>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NordicBet bonus 30€

kksg 6

kksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wplacilem przez moneybookers dostalem bonus a po 2 dniach zamkneli mi konto. Hmm ktos wie dlaczego?
Jak pewnie zakładasz po kilka konto to się nie dziw.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Mam zamiar niedługo wpłacić pieniążki do tego buka. Rozumiem, że wpłacam normalnie w naszej walucie, czyli w złotych (będę wpłacał przez przelew bankowy) a oni już tam mi to przeliczą na euro i w euro będę miał na koncie? Czyli w obecnym kursie waluty euro 4,25 muszę wpłacić 130 zł i wtedy na koncie będzie 30 euro + 30 euro w ramach bonusu. Razem 60, dobrze mówię?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tak przewalutują Ci to na €. Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie ile trzeba wpłacić żeby mieć te 30€ to napisz do nich aby Ci podali mniej więcej sumę. Albo sam zapytaj ich/zobacz z jakiej strony biorą średnią kursów przy przewalutowaniu.
Wtedy będziesz miał 30+30 Euro jak wpłacisz.

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dziś na stronie promocji pojawiła się klauzula :
* This bonus is eligible for customers from Denmark, Finland, Norway and Sweden.

Czyżby już tylko dla obywateli krajów skandynawskich?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
No skoro tak piszą.....mozna pogadac z chatem i jak zezwoli pozostaje zrobic screena rozmowy i grac ;)

esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozmawiałem właśnie z chatem NordicBet i rzeczywiście bonus startowy 100% do 30 euro nie jest dostępny dla polaków ???? Gdy spytałem dlaczego, odpowiedzieli, że NordicBet skupiony jest na graczach skandynawskich i odesłali mnie do Tobet. Koleś z live chat mówił, że życzyliby sobie, by Polacy grali właśnie tam.