>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Obstawianie calej kolejki

2 0

2zlotowydziad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
caly dzien siedze w STS i puszczam tasme za 2zl
Nie jest to moze system, ale wg mnie dobry sposob na ograniczenie ryzyka i wychodzenie na plus. Zauwazylem na swoim przypadku, ze majac np 100zl probuje powiekszyc kapital i np stawiam 2 zaklady po 50zl. Zazwyczaj 1 nie wejdzie i jest np -10zl. Prosze nie pisac, ze powinienem grac za 1% kapitalu bo nie o to tu chodzi, gram jak chce.

Kilka tygodni temu, gdy udalo mi sie zbudowac czterocyfrowy kapital a konkretnie ok 1000zl, zaczelo mi sie grac latwiej, mniej stresu, a zysk nadal byl. Zmuszony bylem jednak wyplacic ponad 800zl przez co znow musze budowac 4 cyfrowy roll.

Ale o co dokladie chodzi. Gdy mialem na koncie ten 1000zl, gralem jednorazowo np 10 singli po 40zl. Wchodzilo po 7-8 i bylem na calkiem fajnym plusie. Chce sie dowiedziec co myslicie o czym takim, moze ktos probowal juz wczesniej? Mamy powiedzmy kolejke ncaa w obojetnie jakies dyscyplinie, jesli dobrze przeanalizujemy mecze (mowiac nieskromnie znam sie na tym) to po postawieniu powiedzmy 20 singli wystarczy, ze 11-12 wejdzie i juz jestesmy na plusie. A powinno wejsc jeszcze wiecej. Mala jest szansa, ze wejdzie mniej niz 10. Co o tym myslicie?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Skrócę dla tych którym nie chce się czytać wszystkiego:
Koleś gra 10 singli po 40 zł wchodzi mu 7-8 i jest na plusie. Pyta się co o tym myślimy.
Później pisze, że jeżeli dobrze przeanalizujemy mecze, możemy obstawić 20 singli, wystarczy nam 11-12 że wejdzie i już jesteśmy na plusie. Do tego mała jest szansa, że wejdzie nam mniej niż 10 kuponów.
Genialne ogółem.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ekstra, buduj czterocyfrowy bankroll, przecież na tym polega ta zabawa. Jak wchodzi, jak analizujesz, jak się na tym znasz, to o co pytania?
Skoro grałeś za 4% banku, to dalej możesz za 4% banku grać. ;)

maryman 117

maryman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie co to jest mój najmniej merytoryczny post na forum ale nie mogłem się powstrzymać :grin: ogólnie to jest trochę tak, że gości tym można ubawić...

2 0

2zlotowydziad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
caly dzien siedze w STS i puszczam tasme za 2zl
no i z czego sie smiejecie? napisalem cos smiesznego? nie sadze

podalem proste zagadanienie do przedyskutowania, czyli obstawianie calej kolejki jakiegos wydarzenia tak zeby chociaz polowa weszla i byc na plusie

maryman jak masz pisac takie pierdy za przeproszeniem to po prostu nie pisz skoro nie potrafisz dostosowac sie do poziomu

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podalem proste zagadanienie do przedyskutowania, czyli obstawianie calej kolejki jakiegos wydarzenia tak zeby chociaz polowa weszla i byc na plusie
dorzucam nowe zagadnienie, stosunkowo proste: obstawiamy pół kolejki ligi angielskieg, cała hiszpańska i polska i ćwierć ligi szkockiej około 15 meczów jeśli wejdzie około 7-8 typów to jesteśmy na plusie co o tym sądzicie?
facepalm

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +5 Punkty (:-))
maryman 117

maryman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że zbyt osobiście odebrałeś to co napisałem ale ok. Uważasz, że mój post nie jest dostosowany do poziomu?
Ja uważam zupełnie odmiennie. Myślę nawet, że mój post pasuje do poziomu jaki ty zaproponowałeś w &quot;zagadnieniu do przedyskutowania&quot; jak żaden inny. Teraz nawet napiszę Tobie dlaczego, a żeby nie było wątpliwości podkreślam, że nie śmieje się z Ciebie.
Nie jest to moze system, ale wg mnie dobry sposob na ograniczenie ryzyka i wychodzenie na plus. Zauwazylem na swoim przypadku, ze majac np 100zl probuje powiekszyc kapital i np stawiam 2 zaklady po 50zl. Zazwyczaj 1 nie wejdzie i jest np -10zl. Prosze nie pisac, ze powinienem grac za 1% kapitalu bo nie o to tu chodzi, gram jak chce.
Zacząłeś temat w dziale systemy bukmacherskie i piszesz, że to nie jest system to po pierwsze.

Po drugie piszesz, że jak stawiasz dwa kupony to zazwyczaj jeden nie wejdzie - czyli w takim przypadku masz skuteczność 50%.

Po trzecie piszesz, żeby nie pisać o 1% kapitału bo grasz jak chcesz. Gdzie jest więc pole do dyskusji? Rozumiem, że nie to jest jej przedmiotem więc idziemy dalej, gdzie piszesz że:
Gdy mialem na koncie ten 1000zl, gralem jednorazowo np 10 singli po 40zl. Wchodzilo po 7-8 i bylem na calkiem fajnym plusie.
Jesteś pierwszą osobą o jakiej słyszałem, że zwiększa skuteczność typów stosownie do zwiększanej ilości stawianych zakładów. Wcześniej pisałeś, że 2 typy i jeden wchodzi a drugi zazwyczaj nie. Szczerze mówiąc strach pomyśleć co będzie jak postawisz 100 singli na raz. Wejdzie 90?

Co myślę o &quot;czym takim&quot; ? myślę, że stawiłeś średnio 10 zakładów i trafiłeś średnio 7-8 z nich (jeżeli dobrze Cię zrozumiałem to ja uważam, że to świetny wynik i możesz być pewny, że jak zaczniesz je podawać na forum z taką skutecznością przy kursie 1.85-2.00 to ja gram tylko Twoje typy i pewnie pół tego forum też rzuci analizy w cholerę - no bo 70-80% skuteczności po kursie ok. 2.00). Jednak nie sądzę, że ktoś jest w stanie przedyskutować to zagadnienie, bo po porostu nie ma o czym dyskutować i można się uśmiechnąć.

Piszesz, że jest to dobry sposób na ograniczanie ryzyka i wychodzenie na plus.

Ja tylko pytam gdzie jest ten sposób??? Ten sposób to postawienie 10 singli po kursie 2.00 i trafienie 6/10? To jest ten wspaniały i cudowny sposób? Przeczytam chętnie jak to pozwala zmniejszyć ryzyko (bo o tym napisałeś), bo rozumiem, że 10 singli z jednej kolejki w jakiejś dyscyplinie trafia się łatwiej niż 10 innych singli nie z jednej kolejki?
Ale przecież to jest oczywiste
po postawieniu powiedzmy 20 singli wystarczy, ze 11-12 wejdzie i juz jestesmy na plusie. A powinno wejsc jeszcze wiecej. Mala jest szansa, ze wejdzie mniej niz 10. Co o tym myslicie?
Podsumowując myślę o tym w ten sposób. Gdyby to pytanie zadała osoba, która pierwszy raz ma styczność z zakładem bukmacherskim nie byłbym zdziwiony. Odpowiedź byłaby banalna i brzmiałaby w ten sposób: tak wystarczy mieć o jeden więcej wygrany niż suma przegranych (zakładając kurs 2.0) ale spojrzałem jeszcze w Twój temat bo pomyślałem, że może najzwyczajniej w świecie wszyscy Cię nie zrozumieli i chciałem to wyjaśnić. Natomiast tam piszesz, że grasz odkąd pamiętasz nie jest to zabawa i z tego żyjesz. W takich okolicznościach jak dla mnie (podkreślam jak dla mnie! bo może nie dla wszystkich) to już nieco dziwne pytanie lecz odpowiedź pozostaje taka sama.
Niemniej jednak chętnie przeczytam założenia Twojego nie-systemu i odpowiedzi na kwestie, które poruszyłem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pupinho +1 Punkty
rrobcioo +1 Punkty (za ciętą ripostę. lowciam to.)
egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Jeżeli masz tak dobrą skuteczność o jakiej piszesz na ncaa to faktycznie nic innego tylko tak grać jak piszesz, i to nawet jednorazowo za 15-20% kapitału.
Bylibyśmy wdzięczni gdybyś zechciał się podzielić swoimi typami na forum.

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
No i zamilkł Dziad jeden dwuzłotowy, wysmialiscie człowieka i nie poznamy juz typów na najbliższą kolejkę ....