a kiedykolwiek była?!
No była była u buków które są zarejestrowane w kraju UE.
a kiedykolwiek była?!
Znasz sie na bukmacherce to pisz o bukmacherce. Bo reszta to chyba po rodzicach powtarzasz.
No właśnie bo ja też nie wiem zupełnie co robić:grin:Wypłacać pieniądze z booków internetowych? Czy logować się przez azjatyckie proxy i jechać dalej?
A ja mam takie proste pytanie: jak wstane 1 stycznia 2010 roku i na lekkim "rauszu" będę chciał zaszaleć u mojego buka internetowego to mogę czy nie mogę, czy nie ma groźby że mnie znów aresztują za byle co, co jest w tym panstwie (nie)normalne![]()
Znacznie bezpieczniejsze bedzie jesli zamiast zaszalec u buka, zaszalejesz z jakas fajna ksiazka np. "Krzyzakami", albo "Potopem".
Jak sie postarasz dasz ją rade ogarnac w jeden dzien, pozdro...
Znacznie bezpieczniejsze bedzie jesli zamiast zaszalec u buka, zaszalejesz z jakas fajna ksiazka np. "Krzyzakami", albo "Potopem".
Jak sie postarasz dasz ją rade ogarnac w jeden dzien, pozdro...
Czytałem już, teraz wolałbym zaszaleć u buka... Jest ktoś normalny kto mi odpowie czy jak zagram od 1 stycznia to jest szansa ze będzie jak dotychczas, czy może lepiej zwijać interes i wypłacać wszystkie pieniądze?
PS. Od razu zaznaczam ze inne lektury tez czytałem, prosiłbym o odpowiedź na temat![]()