>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowy komputer!!!!

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Chcę sobie kupic kompa nowego, gdzie mozna kupic na necie jakis fajny (oprócz allegro)

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
chyba koledze bardziej chodziło o sklepy intrnetowe, a nie aukcje

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Byc moze, ale widze, ze nie zalapales dowcipu ...
Jak masz sobie zartowac to lepiej sie nie odzywaj chyba ze masz cos sensownego do powiedzenia koledze jest potrzebna rada a nie twoje głupkowate zarty.

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Gazowni
OT: Moderatorze drogi, zaimki dzierzawcze w powyzszym kontekscie powinny byc napisane z duzej litery, tego wymaga KULTURA !

Wracajac do meritum tematu, Kolego, uruchom Google, wpisz &quot;komputery&quot; wraz z nazwa swojej miejscowosci (lub wiekszej miejscowosci niedaleko Twojej), prawdopodobnie uzyskasz w ten sposob liste odnosnikow do interesujacych Cie miejsc. Jesli to jest zbyt ogolne, dodaj slowo &quot;sklep&quot;.

Przede wszystkim zacznij w koncu myslec samodzielnie, do konca zycia nie bedziesz o wszystko pytal na FORUM ?!

Przyklad wyszukiwan:
komputery wrocław
komputery warszawa

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Gazowni
Sama to wiesz co moge sobie zrobic ... nie bede mowila glosno, bo sie jeszcze niepotrzebnie zarumienisz.

Nie ma rzeczy NAJLEPSZYCH ... tak samo jak nie ma PEWNIAKOW.

Sklep godny IMHO uwagi :
http://www.arest.pl/

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie i Panie spokój temat zamykam bo robi się OT !!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Trzeba koledze pomóc :]
Najtańsze komputery są chyba w Media Markt ;)

Dlaczego chcesz kupić komputer w sklepie internetowym?

P 0

puzon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Milicz/Dolnyslask
Jak już ktoś napisał kup w prolinie... swego czasu gdy kupowałem swoją maszynke (jakieś pół roku temu) porównując wszystkie serwisy internetowe został ten jeden ;-). Szybka dostawa, gwarancja oraz najniższe ceny.. to zalety Prolina. I nie kupuj zestawu z media marktu bo... sam wiesz ????

Możesz też kupić każdą część oddzielnie po najniższych cenach posłuży Ci do tego http://skapiec.pl/

H 0

hans00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
esc.pl

W komputronku jest strasznie drogo, w mm nie polecam kupować kompów, jeśli się nie znacie wcisną wam gówno.
proline.pl - dobre sklep, można śmiało kupować

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Jak już ktoś napisał kup w prolinie... swego czasu gdy kupowałem swoją maszynke (jakieś pół roku temu) porównując wszystkie serwisy internetowe został ten jeden ;-). Szybka dostawa, gwarancja oraz najniższe ceny.. to zalety Prolina. I nie kupuj zestawu z media marktu bo... sam wiesz ????

Możesz też kupić każdą część oddzielnie po najniższych cenach posłuży Ci do tego http://skapiec.pl/

Wielkei dzięki puzoniku za tego linka z etutaj podałeś ????

A 0

angiel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
masz duzo sklepow wysylkowych...wpisz w google i wyskoczy CI mnostwo ich ????

M 0

moko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja mam taka rade dla Ciebie - poszukaj w okolicy jakiegos malego sklepiku i tam zamow jakis zestaw. Moze nie wyjdzie taniej niz w takim na przyklad Media Markt, ale uwiez, ze bedziesz bardziej zadowolony. Z doswiadczenia wiem, ze w hipermarketach nie oplaca sie kupowac komputerow, bo tam jest jedna zasada - daja jedna dobra rzecz, ktora bardzo reklamuja, ale zeby cena byla jakas przystepna, to reszta czesci, to najtansze co mozna wlozyc...