>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Opłaca się zacząć tu grać?

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, z racji tego że ostatnio dobrze idzie mi obstawianie NBA, a że oferta bardzo przyjemna i kursy wysokie chciałbym zacząć tutaj grać, Wiem, że jest osobny temat do opinii o Unibecie, który oczywiście przeczytałem cały, ale niektóre wypowiedzi są sprzed 2 lat nawet, dlatego chciałbym was prosić o opinie, z góry dzięki ????
@Edit
Dodam jeszcze tylko, że nie interesuje mnie bonus. Obrócić 6 razy 200 zł (1200 zł) po kursie 1,4 to ciężko bo zazwyczaj gram treble/double z kursem 1,3 jedno zdarzenie, a jeszcze czas w którym mam obrócić kwotą 1200 zł sprzyja złemu bo trzeba się spieszyć a jak wiadomo człowiek się spieszy to średnio to wychodzi, stąd raczej niechciałbym korzystać z bonusu.

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak chcesz stracić kase bo ci nie wypłacą to czemu nie, albo jak ci wypłacą to nie tą metodą na którą byś chciał ????

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
w świetle ich zmian w regulaminie oraz zmian w naszym prawie, zważywszy na to że blokują wypłaty innymi metodami niż na konto bankowe - zdecydowanie ODRADZAM grę w tej firmie ;)

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie jakiś inny buk, którego polecicie, który ma ciekawą oferte do NBA ?