>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ogólna dyskusja, pytania i propozycje.

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Temat służy do prowadzenia ogólnej dyskusji nt. konkursu. Możecie wymieniać się poglądami i komentarzami względem transferów czy konkretnych kolejek.

Jeśli macie jakieś pytania to jest to najlepsze miejsce do ich zadania.

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Mogę prosić o zmianę nazwy drużyny w zapisach?

Moja drużyna w zabawie ma nazwę: VeB MeFiu Team

Z góry dziękuję

Done.

ozik90pl 0

ozik90pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie opłaca się brać Pepe, przecież zaraz dostanie kartkę i dostaniecie minusowe punkty. Zbyt gorąca głowa, taki europejski Suarez, zaraz komuś nagryzie ucho :razz:. Hummels za to nie będzie grał w pierwszym meczu i nie wiadomo czy zagra w drugim z Polska, przez kontuzje. Wybrałem Szwajcara Rodrigueza, solidny obrońca, do tego ich rywale w grupie nie powalają (z wyjątkiem Francji).

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety musialem nieznacznie zmienic nazwe druzyny na Rancid1. Bo nie chcialo mi zarejestrowac na uefa, nazwy rancid. Takze prosze o zmiane nazwy na Rancid1. Dzieki

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Pytanie, czy również nie możecie się zalogować na uefa.com w celu sprawdzenia swojej jedenastki? Ani przez fb, g+, czy też wpisując email i hasło. Po prostu po kliknięciu &quot;login&quot; nic się nie dzieje. I tak samo na innej przeglądarce...

kitex 738

kitex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Przed chwilą się logowałem i u mnie nie ma żadnego problemu.

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Pytanie, czy również nie możecie się zalogować na uefa.com w celu sprawdzenia swojej jedenastki? Ani przez fb, g+, czy też wpisując email i hasło. Po prostu po kliknięciu &quot;login&quot; nic się nie dzieje. I tak samo na innej przeglądarce...

ma ktoś jeszcze taki problem? Czyściłem kompa, usunąłem cookies i nadal nic nie daje. Nie ma jak się skontaktować z nimi, heh...Co począć w tej sytuacji:?

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy jest stworzona tabela forumowiczów?

Na stronie fantasy ligi jest tabela aktualizująca się nie bieżąco więc nie widzę potrzeby robienia zestawienia forumowiczów do zakończenia EURO ????

wodzuzks 118

wodzuzks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Niektórzy to ładnie poszaleli z punktami w pierwszej kolejce ???? )

szkoda że nie można podejrzeć składów innego gracza

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Mógłby ktoś podesłać tabelę, bądź podać ilość punktów i miejsce drużyny Fc Zodiac? Ani z telefonu, ani z komputera nie mogę się zalogować, stworzyć nowego konta, ani zresetować hasła. To jest jakaś kpina...

Jesteś 93 ale ponad połowa Twoich zawodników nie grała swoich meczów więc po co Ci ta informacja teraz?

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Jesteś 93 ale ponad połowa Twoich zawodników nie grała swoich meczów więc po co Ci ta informacja teraz?[/b]
wytłumaczyłem wyżej. Dzięki za podanie pozycji ????

kitex 738

kitex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Niektórzy to ładnie poszaleli z punktami w pierwszej kolejce ???? )

szkoda że nie można podejrzeć składów innego gracza

Przecież można bez problemu zobaczyć inne składy ;)

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Wie ktoś moze jak zmienić zawodnika ? chodzi mi tutaj o to jak wpuścić gościa z ławki...

kitex 738

kitex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Zmiany w składzie będzie można dokonać po zakończeniu 1 kolejki a pierwszym meczem 2 kolejki.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
baku193 +11 Punkty
brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Ja mam dwa pytania Panowie ???? Da się w jakiś sposób sprawdzić skład innego gracza? Jeżeli tak to jak? A drugie to czy dokonywanie transferów po pierwszej kolejce jest w jakiś sposób &quot;płatne&quot;?

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
da sie zobaczyc sklady, po prostu wjedz na nasza lige i kliknij na nazwe jakiegos uzytkownika pokaze Ci sie jego sklad. A co do transferow to:
Number of free transfers
Group stage: one per matchday
Round of 16: unlimited
Quarter-finals: 4
Semi-finals: 6
Final: 6

henek9 933

henek9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty City
Witam.
Pierwszy raz gram w McDonald&#39;s Fantasy dlatego chcialem zapytac,dlaczego dostalem minusowe punkty...?
Wczoraj przed rozpoczeciem 2 kolejki zrobilem pewne zmiany w zespole majac 58 punktow.
Wczoraj w meczu Francji w pierwszym skladzie gralo moich 3 zawodnikow,a wiec Lloris w bramce,Evra w obronie i Payet w pomocy,ktory zreszta strzelil bramke.Gral tez Shaqiri z Rumunia.
Otrzymalem 6 punktow za Llorisa,6 za Evre,8 za Payeta i 2 za Shaqiriego,czyli w sumie 22 punkty.
W Matchday points za wczoraj mam minus 6 punktow...Ktos wie dlaczego?