>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Nowe funkcjonalności i usprawnienia na Forum

sawyer000 0

sawyer000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie problem z aktywacją nowych kont nie dochodzą emaile aktywacyjne. Próbowałem na o2 i gmailu (sprawdzałem spam). Dodatkowo na konto które zakładałem z 10 lat temu nie da się zalogować brałem przypomnienie hasło i jest ta sama sytuacja email nie dochodzi.

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
cytat z dnia 31 sierpnia 2019 09:52 przez sawyer000Macie problem z aktywacją nowych kont nie dochodzą emaile aktywacyjne. Próbowałem na o2 i gmailu (sprawdzałem spam). Dodatkowo na konto które zakładałem z 10 lat temu nie da się zalogować brałem przypomnienie hasło i jest ta sama sytuacja email nie dochodzi.

Dzięki za zgłoszenie, już badamy temat w czym może być problem.

gram_dla_beki 1,1K

gram_dla_beki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cos ciekawego jest robione na forum, ze od 2 dni praktycznie nie działa?

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
cytat z dnia 3 listopada 2019 13:35 przez gram_dla_bekiCos ciekawego jest robione na forum, ze od 2 dni praktycznie nie działa?

Administratorzy forum badają sprawę co się dzieje. Nam należy tylko zachować spokój i czekać aż będzie wszystko ok.

Z góry przepraszamy za problemy  akurat w weekend gdzie jest największy RUCH na forum.  

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Waldi1979 +42 Punkty
windover +18 Punkty
rekretyper 2,1K

rekretyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Byl Bedzie Jest
Jak to jest z tym zapisywanie tekstu podczas pisania. Niekiedy cos zostaje zapisane i "wisi" w polu tekstowym a niekiedy tak jak dzisiaj wyskoczyło powiadomienie, otworzyłem je, wróciłem z powrotem do pisania tekstu a tu pole tekstowe puste. 

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36

Ze względu na coraz większe zainteresowanie rozgrywkami w Irlandii został utworzony nowy dział Irlandia,
są na forum osoby, które mocno interesują się tamtejszymi rozgrywkami, a prym wśród nich wiodą dwaj nasi znawcy @psychosocial oraz @qowalsky6 , którzy od wielu lat podają tam swoje przemyślenia oraz typy, teraz mamy nadzieję, że dział będzie jeszcze bardziej widoczny i trafi do jeszcze większej liczby odbiorców.

psychosocial +21 Punkty
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
cytat z dnia 25 lutego 2020 16:40 przez waldi1979

Ze względu na coraz większe zainteresowanie rozgrywkami w Irlandii został utworzony nowy dział Irlandia,
są na forum osoby, które mocno interesują się tamtejszymi rozgrywkami, a prym wśród nich wiodą dwaj nasi znawcy @psychosocial oraz @qowalsky6 , którzy od wielu lat podają tam swoje przemyślenia oraz typy, teraz mamy nadzieję, że dział będzie jeszcze bardziej widoczny i trafi do jeszcze większej liczby odbiorców.

Ja w Irlandii jestem gościem,  od lat gospodarzem jest kolega Psychosocial, którego wspiera też Zeus więc... tego :)...
Oczywiście jeśli będę miał coś do powiedzenia/napisania, to postaram się udzielać choć patrząc na moje pomysły ostatnio, to lepiej "mądrze" pomilczec :)
Notabene wczoraj kierując się wpisem Psychosociala "popaczalem" sobie na wieści z obozu 3 faworytów i... nie zawiedli. Skleilem nawet kupon z handi na każdego ale "bałem" się tu podać :) bo pechowo zaczął się dla mnie sezon na zielonej wyspie... Z doświadczenia tylko taki pożytek, że stawki dałem do tej pory symboliczne - sportowe...
Pzdr dla miłośników Irlandii :)

psychosocial +21 Punkty
Waldi1979 +58 Punkty (nie bądz taki skromny, wiadomo, że psycho gra pierwsze skrzypce, ale swoje dokładasz i to sporo ;))
psychosocial 8,2K

psychosocial

Ekspert - Irlandzka Pilka
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Łódź
Dziękuję serdecznie  waldi1979 że w końcu po prawie 7 latach zrealizował to o czym marzyłem od początku. Dziękuję również Kowalowi i innym userom którzy wspomagali i wspomagają ten wątek. Serdeczne dzięki !!!

Gy_Gy_Craveel +56 Punkty
Waldi1979 +58 Punkty
qowalsky6 +56 Punkty (spoko :))
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
? WAŻNE! ?

W związku z przejściem na nowy skrypt umożliwiamy Wam powrót do starych nicków, jak wiadomo na poprzednim silniku były pewne ograniczenia jak brak wielkich liter lub niektórych znaków specjalnych. Teraz tych ograniczeń nie ma.

Osoby zainteresowane proszone są o napisanie wiadomości bezpośrednio do mnie @Waldi1979

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Zachęcam do zmiany loginów :) Poprzedni silnik zabił różnorodność wśród nicków. Jak wrócicie do swoich normalnych nicków, na forum będzie właśnie więcej tej różnorodności. Ja tam np. przyzwyczaiłem się do formy Gucci Mane i teraz jest spoko, "gucci-mane" wymuszone poprzednim silnikiem zdecydowanie mi nie leżało i pewnie też wielu z Was jest przyzwyczajone do swoich ksywek pisanych w taki czy inny sposób.

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Dodaliśmy opcję wysyłania powiadomień, gdy obserwowany użytkownik zrobi coś na forum. Możemy to ustawić w swoich opcjach (per-każdy użytkownik):

Przy odpowiednim nicku trzeba kliknąć "Ustawienia powiadomień" i możemy wybrać, o jakich akcjah chcemy info dostawać..

Waldi1979 +70 Punkty
greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Jak pewnie część z Was już zauważyła, pod postem wyświetla się sumaryczna liczba punktów reputacji przyznana za dany post widoczna dla wszystkich:

Waldi1979 +71 Punkty
greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Podstawowe przyciski akcji posta nabrały kolorów.

Jeśli jeszcze nie widzisz zmian, pcczekaj cierpliwie na odświeżenie cache bądź użyj skrótu CTRL + F5 na stronie z dowolnym postem forum aby wymusić pobranie zmian (wystarczy raz).

chamberlain +26 Punkty
Waldi1979 +71 Punkty
#10 2,6K

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Proszę o zmianę nicku, jeśli takowy jest wolny i dozwolony na : #10

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
gotowe

#10 +10 Punkty (thk)
Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Jest możliwość jak było na starym że widać ile w danej chwili jest osób w temacie i go przegląda.

I też poproszę o zmianę nicku z dużej litery.

E. Thanks

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Pudzianxx +26 Punkty (Thanks)
greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Dodaliśmy liczbę osób przeglądająych kategorię / temat:

Pudzianxx +26 Punkty (dobra opcja)
Waldi1979 +73 Punkty
adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja chcę tylko napisać, że obecnie forum jest po prostu idealne... Stara funkcjonalność w nowej, pięknej odsłonie graficznej - tak można podsumować obecny stan... Nic nie trzeba już nic poprawiać ani zmieniać... Jest SUPER !