>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Obstawianie na Źywo

mabbit 1

mabbit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Witam
Mam pytanie czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie w graniu na żywo jeżeli tak to proszę o wypowiedź bo to chyba najlepszy sposób na w miarę przewidywalną grę. Co wy o tym sądzicie czy da się na żywo szybko dorobić małej fortuny.
pozdrawiam mabbit

mabbit 1

mabbit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
GRA NA LIVE
Witam
Mam pytanie czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie w graniu na żywo jeżeli tak to proszę o wypowiedź bo to chyba najlepszy sposób na w miarę przewidywalną grę. Co wy o tym sądzicie czy da się na żywo szybko dorobić małej fortuny:grin::grin::grin:

pozdrawiam mabbit

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
live daję małą przewagę, bo możesz zobaczyć pewne rzeczy, które przed rozpoczęciem nie przewidujesz ???? np. często tenisa stawiałem live i trafność typów miałem około 90% i to nie kursy po 1,2 tylko 1,6-2. Miałem taką taktykę : oglądam 4 gemy (2 podania każdego zawodnika) i po tym okresie stawiałem kto wygra seta. Jeśli zawodnik gładko wygrał swoje dwa podania a rywala prawie przełamał to wchodziłem w to, bo było widać, że dobrze wszedł w spotkanie i ma spore szansę na wygranie seta ????
Taką taktyką miałem serię 22 trafionych kuponów w tenisa ???? Po nowym roku, od Australian Open wrócę do tego

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk obecnie
500 tematów jeszcze załóż jak już 1500 takich istnieje. A potem się ludzie dziwią że forum muli jak same śmiecie tu

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Wątpię, żeby ktoś coś tu wiedział o &quot;graniu na żywo&quot;. Tu jest tylko 100k zarejestrowanych. Poszukaj gdzie indziej.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adrianzz +3 Punkty
B 3

bloow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na bukmacherce chcesz się dorobić małej fortuny? Albo grasz ostro i liczysz sie, że możesz przegrać dużą kasę, albo nie grasz w ogóle;)

mabbit 1

mabbit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
No chyba każdy by chciał szybko zarobić ale nie każdy może sobie pozwolić na grubą grę bo trzeba się liczyć ze stratą ale znam osobę która przy wkładzie około 2tys zł w przeciągu 3 miesięcy pomnożyła swój kapitał razy 50 grający tylko na żywo.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sint-Jans Molenbeek, BE
No chyba każdy by chciał szybko zarobić ale nie każdy może sobie pozwolić na grubą grę bo trzeba się liczyć ze stratą ale znam osobę która przy wkładzie około 2tys zł w przeciągu 3 miesięcy pomnożyła swój kapitał razy 50 grający tylko na żywo.

tak, tak, kolega kolegi wujka dziadka z mazur...

Nie ma złotych systemów. Albo masz dobre typy i zarabiasz, ale masz typy do dupy i sponsorujesz buki. Tyle w temacie.