>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowe rozwiazania bwin .

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Nowe rozwiazania bwin
Widzieliscie na jaki znakomity pomysl na przyciagniecie klijentow wpadlo bwin. Wchodze sobie dzisiaj na bwin zeby poogladac sobie mecze tennisowe a tutaj komunikat ze jezeli chce obejrzec video lub korzystac z czatu to musze zaplacic kase na konto . Troche szkoda bo niechetnie korzystam z tego bukmachera, jedynie to wlasnie z czata i z video korzystałem. Ogolnie Pomysł dobry na zlapanie kilku klijentow ????

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko ocenić tę zmianę.

Z jednej strony masa kolesi oglądała video na krzywy ryj, co powodowało znaczne podniesienie kosztów związanych z utrzymywaniem serwerów. Z drugiej strony duża szansa, że taki koleś oglądający na krzywy ryj mecz skusi się i zarejestruje. Widać bwin-owi wyszło, że się to jednak nie kalkuluje.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj raczej nie chodzi o serwery a raczej o uzytkownika &#39;&#39;BOGATY&#39;&#39; hehe co zawsze miał te pewniaki :p : i rowniez o uzytkownikow co poslugiwalo sie wulgarnym jezykiem i zaklócali czat
Mijasz się z prawdą niczym Kurski.

Transmisja video jest jednym z najbardziej obciążających technologicznie i przepustowo elementów sieci Internet. W ostatnim czasie dało się obserwować kłopoty w video w bw, być może z powodu nadmiaru użytkowników.

Bogaty przyczyną zmian w bwin? Proszę cię, bądź poważny. Przekleństwa? A ci, którzy mają pieniądze na koncie, to nie klną?

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tak w ogóle to o co ci chodzi, bo niespecjalnie cię rozumiem.

Jasne, ze bwin wydaje grubą kasę na reklamy. I co z tego? Czy to oznacza, że nie oszczędza na innych polach? Bwin blokuje ludziom konta za próby wyłudzania kilkudziesięciozłotowego bonusa! Takie groszowe sprawy! &quot;ac milan, rela madryt, sporty motorowe, prawa do meczow TV min. pilka nozna liga: niemiecka, wloska, portugalska i czesc angielskiej, bonusy srusy&quot; i martwią się o marnych 50 zł bonusu? Trochę naiwne to twoje myślenie. Firmy wydają dużą kasę na reklamę to fakt. Ale firmy też tną koszty gdzie mogą. McDonald&#39;s płaci duże pieniądze za promocję, ale to nie oznacza, że nie liczy się z kosztami - zapytaj się pani w McDonaldzie ile zarabia.

Koszty utrzymywania serwerów na pewno nie są małe czy pomijalne. Masa ludzi oglądających video na bwin podnosi koszty utrzymywania tej usługi. Nie wiem, co spowodowało zmiany w bwin, przypuszczam, że to - można z tym polemizować. Jeśli ty twierdzisz, że to bogaty i przeklinający użytkowicy zmusili do tego bwin, to chyba jesteś niepoważny.

vipever 0

vipever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
w sumie to nie problem.. wystarczy miec nawet 1 grosz na koncie i bedzie mozna ogladac video i czatowac bez przeszkod ;D

D 0

duzers_on

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam obecnie zero i właśnie przed chwilą sobie obejrzałem meczyk badmintona ;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Porażka te nowe rozwiązania bo nie każdy chce odrazu się rejestrować tylko najpierw zobaczyć co potrafi i wcześniej szło pogadać na czacie co i jak.... a teraz niestety według mnie to chybiony pomysł