>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Obstawiłem zkończony mecz

M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
Witam. Gram w WilliamHill.
Dziś w nocy był mecz Canoas vs UFJF w siatkówkę mężczyzn. Sprawdziłem tabele na Livescorze i postawiłem zakład o 23:59 na UFJF. Na livescorze była informacja że &quot;Tylko Wynik Końcowy&quot;. Buk podawał godzinę rozpoczęcia na 00:00. Gdy o 00:02 wszedłem na live********, okazało sie, że mecz już sie zakończył...
Trudno uwierzyć, ale tak było.
Znalazłem oficjalny protokół meczowy na stronie brazylijskiej federacji piłki siatkowej: http://www.cbv.com.br/v1/superliga1415/estatisticas/p272M.pdf
Okazało sie:
Czas lokalny(Canoas): Nasz czas:
Start:18:20 Początek: 21:20
Final: 20:18 Koniec: 23:18
Total: 1:58 Czas trwania: 1:58
Zakład zawarty o 23:59, podczas gdy mecz był zakończony o 23:18.
Co wy o tym myślicie? Należy sie zwrot? Bardzo duży błąd buka, gdyż trzymał te kursy i dodatkowo jeszcze wprowadzani w błąd użytkowników.
Ed. dodam jeszcze, że kilkanaście minut po obstawieniu, mecz rozliczyli jako przegrany.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Gram w WilliamHill.
Dziś w nocy był mecz Canoas vs UFJF w siatkówkę mężczyzn. Sprawdziłem tabele na Livescorze i postawiłem zakład o 23:59 na UFJF. Na livescorze była informacja że &quot;Tylko Wynik Końcowy&quot;. Buk podawał godzinę rozpoczęcia na 00:00. Gdy o 00:02 wszedłem na live********, okazało sie, że mecz już sie zakończył...
Trudno uwierzyć, ale tak było.
Znalazłem oficjalny protokół meczowy na stronie brazylijskiej federacji piłki siatkowej: http://www.cbv.com.br/v1/superliga1415/estatisticas/p272M.pdf
Okazało sie:
Czas lokalny(Canoas): Nasz czas:
Start:18:20 Początek: 21:20
Final: 20:18 Koniec: 23:18
Total: 1:58 Czas trwania: 1:58
Zakład zawarty o 23:59, podczas gdy mecz był zakończony o 23:18.
Co wy o tym myślicie? Należy sie zwrot? Bardzo duży błąd buka, gdyż trzymał te kursy i dodatkowo jeszcze wprowadzani w błąd użytkowników.
Ed. dodam jeszcze, że kilkanaście minut po obstawieniu, mecz rozliczyli jako przegrany.
Oczywiście wyślij to do buka będzie zwrot w przypadku wygranej od razu by był ;). Tylko sprawdź czy nie postawiłeś jakiś juniorów lub coś innego.

M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
To nie był mecz juniorski. Najwyższa liga siatkówki w brazyli.
Czy buk może bronic sie np. tym, że pomimo tego, że mecz był zakończony, ja wybrałem z oferty kursowej to zdarzenie?
Jest jakiś przepis, że zakłady bukmacherskie mają dotyczyć zdarzeń przyszłych, albo meczy nierozegranych etc.?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jest jakiś przepis, że zakłady bukmacherskie mają dotyczyć zdarzeń przyszłych, albo meczy nierozegranych etc.?
WilliamHill
Ogólne zasady zakładów sportowych
2. OGÓLNE WARUNKI ROZLICZEŃ ZAKŁADÓW :
p/. Jeżeli nie ma dalszej akcji w wydarzeniu po przyjęciu stawki to zakład będzie anulowany .

K 29

kiczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powinieneś dostać zwrot -napisz czy takowy otrzymales.

B 30

banglard00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sie nie dziwie ze buki zarabiaja miliony jak niektorzy potrafia przegrac stawiajac mecz ktory sie zakonczyl. Szacun.

M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
Przepraszam, że nie napisałem. Zajęty byłem.
Zaraz po tym zdarzeniu napisałem na angielsim czacie tłumacząc o co chodzi, podając powód, wszelkie wyjaśnienia itp. Argumentem &quot;angola&quot;(używam celowo tego określenia, bo straciłem szacunek do obsługi WH) było to, że czas w którym postawiłem zakład był właściwy wg. ich systemu (system przyjmował do 24:00, ja postawiłem 23:59). Nic nie dały tłumaczenia, że mecz sie zakończył, że mam oficjalny dowód z cbv(federacja brazilijskiej siatkówki) itp. zwrotu niema, zakład przegrany.
Postanowiłem następnego dnia napisać na polskim czacie i tu już poszło z górki. 3 pytania odnośnie weryfikacji konta, krótki opis sytuacji, link z dowodem i może Pan oczekiwać na swoje pieniądze w ciągu 30 minut. Faktycznie, po 30 minutach pieniądze miałem spowrotem na koncie.

Z racji tego zdarzenia opowiem jeszcze bonus story.
Gdy odzyskałem pieniądze z owego zakładu, przejrzałem dokładnie ofertę WH i zobaczyłem, że znowu w meczu brazylijskiej ligi siatkówki pojawiła sie luka. Zakłady przyjmowali jakoś do 22, podczas gdy mecz zaczynał sie o 18. Po zakończeniu meczu oczywiście postawiłem na wygraną drużynę. Co sie okazało, już po 15 minutach miałem zwrot stawki n a swoim koncie. Napisałem więc do &quot;angola&quot; why? A gość mi pisze, że zakład został zawarty po rozpoczęciu zdarzenia i podaje link do strony cbv i oficjalnego sheeta, który ja im podawałem, żeby udowodnić moją rację przy pierwszym zakładzie...
Złodziejstwo.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jakoś kręcisz lub nie potrafisz tego wytłumaczyć. Postawiłeś wynik meczu, który się zakończył, ale nie dali Ci zwrotu tylko przegraną? To niemożliwe. Często trafiają się luki w jakichś meksykańskich &quot;bejsbolach&quot;, ale nawet jak obstawisz to niemożliwe jest żeby dali Ci to jako przegrana. Podaj skrina albo nigdy w to nie uwierzę.
Chyba, że faktycznie tak się zamotałeś, że postawiłeś wynik meczu który się zakończył, ale postawiłeś swoje pieniądze na przegranego. W takim razie gratuluję ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Chyba, że faktycznie tak się zamotałeś, że postawiłeś wynik meczu który się zakończył, ale postawiłeś swoje pieniądze na przegranego. W takim razie gratuluję ;)
Tak czy inaczej, powinien w tej sytuacji uzyskać zwrot.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Tak czy inaczej, powinien w tej sytuacji uzyskać zwrot.
Oczywiście. Zgadzam się. Po prostu stwierdziłem, że opowieść kolegi jest niespójna albo po prostu nie potrafi jej opisać.

K 122

konju1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście. Zgadzam się. Po prostu stwierdziłem, że opowieść kolegi jest niespójna albo po prostu nie potrafi jej opisać.

Dziwisz się? ???? Jak ktoś pisze zkończony, z brazyli, niema albo zpowrotem to nie wymagaj spójności ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ramzesa +26 Punkty
M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
Dziwisz się? ???? Jak ktoś pisze zkończony, z brazyli, niema albo zpowrotem to nie wymagaj spójności ????
Nie czepiaj się człowieku, większość z tego co przytoczyłeś to zwyczajne literówki, zrobione w pośpiechu podczas pisania, a nie błędy językowe. Ba, słowo &quot;zpowrotem&quot; chyba z Twojego słownika, bo ja takiego nie użyłem.
Screen tego, że obstawiłem zakład o 23:59 dodam jak wróce do domu. Dowód tego, o której rozpoczął i zakończył sie mecz macie w linku który dodałem w pierwszej mojej wypowiedzi. Mój problem polega na tym, że korzystam z livescora, który podobnie jak WH podał błędną godzinę.