>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowy program wspomagający analizę (następca analizatora)

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po wielu testach wydałem pierwszą pełną wersję programu SoccerBet.
Niestety pojawiły się komentarze że program jest słaby, dla tego przedstawiam dla odmiany moje wyniki analizy z ostatnich 2 miesięcy a nie 2 dni :)

Faktycznie w trakcie pierwszej fazy testów program zachowywał się różnie, ale jeden z testerów okrył nieprawidłowości w obliczeniach i problem rozwiązał sie. Przez cały okres testów sprawdzałem kilka sposobów wybierania najlepszych typów i udało się.

Wypracowałem skuteczny sposób wyszukiwania najlepszych typów, przedstawione tutaj screeny zawierają wszystkie mecze jakie wybrał program przy pomocy opcji auto-szukanie.

Na wszystkich screenach do raportu oraz do wykresu jako stawkę na jeden kupon ustawiłem 10zł

Pierwszy screen przedsawia Typ 1 kurs od 1,7 do 3,0
liczba wygranych kuponów: 21
liczba przegranych kuponów: 10
skuteczność: 67,74%
zysk: 26,38%

Drugi screen przedstawia Typ 2 kurs od 2,5 do 4,0
liczba wygranych kuponów: 20
liczba przegranych kuponów: 24
skuteczność: 45,45%
zysk: 28,36%

Na trzecim screenie przedstawiam połączone siły 1 X 2 kursy jak wyżej
Z tym że remisy sprawdzałem tylko ostatni tydzień który wyszedł bardzo dobrze - zysk 77% przy 7 meczach 4 trafione :)

Podsumowanie dla 1 X 2:
liczba wygranych kuponów: 45
liczba przegranych kuponów: 37
skuteczność: 54,87%
zysk: 31,78%

Jeżeli ktoś nie wierzy w skuteczność programu proszę samemu przeanalizować bazę kuponów:
Pobierz
Tylko proszę dobierać takie same kursy jak na opisach podczas filtrowania.

A dla osób których nawet to nie przekona mam niespodziankę :) udostępnię za darmo wszystkie archiwalne bazy danych oraz program począwszy od stycznia aż do końca lutego i samemu można sprawdzić wprowadzając po kolei każdy mecz - osoby chętne proszę zgłaszać sie na forum oraz proszę wysłać do mnie zgłoszene na adres [email protected]

Od razu ostrzegam to jest zadanie dla odpowiedzialnej osoby której może zaufać całe forum.

Zgłosić może się każdy i kazdy otrzyma te bazy, ale musi wytedy wyraźić swoją opinię na forum.

Sądzę, że procentowy zysk 26% 28% i 31% zadowoli chyba każdego, lepszej lokaty dla swoich pieniędzy nie znajdziecie :)

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypracowałem skuteczny sposób wyszukiwania najlepszych typów, przedstawione tutaj screeny zawierają wszystkie mecze jakie wybrał program przy pomocy opcji auto-szukanie.
No nareszcie coś się ruszyło odnośnie programu. Wielkie brawa!
Niestety pojawiły się komentarze od dziwnego kolesia &quot;vernix&quot; który stwierdził po 2 dniach testów, że program jest zły, dla tego przedstawiam dla odmiany moje wyniki analizy z ostatnich 2 miesięcy a nie 2 dni jak ten .....
Dziwnych to może masz w rodzinie i w ten sposób leczysz swoje kompleksy na forum...
A ty nadal swoje; wyraziłem opinię (już drugi raz powtarzam!), nikt nie musi się do nie przywiązywać, była to moja osobista ocena nt. programu. Więc nie bardzo wiem po co te ciągłe komentarze :-?
Mimo wszystko życzę temu programowi jak najlepiej, przydałby się wielu osobom, zwłaszcza początkującym. No i autorom programu życzę jak największych zysków, bo przecież wszystko kręci się wokół pieniądza :-D

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsze spostrzeżenia: stosując się do zaleceń autorów to może by kolorowo. Póki co należę do zadowolonych osób.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie nie jest darmowy, przeczytaj temat to będziesz wiedział co i jak

Poprawka - program jest darmowy i można go pobrać i wrzucić tą bazę kuponów aby sprawdzić jak działa.
Ale aktualizacja bazy danych jest już płatna i trzeba wykupić abonament.

Jeżeli chcesz program napisz [email protected]

K 5

korjaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw / Czwa
Chętnie przetestuje program SoccerBet w celu sprawdzenia skuteczności.
Po przetestowaniu edytne posta, aby przedstawić moją opinię na temat wyżej wymienionego programu.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Informacja dla wszystkich dostępna jest finalna wersja programu 1.0.0.2

Powoli zastanawiam się nad kolejną wersją programu :)
planuję wprowadzić następujące zmiany:
- zwiększyć bazę lig o Brazylię, Argentynę, Colombia, itp...
- wprowadzić nowe rodzaje sportów: hokej, koszykówka, piłka ręczna
- kursy od wszystkich bukmacherów
- bezpośrednie porównania drużyn
- wykrywanie niespodzianek oraz niebezpiecznych meczy.

Czy są chętni na ten program :) ?

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Informacja dla wszystkich dostępna jest finalna wersja programu 1.0.0.2

Powoli zastanawiam się nad kolejną wersją programu :)
planuję wprowadzić następujące zmiany:
- zwiększyć bazę lig o Brazylię, Argentynę, Colombia, itp...
- wprowadzić nowe rodzaje sportów: hokej, koszykówka, piłka ręczna
- kursy od wszystkich bukmacherów
- bezpośrednie porównania drużyn
- wykrywanie niespodzianek oraz niebezpiecznych meczy.

Czy są chętni na ten program :) ?

No ciekawe pomysły szczególnie z wyszukiwaniem niespodzianek bo narazie recznie szukam

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko od razu mówię - program nie będzie darmowy
Obecnie jestem na etapie projektowania bazy danych oraz wypełniania jej
Program nie powstanie szybko - zbyt duży nakład czasu i pracy.

A zainteresowani mogą pobierać program SoccerBet 1.0.0.2

Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3

Proszę również nie zapomnieć o abonamencie :) dzięki temu wspieracie ten projekt

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie będzie w ramach tego abonamentu co płacę za program? czy trzeba dodatkowo płacić?

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak wcześniej wspominałem aktualizacja oprogramowania jest darmowa, także jak ktoś ma zapłacony abonament po prostu ściągnie sobie nową wersję programu i będzie otrzymywać nową większą bazę danych, ale zanim zbuduję program jeszcze trochę potrwa.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mario mógłbyś napisać coś więcej o tym?

dopiero ustalam co może być w programie, podczas testów zebrałem kilka ciekawych pomysłów i część z nich chcę zrealizować w nowej wersji.
A co do wykrywania niespodzianek to taka funkcja już można by powiedzieć działa w moim programie ver. 1.0 otóż jeżeli każdy z 3 algorytmów wskazuje coś innego to znaczy, że mecz może skończyć się praktycznie z każdym wynikiem, a więc nie warto tego meczu obstawiać.
A wstępnie planuję wyszukiwać spotkania które w ostatniej kolejce sprawiły niespodziankę (słaba drużyna wygrała lub mocna przegrała pewny mecz) może to świadczyć o wahaniach formy, spadku morali lub czymś o czym nie wiemy. Oczywiście, że można to ręcznie robić ale w weekend mamy ponad 400 spotkań i każdą druzynę przeanalizować ręcznie to trochę ciężko :jezora:
Dodatkowo planuję zastosować funkcję oceniającą morale drużyny.

D 0

dawid8602

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Bawię się waszym programikiem 2 dni więc nie będę nic pisał na temat jego skuteczności, natomiast brakuje mi w nim statystyk, tzn., skoro twórcą programu przyświecał cel jakoby program miałbyć narzędziem wspomagającym analize to dlaczego ogranicza się wyłącznie do podawania typu poprzez użyte algorytmy - brakuje mi w nim przejrzystych statystyk - by np. pod spotkaniem wyświetlała się aktualna tabela lub/i tabela formy oraz wyniki ostatnich spotkań, (które choć są to przedstawione są w mało czytelnej i przejrzystej formie). To może mało istotne, ale bardzo ułatwiałoby własne przemyślenia. Drugim minusem, który zauważyłem jest brak aktualnych spotkań lig angielskich po wybraniu flagi angielskiej a później odpowiedniej ligi - po prostu w ten weekend nie było tam żadnych spotkań - to trochę dziwne - jeśli się już za coś płaci to powinno to byc w miarę &quot;jakościowe&quot;.

A teraz o plusach, zeby nie było, że jest tak źle:
- wyszukiwanie ciekawych spotkań jest rewelacyjne i bardzo pomaga w orientacji, zwłaszcza w weekendy kiedy to spotkań jest mnóstwo
- program jest łatwy i przejrzysty w obsłudze
- baza kuponów jest bardzo przydatnym narzędziem

Reasumując: 20zł miesięcznie może być dobrą inwestycją w ten program o ile zacznie on oferować trochę więcej, i nie mam na myśli wycudowanych algorytmów, bo niech się nikt nie łudzi, że za pomoca jakiegokolwiek programu manna sama poleci z nieba, narazie jest to trochę za dużo..

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
brakuje mi w nim przejrzystych statystyk - by np. pod spotkaniem wyświetlała się aktualna tabela lub/i tabela formy oraz wyniki ostatnich spotkań, (które choć są to przedstawione są w mało czytelnej i przejrzystej formie).

Dla tego rozpoczełem pracę nad kolejną wersją programu, w której będą dodatkowe statystyki, porównanie drużyn pod względem gry w domu i na wyjeździe, poziom formy i może kilka innych rzeczy.
Umieścibym też informację o kartkach i kontuzjach niestety nie mam zbyt dobrych źródeł z tymi infomacjami - ale może się uda.
Co do listy ostatnich spotkań to poprawie to aby było bardziej czytelne.

D 0

dawid8602

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Powiem Ci, że szukanie tych informacji jest bardzo czasochłonne. Jeżeli chodzi o popularne ligi to nie ma problemu - na soccerway lub espn czy saoocerstats są dokładne wiadomości dotyczace składów i kartek, ale przy mniiej popularnych już trzeba się naszukać...

kokosek1960 243

kokosek1960

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dabrowa Górnicza (PL)
Tylko od razu mówię - program nie będzie darmowy
Obecnie jestem na etapie projektowania bazy danych oraz wypełniania jej
Program nie powstanie szybko - zbyt duży nakład czasu i pracy.

A zainteresowani mogą pobierać program SoccerBet 1.0.0.2

Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3

Proszę również nie zapomnieć o abonamencie :) dzięki temu wspieracie ten projekt

co pobrac na mirrroach nie ma programu