po weryfikacji jakieś 2 dni i jest kaska ????już wpłaciłem i wysłałem skany. Teraz czekam 2-5 bussines day. Nie wiecie czy oni zawsze tego przestrzegają czy może czasami szybciej nie wypłacają ? ????
Zaraz po zgłoszeniu wypłaty, skontaktuj się z LChatem i poproś o anulowanie okresu oczekiwania, kiedy wypłata może być cofnięta (to się ładnie z angielska nazywa 'flush the withdrawal' - na pewno działa w Regal-u). Ostatnim razem po takiej operacji, uwzględnaiając czas weryfikacji konta, wypłata została zrealizowana poniżej 24 h.po weryfikacji jakieś 2 dni i jest kaska ????
dokumenty wyślesz na meil z którego przyjdzie meil z kasyna, ale to pewnie jest meil który jest na stronie kasyna, a co do weryfikacji to jest ona nie do ominięcia, a na dodatek bardziej skomplikowanej weryfikacji nie widziałem w żadnej innej sieci kasyn !a dokumenty wysyłać na email do supportu tak? i czy zawsze trzeba weryfikować?
tak, ale np. tutaj musisz mieć wyciąg z banku z mniej niż 3 miesięcy, a nieraz także wołają o pokazanie im zdjęcia własnego dowodu jak trzymasz go w ręce, więc to chyba jest trochę upierdliwe, nie sądzisz :-Da co tu jest skomplikowanego? Tylko trzeba wysłać im skany