- Reaction score
- 0
- Punkty
- 36
cytat z dnia 21 października 2019 20:59 przez kamilcia21Wiesz, waldi, szkoda to mało powiedziane. Gdy pada decydujący o przegranej gol w 90 minucie meczu to ze złości można pogryźć cokolwiek. Tak przynajmniej mi się wydaje?
Ja sama (przyznaję) często jestem wkurzona gdy kilka minut przed końcem pada niekorzystne rozstrzygnięcie. A co dopiero kilka sekund przed ostatnim gwizdkiem. Taka już ludzka natura, nikt nie lubi gdy mu się gra na nosie
No cóż, tak wygląda progresja. Pomysł miałeś fajny ale skoro zawiódł to warto podchodzić jeszcze raz?
"Szkoda" to było powiedziane najbardziej cenzuralnie jak mi przyszło do głowy, żeby to ująć publicznie, złość wyładowałem w "środku", że tak powiem. Co do podejścia to mam 2 pomysły, na pewno spróbuję przynajmniej jeszcze, chociaż tym systemem to przez te 8 kolejek jakie zostały do końca roku może odbuduję budżet początkowy. Myślałem też, żeby zamiast najwyższego kursu grać na takich samych zasadach over 3,5 gola, kursy ~3,10-4,00, z tego co sprawdziłem "na szybko" ten sezon to tylko w jednej kolejce na 12 nie było żadnego meczu z tym overem, ale z drugiej strony kursy podobne jak w tym teście, więc...jeszcze pomyślę...