>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ostrzeżenie przed bwin!!!

M 0

me001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Chciałbym ostrzec wszystkich użytkowników bwin. Wydawała mi się ta strona jedną z lepszych ale niestety się pomyliłem okazali się zwykłymi oszustami!!! Kilka dni temu wpłaciłem 120 zł i skorzystałem z promocji. Wysłałem dowód osobisty przed wypłatą jak należy i dowód został zaakceptowany ponieważ przyszło potwierdzenie, więc wypłaciłem pieniądze na łączna sumę 2400 zł. Następnego dnia logując się na konto otrzymałem wiadomość KONTO ZOSTAŁO ZABLOKOWANE. Napisałem e-maila, dzwoniłem i konto zostało zablokowane ponieważ, tutaj powód - &quot;ze względu bezpieczeństwa&quot;. Kpina, oszustwo w doskonałym wydaniu!!! Żadnych konkretów, po prostu pasowało im tak i tak zrobili. Chciałbym przestrzec przed tą firmą!!!

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie miałeś dane nie prawidłowe wpisane przy rejestracji bo raczej niemożliwe jest zablokowanie bez przyczyny:???: Spytaj się z jakiego powodu ci zablokowali i wyjaśnij sytuację.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Oczywiście, że tak, BWIN jest jaki jest, ale też nie robi sobie jaj z takimi sytuacjami blokowania bez powodu, jakoś typerzy stąd, moderatorzy, admini, nie żalą się na Bwin bo im nie wypłacił 1000zł, a sądze , że nie takie w swojej historii kwoty przelewali, tylko zawsze żali się osobą , która dopiero co zarejstrowała się na forum. Jakoś mało wiarygodne.

K 2

kubay87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesli sie postepuje uczciwie .. ???? Wszystko jest ok . Buk jak najbardziej wporzadku . Kilka razy jakies watpliwosci , szybko wytlumaczone ale niestety droga mailowa . Powodzenia

T 15

tomasz1799

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie jeszcze nigdy Bwin nie oszukal , a gram tam praktycznie zawsze i wyplacam bez problemow .

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja muszę się zgodzić z mE001, miałem dokładnie taką samą sytuację, a napewno nie chciałem ich jakoś wyrolować

P 0

pt3r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nigdy nie mialem z nimi porblemu zawsze bezproblemowe wyplaty

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja w zeszłym tyg. wypłaciłem od nich moją kasę 200 zł niby nie wielka suma wcześniej się też coś wygrywało nigdy nie było problemu jeden z buków którego najbardziej szanuje więc kolego musiałeś mieć jakieś problemy z nimi.

P 0

pt3r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie jeden z nalpszych bukow bezprzecznie, i live bezkokurencyjny, no moze tylko bet365 sie rownac

D 0

darecki44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
Dla mnie jeden z nalpszych bukow bezprzecznie, i live bezkokurencyjny, no moze tylko bet365 sie rownac
haha to dobre, to jest wlasnie jeden z najbardziej lipnych bukow jakie znam, chwalicie sie ze wyplacace po 200zl i jest ok:grin: takie pieniazki to mozecie z bankomatu se wyplacic wygrajcie z 2000zl albo wiecej to zobaczymy czy wyplata wam pojdzie tak latwo i czy nie zamkna wam konta, powodzenia

bilet44007 154

bilet44007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
034
haha to dobre, to jest wlasnie jeden z najbardziej lipnych bukow jakie znam, chwalicie sie ze wyplacace po 200zl i jest ok:grin: takie pieniazki to mozecie z bankomatu se wyplacic wygrajcie z 2000zl albo wiecej to zobaczymy czy wyplata wam pojdzie tak latwo i czy nie zamkna wam konta, powodzenia
Dokładnie jak wyżej dla nich wypłaty typu 200, 500 to jest nic jak wygrasz więcej robią sie problemy znam to na przykładzie kolegi wygrywając większą sumę zamknęli mu konto ale nie spoczął na laurach odzyskał $ i podziękował za współprace, zresztą pewnie znajdzie się kilka uczciwych buków ale część naprawde kombinuje zamykając i liczy na to że ten ktoś odpuści temat także never give up!!!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +20 Punkty (powodzenia i cierpliwości w odpoczywaniu od buków)
blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie żebym jakoś specjalnie go kochał, ale raz wypłacałem z bwina ok 200 zł i nie było najmniejszego problemu (potem komplikator włączył się jedynie moneybookers).

M 36

mankiecik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,nieraz wyplacalem wieksze kwoty i nigdy nie bylo problemow!!pienadze na mb zawsze nastepnego dnia,wiec moze nie kazdy ma problemy z bwin,pozdrawiam

D 0

darecki44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
wiadome że nie każdy ma z nimi problemy bo już by dawno rozpiździli tego buka, widocznie akurat na ciebie nie trafiło...