>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowy program wspomagający analizę (następca analizatora)

N 0

nowmat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja napisalem moje nazwisko z PL znakami :p co sie stanie ? ????

przyjmiecie moja rejestracje?

Może spróbuj się zarejestrować jeszcze raz ale na inny e-mail

lisu.90 0

lisu.90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś za pomocą tego programu znalazłem 19 meczy, tworząc 7 kuponów. Nic nie weszło ????

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
To masz stary wielkiego pecha ???? ja miałem tak zwykle jak typowałem. Dziś za pomocą tej aplikacji typując 11 zdarzeń, następnie po przeanalizowaniu własnym wybrałem 4 mecze. Zagrałem je i jest WIN:spokodfhgfh: oby tak dalej.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To masz stary wielkiego pecha ???? ja miałem tak zwykle jak typowałem. Dziś za pomocą tej aplikacji typując 11 zdarzeń, następnie po przeanalizowaniu własnym wybrałem 4 mecze. Zagrałem je i jest WIN:spokodfhgfh: oby tak dalej.
I właśnie tak powinno wyglądać użytkowanie programu ???? Własna analiza, poparcie jej programową predykcją i ostateczny wybór najpewniejszych meczy. ????
Lisu na 19 meczy ani jednego nie trafił?? Sorki ale nie wierze.

hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Chyba raczej chodziło mu o to że na każdym kuponie nie wszedł mu jakiś mecz a nie ze wszystkie. Typuj sam i sprawdzaj co program o tym sądzi ale nie sugeruj się nim za mocno!

E 6

esqlap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba raczej chodziło mu o to że na każdym kuponie nie wszedł mu jakiś mecz a nie ze wszystkie. Typuj sam i sprawdzaj co program o tym sądzi ale nie sugeruj się nim za mocno!

to ja sie pytam po co ten program? ::jezora:

PS na stronie http://www.betexplorer.com/hot/ rowniez mamy procentowe zestawienia typow na poszczegolne mecze omocne do analizy ????

dexter24 0

dexter24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tylko to jest % na podstawie kliknięć ludzi którzy oglądają tą stronę...:spokodfhgfh: tzw. sonda ????

E 6

esqlap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tylko to jest % na podstawie kliknięć ludzi którzy oglądają tą stronę...:spokodfhgfh: tzw. sonda ????

wg mnie jeden &quot;wacek&quot; :p wkoncu to ma tylko &quot;pomagac&quot; :p nie bardzo wiec wiem po co tyle krzyku :jezora: taki oto moj komentarz do tego programu :jezora:

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grunt to własna analiza, ale programem też należy się sugerować. W końcu pracuje on na działaniach statystycznych, czyli na takich na których podstawie również oddsmakerzy ustalają kursy.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Program jest już dostępny dla każdego można pobierać.
Zapraszam do pobierania i rejestracji.

linku nie podaje ze względu na regulamin forum.

snakers 0

snakers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Rozmawiając z jednym z Twórców programu dowiedziałem się że można opierać się na samych suchych typach z programu ale wtedy najlepiej grać systemem 3/5 ???? ale po co tak skoro można osiągnąć większą skuteczność analizując samemu, a programu używać jako &quot;potwierdzenie&quot; naszej analizy.

B 0

bolspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cześć, pobrałem analizatora zarejestrowałem się i nie mogę pobrać bazy danych.
Jaka może być przyczyna?

B 0

bolspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po pierwsze abonament miał bym od 1 marca
a po drugie chyba był by inny komunikat jeśli by chodził o zapłacenie abonamentu(mi się pojawia brak aktualizacji)

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Otóż wyjaśniam.

po pierwsze abonament miał bym od 1 marca
a po drugie chyba był by inny komunikat jeśli by chodził o zapłacenie abonamentu(mi się pojawia brak aktualizacji)

Ad.1 Wszystkie osoby które zgłosiły się do testów dostały program wraz z możliwością darmowej aktualizacji bazy danych do końca lutego.
Postanowiliśmy wraz z dukatem szybciej udostępnić program pozostałym użytkowikom ze względu na zbliżający sie weekend (1 marca jest w niedzielę), ale te osoby muszą już zapłacić abonament.

Ad.2 brak aktualizacji jest jednoznaczny z brakiem wykupienia abonamentu w tym przypadku

Jeżeli ktoś ma pytania proszę pisać na priv lub na maila

B 0

bolspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mario22 dzieki za odpowiedź i sorki że zawracałem głowę na PW.
Pozdrawiam

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Reaction score
0
Punkty
0
a więc z dzisiejszej oferty spotkań wybrałem dzięki programowi 9 najbardziej prawdopodobnych wejścia razem ze swoją analizą.

Dijon-Guingamp (2,5) - 1,55 - under
Clermont-Ajaccio 1-1 1,60 - podwójna szansa
Brest-Amiens (2,5) - 1,57 - under
Bastia-Boulogne 1 1,95
Nimes-Angers 2 2,73
Wehen-Freiburg 2 1,95
1.FC Koln-Bielefeld 1 1,85
Telstar-Apeldorn 2 3,22
Livorno-Empoli 1 1,80

zobaczymy co z tego wejdzie ????

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę nie umieszczać typów z programu na forum, w ten sposób oszukuje się osoby które zapłaciły abonament i brały udział w testach.

T 0

termometr123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jak ja mam zaplacic za abonament skoro nawet nie wiem jak te testy wypadly. pokazaliscie jakas tam skutecznosc ktorej nikt nie moze potwierdzic. kolega wyzej podal typy ktore &quot;srednio&quot; siadly. Ja moze bylbym chetny ale nigdy nic w ciemno nie biore. zamieszczajcie codziennie np po 2 typy przez tydzien i wtedy zobaczymy co i jak