>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ogólnie o zlocie

Status
Zamknięty.
uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
wszystko pięknie i przybyłbym z przyjemnością, lecz mam złe myśli, że sesja pozbawi mnie tej przyjemności niestety. No ale jeszcze dużo czasu może się coś wymyśli.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
oj tam sesja :p tez mam ???? dobrze bedzie ???? no ja z radomia niby jestem nie :p cos tam moge poszukac albo u mnie na dzialce zapraszam bylo 40 osob to moze i byc 100 ????

akarin 0

akarin

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Generalnie mówiac to ja już sobie zarezerwowałem termin i mam zamiar sie pojawić. Byłem na kilku zlotach i wiem, że to niezła sprawa.

Zobaczymy tylko koszty, bo co by nie mówić dojazd też sporo bedzie kosztował. No chyba, ze ktos z Dolnego Ślaska by mnie zabrał :wink:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Też Was pocieszę... jako student zaoczny będę miał sesję w czerwcu. Ale to tylko motywacja, aby nie odkładać zaliczeń i postaram się zaliczyć wszystko jak najwcześniej.
Co do dojazdu. Ja raczej na 99% jadę autem i po drodze wezmę z 3-4 userów z forum. W późniejszym czasie (gdy wszystko będzie załatwione na tip top) możecie tak się zgadać, aby jak ktoś pojedzie autem/pociągiem jechać razem. W kupie siła ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
ja pewnie tez wezme fure jak cos to wszystko do uzgodnienia ale kolo radomia szukac?
Jasne, każda pomoc mile widziana, jak masz jakieś ciekawe miejsca między Radomiem a Łodziom to daj znać, najlepiej na priv.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
na tym forum nie dzielimy na płci :p tu sa sami hazardzisci a jak chcesz panienki to se załatw ????

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
No dobra :p ale jak się stado nachla to różne dziwne myśli przychodzą :p Wojna z osiedlowymi mafiozami czy coś :p A dziewczynki zawsze załagodzą :p A zresztą ładnie popatrzeć na ładne buzie a nie tylko na te brzydkie mordki nachlańców :p To będzie jeden wielki Melanż Sponsored By Expekt :p

malibu 138

malibu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ja chętnie wpadnę chociaż na jeden dzień,jeśli termin będzie odpowiedni.Co do miejsca to jak dla mnie bez różnicy bo i tak pojechałbym autem.Jeśli będą chętni z Białegostoku to możemy się dogadać w sprawie transportu.Pozdrawiam.Ogólnie zajebista inicjatywa.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No chyba, ze ktos z Dolnego Ślaska by mnie zabrał :wink:
I mnie tez :p
chyba ze ci co sa z Wrocławia i okolic to zbierzemy sie jakos i pojedziemy pociagiem cala ekipa ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No ja jestem z dolnośląskiego, do Wrocka 50km, chętnie bym pojechał ale chyba wtedy wypadnie mi niestety egzamin zawodowy z ekonomii, więc raczej sobie nie pojade, ale może coś się zmieni.

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również z dolnośląskiego tylko że lipton trochę z terminem, bo na wczasy śmigają niektórzy, sesje itd.

Status
Zamknięty.