>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ogólnie o zlocie

Status
Zamknięty.
lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Lalo przecież Dobi to przystojny chłopak. Jeden z lepszych &quot;wyrywaczy&quot; w okolicy podobno ;)
No jak się pytałem modów w mod icty który by chciał ze mną w pokoju być to nikt nie chciał.... ????
Mówią, że za głośno chrapie w nocy. A w dzień sapie...
Także nie wiem czy przyjadę :|
No to dlatego mowie żeby nie wrzucał bo wszystkie polecą na niego a ja też chce mieć coś dla siebie :| No chyba że złoży przysięgę że odda 10 % to może wrzucić ????
Ja mam dla Ciebie idealnego partnera do pokoju ! Będzie nim ... telprzem ! :spokodfhgfh: już mi to na gg poświadczył ????
Moja kumpela będzie z moją paczką w pokoju, więc tutaj żadnych propozycji nie zarzucać ????
oooo przynajmniej jeden Benek pomyślał ! Dasz pogadać przez chwile ? Przynajmniej przez 10 min. ???? Bo do głowy dostanę z samymi kolesiami :jezora:

Vader dlaczego nie odpowiedziałeś w sprawie Ziuty ???? Hehe :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
To będzie zależało od Jej chłopaka, który też jedzie ???? Ale moim zdaniem za drobną opłatą pogadać będziesz mógł, ale nic poza tym ????

M 0

misiek1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o właśnie jakieś fajne dziewczyny by się przydały bo co będę podrywał ????

S 1

stres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
suwalki
Kurde ja chetnie bym wyskoczyl.. tylko tak duuupnie samemu przez cala Polske leciec bez auta. A wsrod znajomych chetnych do wyjazdu brakuje. Moze ktos z was z okolic Suwałk sie wybiera na zlocik?

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ech chłopaki, chłopaki nie mogę być z Wami na zlocie, ale może Wam tam podeślę jakieś dziewczyny bo widzę, że deficyt jest ???? zaraz zapytam siostry czy nie ma jakichś chętnych koleżanek z liceum ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Ech chłopaki, chłopaki nie mogę być z Wami na zlocie, ale może Wam tam podeślę jakieś dziewczyny bo widzę, że deficyt jest ???? zaraz zapytam siostry czy nie ma jakichś chętnych koleżanek z liceum ????
i najważniejsze żeby nosiły pończoszki :mrgreen:
jeśli tak to ja przekładam sesje ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde ja chetnie bym wyskoczyl.. tylko tak duuupnie samemu przez cala Polske leciec bez auta. A wsrod znajomych chetnych do wyjazdu brakuje. Moze ktos z was z okolic Suwałk sie wybiera na zlocik?

Jak tez napisane My jedziemy na trasie Gdansk-&gt; Bydgoszcz-&gt; Warszawa. Jezeli Ci po drodze to zachecamy, jak nei to mozna dojechac do Gda/Bydg i z nami jechac ;) oczywiscie mowa o ciopongu ( ???? )

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
Szkoda tylko, że w tym Sulejowie nie ma kortów tenisowych, bo z miłą chęcią bym sobie popykał :p Ktoś z uczestników zjazdu grywa w tenisa ? ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja grywam czasem , ;) Jednak niestety ale tam niema a byłaby ciekawa walka ewentualnie możemy pograć w bierki wodne:d

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To musisz wsiąść sobie skrzydełka do pływania i kółko ratunkowe ;)

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
Hehe xD Wiesz, za dużo z tym roboty :p Po pierwsze trzeba kupić a po drugie dowieźć xD Dlatego chyba oddam pojedynek walkowerem xD

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
Pojechałbym, ale się boje Vadera ????
Nie no zartuje :jezora: Jakbym byl w tym czasie w domu to napewno bym wpadl ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Spokojnie. Póki co nie jestem pewien czy się pojawię. Zapisałem się, dokonałem wpłaty ale czy przyjadę to się jeszcze okaże. Jak coś to nie gryzę... aha miecza świetlnego nie wezmę jak coś ;)

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
Zapisalem sie, jednak to, czy bede mogl przyjechac dopiero sie okaze pod koniec czerwca/poczatek lipca, po prostu nie wiem jeszcze, czy wyjezdzam za granice, czy zostaje w krk, a nie chce, zeby zabraklo mi potem wolnego miejsca. Najwyzej bede stratny ta zaliczke, no chyba, ze ktos sie znajdzie na moje miejsce, jesli nie udaloby sie dojechac. Pozdro ;-)

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Zaliczka wpłacona ???? Sorry że dopiero teraz ale całkowicie wyleciało mi to z głowy :] Mam nadzieję że dam radę przyjechać na zlot ^^ ????
pozdROWienia ????

akarin 0

akarin

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Zapisywać sie można do jutra czy do końca tego tygodnia?

Bo w tym tygodniu będę wiedział czy mogę pojechać. Na razie wychodzi, ze tak, ale wolę być w 100% pewny.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Celahim jedziesz z Bytomia ? Samochodem czy pociągiem, bo jeżeli z Bytomia i samochodem to jeżeli bym jechał [ do czwartku będę wiedzieć ] to mam pytanie czy jest taka możliwość aby zabrać się z Tobą.Oczywiście byłaby taka możliwość znacznie mi to ułatwi pertraktowanie z rodzicami.
Proszę o odpowiedź.

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
Celahim jedziesz z Bytomia ? Samochodem czy pociągiem, bo jeżeli z Bytomia i samochodem to jeżeli bym jechał [ do czwartku będę wiedzieć ] to mam pytanie czy jest taka możliwość aby zabrać się z Tobą.Oczywiście byłaby taka możliwość znacznie mi to ułatwi pertraktowanie z rodzicami.
Proszę o odpowiedź.
Jesli bede jechal, to pewnie z Krakowa i prawdopodobnie autem, ale tak jak mowie, moje szanse na wyjazd oceniam narazie 50/50;-) Nie byloby problemu sie zabrac, ale niestety jesli jade, to z Krakowa

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Jesli bede jechal, to pewnie z Krakowa i prawdopodobnie autem, ale tak jak mowie, moje szanse na wyjazd oceniam narazie 50/50;-) Nie byloby problemu sie zabrac, ale niestety jesli jade, to z Krakowa

Aha rozumiem, szkoda, najwyżej poszukam pociągu, bądź kogoś ze Śląska kto się wybiera[hah oświeciło mnie - przecież Lalo jedzie xDD ] , ale to się jutro okaże czy pojadę.
Dzięki za odpowiedź.

Status
Zamknięty.