Studiuję zaocznie i w związku z tym mam problemy żeby co drugi tydzień obstawić. Rozwiązaniem byłby WAP. Mam SE k310i, czy możliwe jest zalogowanie się na stronę totomixu i puszczenie kuponu ? Może potrzeba jakiejś dobrej przeglądarki WAP ?
Specjalnie dużo nie pomogę ale jako, że nei ma innych chętnych...
Wątpię, żeby Totomix oferował taką możliwość. Musisz szukać takich możliwości u typowych bukmacherów internetowych.
Reszty musisz szukać sam - choć sądzę, że będzie tego dużo. :spokodfhgfh:
Edit:
Expekt, Bwin, Sportingbet...
Wystarczyło wpisać nazwę bukmachera i "mobile"
Pewnie każdy szanujący się buk już daje taką możliwość
Powodzenia ????
Napisałem do totomixu i odpisali mi,że jest taka możliwość, ale z tego co wiedzą to działa to tylko na przeglądarkach explorer i BOLD ( co to ten Bold ?) Ja mam opere mini, wszystko ok, nawet zalogować się idzie, tylko jak dochodzi do wysłania meczu to wszystko stoi w miejscu.
Bet365, betfair (aplikacja w javie) z tych osobiscie korzystałem. Kiedyś jeszcze dało się korzystać w betssonie, ale odkąd strona we flashu to po zawodach. Można co prawda korzystać z przeglądarki mobilnej skyfire (ładuje strony we flashu, ajaxie), ale pobiera dużo danych.
powiem wam z doswiadczenia tak, grałem na expekcie (opera mini), betfair (aplikacja), tobet (aplikacja) i bet365 (strona wap), najszybciej, najłatwiej i najprzyjemniej korzystac właśnie z aplikacji, wszyskto ładnie, sprawnie i miło, często obstawiam w ten sposob w pracy, a walczenie z malym okienkiem w operze mini mija sie z celem, ogolnie to polecam nokie n810, mam od 3 miesiecy i jestem bardzo zadowolony
Solarek i tu się nie zgodze bo live to okej najlepiej z aplikacji Tobet, natomiast AKO najlepiej stawiać poprzez Opere Mobile i korzystając ze strony tobet.com ta strona jest chyba lepiej przystosowana do stawiania przez WAP niż standardowo