>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oficjalny Turniej FB - FIFA 09 - EDYCJA 1 - CAFE

sajem 0

sajem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grajewo
No, ale pirat z oryginałem nie zagra, bo w oryginale są składy online aktualizowane i nie da się połączyć.. chyba, że znany jest inny sposób na połączenie się...

dark_1910 0

dark_1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
próbowałem się połączyć z kolegą co ma oryginała i problem polega na tym, że na obu komputerach muszą być zaktualizowane te same wersje składów. Tak to nie powinno być innych problemów z połączeniem pirat - oryginał.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest opcja zresetowania skladow dla tych co maja oryginaly? Chodzi o to aby sklady byly takie same jak u gier pirackich czyli optymalne.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest opcja zresetowania skladow dla tych co maja oryginaly? Chodzi o to aby sklady byly takie same jak u gier pirackich czyli optymalne.

Ja mam oryginała i moge spróbować teraz i możemy spróbować zagrac mecz meze teraz? Jak coś to pisz na PW nie gg

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to jak gramy przez hamachi ... mam neta spoko (radio) powiedzmy że 3mb lub nieraz 1mb (warchalking ???? ) i fifkę zassaną heh ... ale chętnie gram ???

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Witam! zapisałem się do turnieju, net 1Mb, pirat. Tylko tak niech ktoś obeznany napisze jak się łączyć z drugą osobą taki tutorial bo niestety jestem zielony. Aha i po ile minut gramy mecz ?
Widzę, że jestem 16 więc można będzie zacząć.

luniu 20

luniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WSCB
No to mamy komplecik, więc zaczynamy turniej. ;) Jak ktoś chętny na spar to pisać na PW.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No to mamy komplecik, więc zaczynamy turniej. ;) Jak ktoś chętny na spar to pisać na PW.
ale powinniście zrobić jakieś tabele w temacie z zapisami lub jakimś nowym i wtedy by się pisało do wyznaczonego moda i on by edytował wyniki, najlepiej zrobić losowanie :spokodfhgfh: pomyślcie o tym ...
ps. trochę potrenuję, i zgłaszam się na spara do ciebie Luniu !!!

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak gramy bo w oryginałach nie dasię zresetowac składów, więc z piratam się nie połączy oryginał normalnie. No chyba ze jakies programy??

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.

A nie wystarczy się wylogowac?