>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

od 10$-110$ na Vulcan Poker

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja tez barazie 0 ... Jesli ktos dostanie , albo bedzie mial jakies info prosze napisac ...

D 0

danielsson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpisali mi:
Hi
Delay on Vulcan Poker&#39;s end. We sent them 200+ players last week, and they are getting them all check and paid as quickly as possible.

We should hear back shortly.

Keith

T 0

trzcinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co dostal juz ktos kase bo czekam juz 8 dni i nic nie widac ani slychac.

M 0

mateusz88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie dalej nie ma kasy... Juz mi nawet nie odpisuje na maile Keith z nodepositbonus.com :/

M 0

mokasyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisali mi ze wszyscy ktorzy mieli dostac bonus juz go dostali, ale jest wiele osob ktore go nie otrzymali bo rzekomo posiadaja wiele kont. Ja posiadam jedno a kasy nie mam. Cos tu kreca... :/

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisali mi ze wszyscy ktorzy mieli dostac bonus juz go dostali, ale jest wiele osob ktore go nie otrzymali bo rzekomo posiadaja wiele kont. Ja posiadam jedno a kasy nie mam. Cos tu kreca... :/

Nawet bardzo kręcą. Ja mam jedno konto, a kasy ani widu, ani słychu. 2ga sprawa jest taka, że temat ma 2 strony i ani jednego postu o tym, że ktoś dostał kase.

J 11

jarassniedwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widać,że znaleźli się &quot;kolekcjonerzy&quot; kont i zablokowali promo dal Polaków

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Jak dla mnie to nie kolekcjonerzy kont, bo nikt z Polaków nie dostal...
Szkoda zawracać sobie głowę taką firmą????

G 0

gargamel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiele kont tworzonych jest właśnie przez takie sytuacje, kiedy oferowany jest pseudo sponsorship. Zazwyczaj od razu kasuje z kompa taki pokerroom. Powiedzmy po roku jest nowe promo i okazuje się, że miałem tam konto i znowu nic nie dostaje, ale teraz z powodu posiadania wieeelu kont

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czemu nie dostaliscie moich 2 znajomych dostało po 4-7 dniach ale dostali ja osobiscie dostałem po 2 dniach.

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no ja miałem napewno jedno konto i kasy nie dostałem a mineło juz duzo czasu z tydzien ponad juz bedzie .....a kasy jak nie bylo ta nie ma

D 2

dav6id

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lol po 2 tygodniach czekania dzisiaj dostałem kase. Takze sprawdzajcie na biezaco skrzynki

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety ja od 3 tygodni dalej 0 na koncie... dostal ktos jeszcze?

B 0

byczydzien1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed chwila dostałem bonus, sprawdzcie skrzynki, po dwoch tygodniach mi przyznali

prymus_fcb 0

prymus_fcb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B town
potweirdzam kasa dotarla wiec wydaje mi sie ze dotrze do wszystkich ktorzy zakldali konta z promocji

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Wiecie co panowie.. nie wiem czy pomogło ale rozmawiałem parokrotnie z supportem nodepositbonus.Stwierdzili,że wina lezy po stronie Vulcan gdyż powiedzieli że mam 2konta. Więc grzecznie zapytałem pokerowego supportu.Tam jednak powiedzieli inną wersję i nic o podwojnych kontach nie wiedzą..Więc ponowny moj kontakt z firmą NDB..teraz patrze a każdy kto się zapisał otrzymał bonus.To daje nauczkę że zawsze trzeba walczyc o swoje,nawet po 3tygodniach;)