>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Obstawianie przez Telefon

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szukam wszelkich bukmacherów przez których mogę obstawiać przez telefon.
Obecnie tak czynie jedynie w Unibecie, bo ściągnąłem od nich aplikacje i jestem w miarę zadowolony z ich usługi.
Kupuje pakiet na internet w Plusie z czego sporo godzin można wykorzystać.
Telefon SE K800i jak coś. Czy muszę jakieś przeglądarki instalować na telefon bym mógł korzystać z forum , bo nie mogę wcale wejść przez telefon tylko na strony bez for czy fonbet.com sprawdzić wyniki, ale na livesports.pl już nie i podobne strony fora itd. , bo wyskakuje błąd połączenia.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Opera Mobile(owa przegladarka) FB da sie przegladac bez problemu, co sprawdzania wynikow to live******** oraz m.livesports.pl, z bukmacherow to tobet.com, wap.bwin.com,centrebet.com, jak masz cierpliwosc to expekt.pl.

ansos 0

ansos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bet365 tez smiga

Jak wygląda mobilne obstawianie w bet365 zakładów na żywo? Możesz napisać, czy dość płynnie to idzie? Z góry dzięki

dejan 0

dejan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skadinad
U mnie to wygląda tak:
Opera mini 5,
wyłączone obrazki (szkoda transferu na byle co),
mała lub bardzo mała czcionka,
dotykowy telefon (w moim przypadku Avila - to oczywiście niekonieczne, chodzi o wygodę)
i wszystko śmiga aż miło ????
Ja akurat gram tylko w Betgun, ale powinno wszystko chodzić ????
Do tego pakiet Orange Free (20MB/m-c za 10zł) i nie trzeba komputera ;)

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sumie wystarczy faktycznie ściągnąć miniOpere i smigać... Ze swojej strony polecam jednak aplikacje mobilną z Tobet i w sumie Unibet również - z innych (jeszcze) nie korzystałem .

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamieniec
Panowie moze ktos z was ma link by pobrac aplikacje Unibet na telefon bo nie moge pobrac ze strony gdzy nie wysyła mi smsa z linkiem do aplikacji?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Opera Mini + http://www.mobile.bet365.com + www.m.livesports.pl i można grać. ????
Za kilka miesięcy powinna działać strona mobile Sportingbet, tzn. działa ale nie jest zintegrowana z polskimi kontami, więc jakbyś chciał tam grać to trochę trzeba poczekać.

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziales sie tu?
Bukmacherzy mobilni: Betsson, bwin, Unibet, bet365, 12BET, Bet24, Fonbet, Ladbrokes, Tobet, Nordicbet, Bluesquare, PaddyPower, Boylesports, William Hill.
Obsługa komórkowego LIVE bet365 jest okrojona do minimum, tak że bardzo nie wiele zużywa się transferu, ledwie kilka KB.
Ja mam Plus GSM, taryfa 36i6. Dostałem dzisiaj SMS&#39;a z promocją darmowego internetu po doładowaniu komórki. Wystarczy tylko wpisać odpowiedni kod aktywacji.