>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Obrót bonusem

S 0

sebero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Witam dopiero zaczynam swoją przygodę z owym tematem i mam mianowice pare pytań które mnie dręczą a chciałbym nowe wypowiedzi a nie z przed paru miesiecy/lat.
ile razy trzeba obrócic bonusem jesli wpłace 50 zł i czy np jesli wplace pieniądze i nie chce bonusy to ile razy trzeba obrócic tą kwota? czy moge odrazu po jakiejś wygranej?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Wszystko znajdziesz na forum...
http://forum.bukmacherskie.com/f38/mega-promocja-w-bet-at-home-zgarnij-bonus-powitalny-100-a-16981.html#post361753
  • Bonus powitalny jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 77PLN. W przypadku wpłat powyżej 77PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 77PLN.
  • Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
  • Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5.
  • Bonus powitalny dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus powitalny nie dotyczy kasyna, pokera jak i wyścigów psów.
Jeśli wpłacisz 50 zł-&gt; 50 + 25 = 75x 3==&gt; 225 zł obrotu.
Jeśli nie korzystasz z promocji wymagany jest jednokrotny obrót sumy wpłaty do dokonania wypłaty.

S 0

sebero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
A to mam jeszcze jedno pytanko jesli wplace najpierw np 10 zl i potem 40 to bede mial obrocic raz tylka tymi dziesiecioma zlotymi??

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tak. Obrót będzie liczony tylko do pierwszego depozytu. Bo tylko przy pierwszym depozycie otrzymasz bonus.

S 0

sebero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
wielkie dzięki bo się zastanawiałem czy taki myk by przeszedł