>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Oddsring - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyplaty na Skrill szybkie, ale brakuje handicapow na NBA a o dziwo na pierwsza polowe sa!

punkty leca wolno nawet bardzo

to chyba przeszłość....te szybkie wypłaty....

Q 8

qwertz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
to chyba przeszłość....te szybkie wypłaty....

Jak to? Mi się nie zdarzyło w ciągu dnia czekać dłużej niż godzinę-dwie poza weryfikacją raz, a jak coś było nie tak to pisali. Co prawda najpierw mi ich maile wpadały do spamu, może dlatego ich nie masz? :-|

bekas 1

bekas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chcialbym się spytać czy jest jeszcze na Oddsring.com promocja dzięki której nasz pierwszy zakład (maks. 100zł) jest nam, w przypadku porażki, zwracany.
Następnie wymagany jest jakiś obrót tą kwotą.

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja chyba jest ważna do dziś, a obrót zwrotem to 500 zł w zakładach powyżej kursu 1,5 o ile dobrze pamiętam ;)

F 0

fatso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, oddsring polecil mi znajomy i przez jakis czas udalo sie troche zarobic, dzisiaj chcialem wyplacic i dowiaduje sie ze:
Uprzejmie informujemy, iż Pańska wypłata została anulowana, a środki
wróciły na Pańskie konto gracza.
Pragniemy zauważyć, iż kursy wydarzeń, które zostały obstawione są
zbyt niskie, aby zrealizować polecenie Pańskiej wypłaty.
czy to normalna praktyka wsrod bukmacherow? da sie cos z tym zrobic i skad mam wiedziec jakie kursy sa &#39;wystarczajaco wysokie&#39;, poniewaz nie ma o tym mowy w regulaminie? z gory dziekuje za odpowiedz

Q 8

qwertz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Z tego co wiem, depozyt trzeba obrócić po 1,4 jako potwierdzenie, że Twoje intencje to granie legalnie ;)

Q 8

qwertz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ta ich promocja z MŚ to tak na serio? W sensie, najlepszym typerom mundialu mają rozdać 8 tysięcy plnów.
Link macie tutaj, choć chyba im się literówka zrobiła więc możliwe, że zmienią na bez &quot;t&quot; w &quot;champion&quot;, ale póki co tabela pusta... Było coś gdzieś o tym?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;table style=&quot;background-color: #ffffff; width: 600px; border-spacing: 15px 25px;&quot; align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;3&quot; valign=&quot;top&quot;&gt; Już w czwartek zaczynają się Mistrzostwa Świata FIFA w Brazylii. Przez kolejny miesiąc 32 ekipy z całego świata będą mierzyć się ze sobą na brazylijskich boiskach, a piłkarskie emocje wśród wszystkich fanów futbolu sięgną zenitu.
Polska niestety nie bierze w tym roku udziału - lecz nie chcemy, by zniechęciło Cię to do tegorocznych mistrzostw. Przygotowaliśmy specjalny konkurs typerski, w którym będziesz miał szansę zdobyć nagrody z puli aż 8000 PLN!
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt; &lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;background-color: #ffffff;&quot;&gt; &lt;td&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt; &lt;table style=&quot;background-color: #ffffff; width: 600px; border-spacing: 15px 25px;&quot; align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;15&quot;&gt; &lt;tbody&gt; &lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;153px&quot;&gt; Dołącz do gry W ciągu Mistrzostw wygraj co najmniej 20 zakładów na MŚ w Brazylii by wziąć udział w konkursie. &lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; valign=&quot;middle&quot; width=&quot;40px&quot;&gt;
&quot; title=&quot;Y_arrow&quot; height=&quot;60&quot; width=&quot;40&quot;&gt; &lt;/td&gt; &lt;td width=&quot;153px&quot;&gt; Awansuj w tabeli Zbieraj punkty z zawartych zakładów - im wyższe kursy, tym wyższe miejsce zajmiesz w tabeli! &lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; valign=&quot;middle&quot; width=&quot;40px&quot;&gt;
&quot; title=&quot;Y_arrow&quot; height=&quot;60&quot; width=&quot;40&quot;&gt; &lt;/td&gt; &lt;td width=&quot;153px&quot;&gt; Zgarnij nagrodę Zakończ konkurs w czołowej dwudziestce by dostać nagrodę - na zwycięzców czeka pula 8000 PLN! &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td colspan=&quot;5&quot; valign=&quot;top&quot;&gt; Chcesz natychmiast zacząć grać by zagwarantować sobie pozycję w czołowej dwudziestce? To świetnie! Na naszej stronie są już dostępne zakłady na mecze grupowe.
W ofercie długoterminowej do wyboru jest jeszcze więcej - od wyników poszczególnych drużyn przez liderów grup i kontynentów po typowanie króla strzelców. Zajrzyj do naszej oferty, a na pewno znajdziesz coś, co Cię zainteresuje!
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Patologia z tym bukmacherem, nie polecam ich wgl. Zalozylem jakis czas temu u nich konto, przeszedlem weryfikacje, wyplacalem i wlacalem hajs normalnie, az nagle zachcialo im sie dodatkowej weryfikacji.
I od kilku miesiecy nie moge wyplacic 600zl ktore u nich mam bo idioci nie tyle, ze nie przyjmuja wysylanych dokumentow (bo powinny byc one okej), ale nawet nie racza pofatygowac sie zeby odpowiedziec na maila. Nie dostalem od nich ani jednej odpowiedzi wysylajac kilka mailu. ANI JEDNEJ!
Komunikat jaki pojawia mi sie przy probie wyplaty to:
Błąd: Opcja wypłaty jest obecnie niedostępna dla Twojego konta użytkownika ponieważ Twoje konto nie zostało zweryfikowane.
Uprzejmie prosimy o dostarczenie następujących dokumentów w celu weryfikacji konta użytkownika:
- zdjęcie dowodu osobistego (lub paszportu ) z widocznym numerem PESEL ( w celu weryfikacji tożsamości i danych wprowadzonych podczas rejestracji);
- kopia rachunku za media z poprzedniego miesiąca z widocznym imieniem i nazwiskiem oraz adresem pocztowym i datą;
lub - kopia umowy otwarcia rachunku bankowego z widocznym imieniem i nazwiskiem oraz adresem pocztowym.
Prosimy o przesyłanie powyższych wymaganych dokumentów do nas na adres &quot;mailto:[email protected]&quot;&gt;[email protected]. Prosimy pamiętać, że maksymalny rozmiar załącznika jaki możemy otrzymać wynosi 5 MB.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co do wyplat na Skrill to potwierdzam w dalszym ciagu sa bardzo szybkie , takze w weekend malo tego wyplacaja takze w godzinach nocnych

Q 8

qwertz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie dostalem od nich ani jednej odpowiedzi wysylajac kilka mailu. ANI JEDNEJ!

A pisałeś też bez załącznika? Ostatnio się weryfikowałem i musiałem przesłać dowód w oddzielnym mailu niż kartę paysafe bo mi nie przechodziły razem do nich, i mówili że nie mają maila. :?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
oddsring +2 Punkty
M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja przerabiałem już to, że na niewygodne dla nich maile bez pzypominania się nie odpisują sami, choć automatyczna odpowiedź o przyjęciu zgłoszenia przychodzi.

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
No Okej, ale ileż mozna? Juz im wysłałem kilkanaście maili, prosiłem także o telefon zwrotny ale niestety tez nie oddzwonili

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Juz napisalem kumplowi zeby sprobowac on sie skontaktowac z nimi i zobaczyc czy mu odpisza.

oddsring 16

oddsring

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
No Okej, ale ileż mozna? Juz im wysłałem kilkanaście maili, prosiłem także o telefon zwrotny ale niestety tez nie oddzwonili

Przykro nam, że napotykasz problemy próbując się skontaktować z naszym biurem obsługi klienta - dlatego bardzo prosimy o wysłanie do nas maila na adres [email protected] lub [email protected] , a jeśli w ciągu 24 godzin nie otrzymasz odpowiedzi, o skontaktowanie się z innego adresu mailowego lub wysłanie prośby o telefon zwrotny. Nasz zespół został uczulony odnośnie tej sprawy, i o ile wiadomość otrzymamy - na pewno odpiszemy!

Niestety na forum nie mamy dostępu do Twojego adresu e-mail, więc nie mamy możliwości znalezienia Cię w naszej bazie użytkowników, więc musimy poczekać na kontakt z Twojej strony.

Pozdrawiamy i życzymy udanej gry!

Status
Zamknięty.