>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Odbiór wygranej

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, czy można w stsie odebrać wygraną tego samego dnia, kiedy go zawarłem? Konkretnie chodzi mi o dzisiaj, ostatni mecz zakończył się o 15:30, jest szansa że dzisiaj odbiorę pieniądze?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Mam pytanie, czy można w stsie odebrać wygraną tego samego dnia, kiedy go zawarłem? Konkretnie chodzi mi o dzisiaj, ostatni mecz zakończył się o 15:30, jest szansa że dzisiaj odbiorę pieniądze?
sprawdz czy istnieje rozliczenie na stronie jesli nie to chyba bedziesz musial poczekac

S 0

sts-zamosc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zamosc
Jest to zależne od punktu w którym zawarłeś zakład. Z tego co mi wiadomo w niektórych miastach, testowany jest system wypłaty wygranych już po 20 minutach po zakończonym spotkaniu.

bruzdzi 56

bruzdzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostróda
Mam takie pytanie. Na dziś mam ostatni mecz jeśli wejdzie to będę mógł odebrać wygraną jeszcze dziś? Na stronie mojego buka zobaczyłem taki obrazek chodzi dokładnie o oznaczony element na obrazku.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
W sts odebrałem wygraną tego samego dnia o 16 ale :
mecz odbywał sie o 9 wynik był o 11
nie wiem jak teraz ale oni mieli kiedyś aktualizacje systemu -Wyników- coś koło 9:00 i 14:00 wiec załapałem się po aktualizacji ..
Pozdrawiam

bruzdzi 56

bruzdzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostróda
A wiec tak. Około godziny 14:40 zakończył się mecz (ostatni na kuponie) a o godzinie 15:40 odebrałem wygraną. Czyli wypłata wygranej jest realizowana do godziny.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odkopuję
ktoś ogarnia czy w stsach mogę odebrać wygraną w innym punkcie niż ten, w którym zawarłem zakład? w grę wchodzi różnica osiedli ;)