ted
Forum VIP
po prostu się pomylili, w każdej firmie się to zdarza, wyślij im maila z linkiem do wyniku i powinni poprawić
Dear Sir,
To see each individual transaction for this month and the last, please click on the "My account" tab after logging in, and select appropriate filters in the "Account history" section below your details.
The data we have exported into an excel sheet is our backend office data, with hyperlinks not working since they lead to information only some of our employees have access to (including bet calculation sheets). We do apologise, but providing you the full details of each individual coupon would require multiple hours of copying and pasting of each record, which is a very time-consuming job, and a workload that we do not at the moment have staff capacity for without inconveniencing other players by being able to provide them with less of our attention; therefore, we will not be able to provide such details.
In the future, should you wish to keep track of your placed bets and processed payments for personal reasons, please keep a record of the data you can find in the "My account" tab - for example, by copying and pasting the entire list into a spreadsheet, such as an Excel document. It will allow you to access the information at any time in the future, and will be a much quicker way to locate certain bets from your end.
We apologise for any inconvenience caused and thank you in advance for your understanding.
Hello.
Unfortunately we do not have a technical possibility to provide the archived account history.
bonus dostajesz dopiero po wyrobieniu odpowiedniej liczby punktów bonusowych - tylko i wyłącznie wtedy.szybkie pytanie.. dokonując pierwszej wpłaty powiedzmy 600 zł czy od razu zostanie dopisane do mojego konta 600 zł z warunkiem że nie mogę wypłacić tylko bonusu dopóki nie wykonam wymaganego planu Oringów??
Musisz wyrobić ringi/punkty wtedy uwalniasz hajs z bonusu, tutaj masz wszystko napisane :szybkie pytanie.. dokonując pierwszej wpłaty powiedzmy 600 zł czy od razu zostanie dopisane do mojego konta 600 zł z warunkiem że nie mogę wypłacić tylko bonusu dopóki nie wykonam wymaganego planu Oringów??
Ogólnie to ten buk się cofa zamiast iść do przodu.Faktycznie z Sochi trochę przespali sprawę, bo chyba tylko jakiś hokej był, ale na ofertę z piłki nie mogę u nich narzekać a i kursy się czasem ciekawe trafią, choć faktycznie trzeba poszukać.
Przepraszamy - możliwe, że mail do nas zwyczajnie nie dotarł, lub nasza odpowiedź zaginęła w folderze spam. Prosimy o kontakt z naszym supportem pod adresem [email protected] . Tam, mając dostęp do danych konta i wysłanych wiadomości, na pewno pomożemy ????czekam 4 dni na weryfikacje konta
Zazwyczaj wypłaty na konto bankowe są przetwarzane przez nas w ciągu 1 dnia, a na kontach pojawiają się następnego dnia (choć w przypadku niektórych banków trwa to dłużej - to kwestia przelewów międzynarodowych i liczby pośredniczących banków). Niestety, bez szczegółowych danych niewiele zdziałamy - dlatego prosimy o kontakt z supportem pod adresem [email protected] , a sprawdzimy, dlaczego płatność jeszcze nie dotarła. ????Zleciłem w niedzielę wypłatę na konto bankowe do dzisiaj jest ona przetwarzana