>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

obstawianie SINGLA za grubszą kasę- PEWNY ZYSK

S 0

szymon4k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy waszym zdaniem jest opłacalne granie singli po kursi ok. 2,0 lub wyższym, np. z handicapem za określoną sumę, powiedzmy 50 pln. Kurs 2,0 to niby dużo, ale granie po niższym kursie np. 1,5 jest moim zdaniem nieopłacalne, bo gdy na 3 mecze nie trafimy 1 to jesteśmy na &quot;zero&quot;. Z własnego doświadczenia wiem, że poprzeż wnikliwą analizę statystyk, a także wiadomości o składzie drużyny, kontuzjach itp. można wytypować zwycięstwo drużyny o kursie ok. 2,0. Proszę o wasze zdanie.

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
owszem jesli mame dobre analizy to nieżadko znajdujemy dość pewny mecz i po kursie 2,2-3

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Re: single
Czy waszym zdaniem jest opłacalne granie singli po kursi ok. 2,0 lub wyższym, np. z handicapem za określoną sumę, powiedzmy 50 pln. Kurs 2,0 to niby dużo, ale granie po niższym kursie np. 1,5 jest moim zdaniem nieopłacalne, bo gdy na 3 mecze nie trafimy 1 to jesteśmy na &quot;zero&quot;. Z własnego doświadczenia wiem, że poprzeż wnikliwą analizę statystyk, a także wiadomości o składzie drużyny, kontuzjach itp. można wytypować zwycięstwo drużyny o kursie ok. 2,0. Proszę o wasze zdanie.

Tak jest to bardzo dobry pomysł .Jezeli czujesz sie na siłach i odpowiednio bedziesz analizowac mecz i bedziesz go pewnien w jakis 85 % to jest bardzo dobry pomysł .Sam chyba bede podobny grał ale na poczatku ciut mniejsze stawki,

poZDro

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Takie kursy są dla spotkań niższych lig więc jeśli znasz się troche na nich możesz grać po 50zł single i sporo zarobić :mrgreen:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wedlug mnie to nie ma jak swoja wasna analiza ???? A co do systemu to wedlug mnie jest to bardzo dobry system i zarazem oplacalny bo znalezc codziennie lub raz na dwa dni mecz o wiekszym kursie lub rownym 2 nie jest takie trudne. Nieraz buki daja dosc pewne mecze z takimi kursami.

K 0

kliper82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Najlepszym przykładem że granie singli jest opłacalne jest konkurs &quot;typujemy z BAH&quot;. Zobaczcie ile na plusie są ludzie z pierwszych miejsc.

S 0

szymon4k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli przeznaczysz odpowiednia kwotę na zakłady bukmacherskie i będziesz grał za ok. 10% budżetu to nawet seria kilku porażek nie pozbawi Cię gotówki.