>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oszuśći !!!

Status
Zamknięty.
O 0

oszukany1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć,

założyłem konto u bukmachera internetowego BETCLI - STANOWCZO NIE POLECAM, mają ofertę cashbach (200zł). Wpłaciłem 200zł za pomocą przelewy24. Postawiłem zakład, po 5 dniach wszedłem sprawdzić czy zakład jest wygrany. Niestety go przegrałem. Zapytałem na czacie kiedy zwrot środków i po 10 h otrzymałem odpowiedz:
Z przykrością informuję, że Twoje konto nie może zostać objęte tym bonusem. Powodem odmowy jest fakt, że wcześniej z tej promocji skorzystała inna osoba, logując się z tego samego adresu IP. Zgodnie z Regulaminem Serwisu w Twoim wypadku oferta powitalna (Cashback) została usunięta z tego konta.
Przypominam, że decyzje o przyznaniu bonusu lub jakiejkolwiek innej promocji pozostają w gestii Betclic.com. Proszę, abyś pamiętał, że Betclic.com przyznaje tylko jeden bonus na osobę, kartę kredytową, konto bankowe, gospodarstwo domowe, komputer lub adres IP. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie Serwisu w sekcji Promocje Sportowe.
Przepraszam za niedogodności jakie może to dla Ciebie powodować, chętnie udzielę Ci informacji odnośnie innych zapytań w przyszłości. Jeśli potrzebujesz bardziej szczegółowych informacji proszę uprzejmie o kontakt pod adresem
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, proszę o ponowny kontakt.

Przecież to jest niemożliwe by ktoś logował się z tego samego adresu IP. N Do logowania się serwisem używam zawsze połączenia USB przez telefon komórkowy. Za każdym zalogowaniem się do sieci, mam inny adres IP. Więc nie jest on nigdzie zapisywany, tylko przydzielany z puli adresów. Za każdym podpięciem się do internetu muszę wywołać nowe połączenie co wiąże się ze zmiana adresu IP gdyż nie posiadam stałego łącza.
Wali ściemą olałem ich już i swoje 200zł - tylko pisze Wam ku przestrodze !!!????????????????????????????

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To już nie 1-szy taki wątek. Nowy użytkownik, i kłopoty ze zwrotem. Jakoś większość graczy skorzystało z tej promocji bez problemu. Sam kiedyś skorzystałem jak cashback wynosił bodajże 50zł. Zwrot bez problemu. Pamiętaj że dany komputer także ma swój numer. Jeśli z jednego komputera założyłeś 2-gie konto, i chciałeś skorzystać z promocji to też złamałeś regulamin. W każdym razie coś musiało być u ciebie nie tak.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Dokładnie, ip możesz mieć zmienne, ale z urządzenia/komputera widać było już zakładane. Albo brat wystarczy że założył czy ojciec.

borek7 24

borek7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grójec
Ja założyłem konto w poprzednim tygodniu w betclicu. Od razu przelałem pieniążki, zweryfikowałem swoje dane (dowód osobisty - zdjęcie), zapytałem na czacie czy należy mi się promocja mimo że widniał na koncie bonus cashback. Zagrałem, przegrałem ( pozdro dla Liverpoolu, do wyjęcia 982 zł ), rano w poniedziałek pieniążki były, które zagrałem na koncie u buka, zleciłem wypłatę i dziś widzę są już na moim koncie. Także ja ze swojej strony polecam. Mam stałe ip.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Oszukany1 jeśli ktoś jest oszustem to tylko Ty, bukmacher bezpodstawnie nie będzie robił problemów z jakimiś 200 zł z cashbacku.
Na forum masz multikonta to i bukmachera próbowałeś oszukać.
Zamykam temat.

Status
Zamknięty.