik84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chelm/Kraków
Coś mi to przypomina. Armin (znany jako BB lub BBB) tez mi podobne kity wciskał, zresztą kasy oddał tylko część, a minęły już ok 2 miesiące. Więc najlepiej gdyby admin sprawdził te osoby po ip i być może okaże się, że to jedna i ta sama osoba.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taaaa a w pn wieczorem koles wam napisze, ze byl zmeczony po pracy i idzie spac.
widac ze kreci, bo skoro idzie w trybie on line przelac kase z konta na mb a potem z mb na mb to gdyby mial kase tak jak pisał to juz bym to zrobil.
bo czas by napisac posta mial, ale by wyslac juz nie.
koles sciemnia, po za tym dzieci jeszcze nie moge pracowac drogi pedrosie.

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi wisi 70zl, a sciemnia od dobrych 3 tygodni, caly czas obiecujac ze kasa bedzie na czas :/ narazie czekam, ale nieduzo mi brakuje zeby stracic cierpliwosc bo koles sie napozyczal i nie ma teraz kasy zeby pooddawac..

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie zdziwiłbym się jakby to był nasz stary oszust BB. Mi też tak przekładał codziennie i mówił,że jutro hajs już będzie. Mi cierpliwość sięwyczerpała po 4 tygodniach czekania powiedziałem kim dla mnie jest i zablokowałem go na gg.Ludzie dla kilkunastu złotych są w stanie się zeszmacić i serdeczny h.. im w du..

P 0

pedros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powiedzialem, ze przesle pieniadze w poniedzialek, tyle na ten temat, prosze nie komentowac.

matiks2 0

matiks2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Laczna/Kielce
przyjdzie na wieczór pewnie zmeczony i napisze ze juto odda.i tak w kółko.........a cierpliwosc wygasa :przeklina:

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do mnie wczoraj sie odezwal i mowil abym podal mu meila i ile kasy ma mi oddac to dzisiaj po pracy ureguluje zaleglosci, oby tak bylo

C 0

curt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi napisał dzisiaj że o 18:30 wraca z pracy i kasa będzie, czekamy.

Status
Zamknięty.