>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

OdrzuconeTypki ...

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
:jupisdfgdfg:W tym miesiącu zacząłem podawać swoje typy w dziale Typ Dnia. Jak wszyscy wiemy można w nim podać tylko jeden typ w dniu, a ja często w głowie mam np. dwa lub trzy rożne zdarzenia. :razz: a więc w tym temacie będę podawał te typy które nie wylądowały w strefie Typ Dnia ;) będą się starał dodawać do nich choćby króciutką analizę lub swoje przemyślenia.​

Jeżeli skorzystałeś z typu i jesteś zadowolony kliknij DZIĘKI. Jako człowiek próżny będę cieszył michę :razz::jupisdfgdfg:????????:browar565:​

Co 10 Typ nastąpi podsumowanie czyli zysk, trafione i nie trafione yeild i może mała analiza w czym
zrobiłem błąd a z czego jestem dumny !!!!!!!!
SUKCESIKI ::jupisdfgdfg::jupi:
1. 3 miejsce w Typach dnia za miesiąc Lipiec : Podanych 21 typów Trafionych 15 Wynik 851j
WYNIKI:
1. &quot;10typów&quot;- zysk +137zł

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaczynamy:
1. Nordsjaelland-Zenit.Petersburg ⛔⛔⛔⛔⛔
wygra Nordjaelland lub padnie remis ( 1x )
Kurs: 2.50 bet365
Stawka: 100 zł
Tak wiem przygotowania Duńczyków wyglądają tragicznie.Porażka z Lechem 4-1 z Kaiserslautern 4-0 no i początek sezonu porażka 4-0 i ostatnio remis 1-1 z Viborg. Jednak dzisiaj bym Ich nie skreślał chłopaki mają coś do udowodnienia a Zenit wydaje się też być dużo słabszą drużyna niż w zeszłym sezonie. Super puchar Rosji przegrany i to dotkliwie 3-0, porażka z Kazanem remis z Kubanem. Coś chłopaki nie mogą zaskoczyć !!!
WYNIK 0-1 PRZEGRANY
Stan Konta = -100 zł

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2. Molde - Legia Warszawa✅✅✅✅✅
w meczu padnie remis ( x )
Kurs: 3,30 WilliamHill
Stawka: 50 zł
Jak dla mnie jest to typowy mecz na remis. Obie drużyny kadrowo maja taki sam potencjał. Z tym że Molde coś nie idzie w tym sezonie po 17 kolejkach odległe 13 miejsce. Legia wiadomo początek sezonu i jak narazi dominuje. Czyli tak, Molde ma przewagę własnych &quot;śmieci&quot; i presię uratowania słabego sezonu własnie LM. Legii przewaga to dobra passa zwycięstw a co za tym idzie formy i na pewno większe morale przed meczowe. Kadrowo zespoły wyrównane. Remis jak nic.
WYNIK 1-1 TRAFIONY

Stan konta = + 15 zł
PODANE: 2 TRAFIONE: 1 PUDŁO: 1

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3. Walsall-Aston Villa✅✅✅✅✅
wygra Aston Villa ( 2 )
Kurs: 1,40 betathome
Stawka: 200 zł
Chyba jedno z pewniejszych wydarzeni dzisiejszego dnia pomimo ze to mecz towarzyski. Aston w swoich po przednich sparingach zaliczyło aż 4 remisy i porażkę z Luton. ostatni sparing z Crewe wygrali jednak wysoko aż 5-1. I jest to drużyna z tej samej ligi co dzisiejszy sparingpartner czyli League One. Wcześniejsze remisy i ta jedna porażka ma swoje wytłumaczenie w tym że w drużynie byli testowani nowi zawodnicy miedzy innym Tonev ( Lech Poznań ). W prawie że optymalnym składzie jednak radzą sobie całkiem nie źle i pokazali to w ostatnim meczem. Dzisiaj też wygrają łatwo.
WYNIK 0-5 WYGRANY

Stan konta = +95
PODANE: 2 TRAFIONE: 2 PUDŁO: 1

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4. AOPEL- Maribor⛔⛔⛔⛔⛔
wygra Maribor ( 2 )
Kurs: 5,0 bet365
W tym meczu widzę mocno przesadzony kurs na zwycięstwo gości, może i gospodarze są faworytami ale delikatnymi . Maribor jest w trakcie sezonu i jest w formie a APOEL dopiero co skończył przygotowania i sparingi bardzo marnie wychodziły. Przy tak wysokim kursie na gości warto parę złotówek zaryzykować bo i tak czasami trzeba w bukmacherce.
WYNIK 1-1 PRZEGRANY a można było dać na x2 dobry kurs 2.1​

Stan konta = +45 zł
PODANE: 4 TRAFIONE: 2 PUDŁO: 2

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5.Flumimense-Cruzeiro Brazylia Seria A ⛔⛔⛔⛔⛔
obie drużyny strzelą bramkę?? TAK ( BTS TAK )
Kurs: 1.62 Bet365
Typ wydaje mi się być pewnym. Mistrz Brazylii musi uciekać ze strefy spadkowej a dzisiaj gra z aktualnym liderem tabeli. Flumines seria 4 porażek z rzędu Cruzeiro seria 5 zwycięstw z rzędu kto dzisiaj przełamie serie a kto utrzyma ? Nie wiem ale walka będzie po obu stronach. Fluminenese ma potencjał wystarczy wymienić takich zawodników jak Diego Cavalieri, Digao, Deco, Rafael Sobis, Rafinha no i reprezentant Brazylii Fred . I dzisiaj nimi ma dowodzić nowy trener Vanderle Luxemburgo. Myślę że łatwo się nie dadzą Cruzeiro które jest w znakomitej formie. Spodziewam się wymiany ciosów.​

WYNIK 1-0 PRZEGRANY

Stan konta = -155 zł
PODANE: 5 TRAFIONE: 2 PUDŁO: 3

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
6. Botev Plodiv-Stuttgart ✅✅✅✅✅
Kurs: 1.80 Bet365
Botev jest przez wszystkich skazany na porażkę no bo w końcu gra przeciwko drużynie z Bundesligi.
Myślę jednak że stawi godny opór i chociaż pyknie jedną brameczkę a ze Stuttgart na pewno jest przeciwnikiem z wysokiej półki to i na pewno też strzeli.​

WYNIK 1-1 WYGRANY

Stan konta = +5 zł
PODANE: 6 TRAFIONE: 3 PUDŁO: 3

2 0

2013tsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
6. Botev Plodiv-Stuttgart
Kurs: 1.80 Bet365
Botev jest przez wszystkich skazany na porażkę no bo w końcu gra przeciwko drużynie z Bundesligi.
Myślę jednak że stawi godny opór i chociaż pyknie jedną brameczkę a ze Stuttgart na pewno jest przeciwnikiem z wysokiej półki to i na pewno też strzeli.

Stan konta = -155 zł
Ładnie upatrzyłeś ten typ, mi osobiście udało się go pobrać po kursie 1.90, miejmy nadzieję iż nas on nie zawiedzie. Pozdrawiam

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7. Cracovia-Ruch Chorzów ⛔⛔⛔⛔⛔
wygra Ruch lub zremisuje ( x2)
Kurs: 1.60 Bet365
Stawka: 100 zł
Widzę wszyscy typerzy się rzucili dzisiaj na ta Cracovie jak by co najmniej grali jakąś cudną piłkę. Przegrana z Piastem 3-2 niby po dobrym meczu tylko że Piast myślami był w Eliminacjach do LE a i tak wygrał ( to nie był podstawowy skład). Remis z Lechem 1-1. Wczoraj Lech pokazał że nie bardzo coś &quot;trybi&quot; a bramka na 1-1 przecież to był fuks Cracovi. Ruch Chorzów w czym ma być niby gorszy też remis z Lechem 1-1 no i remis z Lechią 1-1. Myślę że w tej drużynie procentuje zgranie z ubiegłego sezonu bo skład dużo się nie zmienił. Stać Ich dzisiaj choćby na remis.​

WYNIK 2-1 PUDŁO Szkoda do 80 min Ruch prowadził a później 2 bramki w 5 min:-(​

Stan konta = - 105 zł
PODANE: 7 TRAFIONE: 3 PUDŁO: 4

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
8. Zawisza Bydgoszcz-Pogoń Szczecin⛔⛔⛔⛔⛔
wygra Pogoń więcej niż jedna bramką ( EH -1 Pogoń)
Kurs: 8.0 Sportingbet
Stawka: 10 zł
Mała stawka ale jak siądzie to ładnie ją pomnoży. Zawisza to taki klub dla mnie który wróci do I ligi no bez większej dyskusji nie widzę w nich żadnego potencjału. Pogoń myślę że największy kryzys ma za sobą. Porażka z Legią, tak bywa ale z Zagłębiem ładnie zagrali i dzisiaj mam nadziej że to powtórzą.
WYNIK 1-1 PUDŁO małą stawka mała strata​
Stan konta = +65 zł
PODANE: 9 TRAFIONE: 4 PUDŁO: 5

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
9. Hertberg-Horn Austria Erste liga ✅✅✅✅✅
Kurs: 1,60 William hill
Stawka: 300 zł

Mały kurs a to dla tego że buki dobrze czuja blusa w tym meczu. Początek sezonu i Hertaberg dwa zwycięstwa przeciwnicy dwie porażki. I niby dzisiaj Hertaberg ma dalej podtrzymać dobra passe z tym że będą mieli to utrudnione bo braknie Bruno Friesenbichlerl,Matthias Hopfer ,Peter Zulj ,Daniel Gremsl ,Luca Tauschmann i są to zawodnicy z podstawowego składu. Co by dawało podstawy do zagrania na gości ale po co ryzykować. Lepiej dać na BTS TAK. Goście pomimo dwóch porażek w obydwu spotkaniach strzelili po dwie bramki więc i dzisiaj z osłabionym Hertaberg coś ustrzelą. A i gospodarze niesieni dwom wygranymi na pewno trafią do siatki.​

WYNIK 2-2 TRAFIONY spokojny typu już byłem w 35 min kiedy to wyniki był 1-1 ✅✅✅✅✅

Stan konta = + 75 zł
PODANE: 8 TRAFIONE: 4 PUDŁO: 4

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
10. Calisia Kalisz-Ostrovia Ostrów Polska II liga zachodnia✅✅✅✅✅
wygra Ostovia lub apdnie remis ( x2 )
Kurs: 1,62 bet365
Stawka: 100zł
W Kaliszu długi czas zamieszanie związane oczywiście z kasą, przepychanki miasta z klubem, dymisja wiceprezesa, zmiana trenera chyba dobrze nie wpłynęły na i tak zespół który w rundzie wiosennej 2012/2013 II ligi źle sobie radził. Ostrovia choć jest benjaminkeim ligi w pierwszym meczu zaskoczyła faworyta Bytovia Bytów i zremisowała 1-1. Myślę że i dzisiaj choćby 1 pkt uda im się zdobyć .
WYNIK 1-2 WYGRANY
Stan konta = + 137 zł
PODANE: 10 TRAFIONE: 5 PUDŁO: 5

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PODSUMOWANIE
10 typów oddanych 5 trafionych 5 pudło
ZYSK= +137 zł
Jeżeli chodzi o pierwsza 10 typów które podałem to zły jestem że zagrałem tak małą stawką na Molde-Legia gdyż remis w tym meczu po prostu czułem w kościach, a już na pewno za mało postawiłem na wygraną w sparingu Aston Villa który był pewniakiem i można było więcej zainwestować. Z rzeczy na minus to mój wielki błąd pazerności przez co podjąłem ryzyko i postawiłem w meczu AOPEL-Maribor czystą &quot;2&quot; gdzie dając x2 przy dobrym kursie (2.2) mógłbym się cieszyć z nie małej wygranej a tak chciałem na początku zrobić.​

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaczynamy następną &quot; dziesiątkę&quot; typów!!

1. Lechia Gdańsk - Jagielonia Białystok⛔⛔⛔⛔⛔
w meczu padnie więcej niż 2.5 bramki??TAK( over 2.5 )
Kurs: 2.1 betathome

Skąd taki wysoki kurs na over?? nie wiem! W końcu obie drużyny w lidze strzelają i tracą bramki. Wiec i dzisiaj obie po jednej brameczce trafią co daje 2 gole :razz: 3 bramka no jakimś tam T-Mobilnym sposobem:razz: też padnie. Ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami 3 over 2.5. Myślę że przy takim kursie warte pogrania.​

WYNIK 2-0 PUDŁO

Stan konta = -100
PODANE: 1 TRAFIONE: 0 PUDŁO: 1

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2. M.Tel Aviv - Basel⛔⛔⛔⛔⛔
wygra Basel ( 2 )
Kurs: 2.5 bet365

W pierwszym meczu Basel u siebie wygrało tylko 1-0 ale wynik nie do końca odzwierciedla przewagi Szwajcarów. Dzisiaj, po mimo że na wjeździe się ciężko gra myślę że Basel też wygra. W końcu jest to drużyna o dość sporym doświadczeniu na arenie miedzy narodowej. W ubiegłym sezonie odpadli dopiero w półfinale LE z Chelsea. Po za tym są w trakcie ligi czyli działają na pełnych obrotach Izraelczyc nie. Liga Szwajcarska też na pewno jest mocniejsza od Izraelskiej. Jedynym minusem tego typu są warunki klimatyczne panujące w Izrealu, które dla wszystkich przyjezdnych stawią dość spory problem.

WYNIK 3-3 PUDŁO szkoda bo już było nawet 0-3​

Stan konta = -200
PODANE: 2 TRAFIONE: 0 PUDŁO: 2

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3. Northampton-Milton Keyneys Anglia ✅✅✅✅✅
wygra Milton ( 2 )
Kurs: 2.10 Bet365
Stawka: 150 zł

Gospodarze to drużyna League Two a goście League One czyli różnica klas powinna być widoczna z samego faktu gry w różnych ligach. Dodatkowo gospodarze osłabieni D. Carter (P 34/6), C. Platt (N 37/4), C. Hackett (P 44/6), L. Hornby (P 27/0), K. Langmead (N 40/8), A. Nicholls (N 15/7), są to znaczące postaci dla kubu. Myślę że te dwa fakty są dobrym powodem aby zagrać czystą &quot; 2 &quot;
WYNIK 1-2 TRAFIONY
Stan konta = -35 zł
PODANE: 3 TRAFIONE: 1 PUDŁO: 2
SUKCESIKI :
1. 3 miejs. w Typach dnia za miesiąc Lipiec:podanych 21 typów Trafionych 15 Wynik 851j

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4. S.Tiraspol-Din.Zagreb✅✅✅✅✅
wygra Din. Zagreb w przypadku remisu zwrot ( DNB 2 )
Kurs: 1,50 Bet365

Bez większej analizy bo nie mam już na to czasu po prostu Din.Zagreb jak dla mnie jest zdecydowanie lepszą drużyną a kurs na bezpieczne DNB jest w miarę dającym zarobić parę złotówek, więc stawiam.​

WYNIK 0-3 TRAFIONY​

Stan konta = +75 zł
PODANE: 4 TRAFIONE: 2 PUDŁO: 2

SUKCESIKI :
1. 3 miejs. w Typach dnia za miesiąc Lipiec:podanych 21 typów Trafionych 15 Wynik 851j

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5. Wisła Kraków - Jagielonia Białystok⛔⛔⛔⛔⛔
wygra Jagielonia Białystok
Kurs: 3,80 Bet365

Widzę po kursie że już wszyscy zapomnieli o problemach Wisły i mocno wierzą w Ich wygraną . A ja wierzę w trenera Jagieloni Piotra Stokowca i w jego słowa &quot;że z Wisły została już tylko nazwa&quot;​

WYNIK 1-1​

Stan konta = +25zł

SUKCESIKI :

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7. Dijon-Lens Francja 2 ZWROT
wygra Dijon w przypadku remisu zwrot (1 DNB)
Kurs: 1,72 Bet365
Żle zaczął Dijon sezon porażka w w pierwszej kolejce 3-1 porażka w pucharze, czyli odwrotnie od gości którzy w pierwszej kolejce wygrali 2-1 i w pucharze po dogrywce tez wygrali 2-1. Lecz ich trener od początku sezonu nie morze korzystać z optymalnego składu wciąż brakuje Bonne,Bougejunde,Guillame,Toure a teraz jeszcze doszły kontuzje Fraida i Touzghar ( kluczowy zawodnik drużyny ) i czerwona kartka Gbami . Jeżeli chodzi o Djion to do składu dzisiaj powrócą Souprayen , Varrault i Tavares bardzo ważni zawodnicy dla klubu i na pewno poprawią grę całej drużyny. Myślę że wzmocniony Dijon dzisiaj zdobędzie pierwsze 3 pkt. w lidze.
WYNIKI 1-1 ZWROT
Stan konta = -25 zł
PODANE: 6 TRAFIONE: 2 PUDŁO: 4
SUKCESIKI :