zamierzam sobie wpłacic 20 euro,i wiecie czy bede musiał cos bulić więcej za przewalutowanie (bo konto na MB w pln a na nordicbet jest w euro) bo nie wiem czy wplacac rowno 20 euro na mb czy cos wiecejdzieki ????
Naprawde tak trudno przeczytac te pare postow wczesniej?Aktualny jest jeszcze ten bonus?
Bonus z tego co wiem był do 6 października, tak mi odpisali na mejla. Teraz też nie widzę żadnych ofert bonusowych także nie atakujcie tak kolegi.Promo wazne do 26 listopada
Wlasnie pytam, bo w pierwszym poscie jest napisane, ze do listopada, a na stronie do 6 pazdziernikaNaprawde tak trudno przeczytac te pare postow wczesniej?
Po pierwsze nikogo nie atakuje, tylko ciezko jest w kolko odpowiadac na te same pytania: "czy nadal aktualne?", kiedy wszystko w temacie juz bylo powiedziane. Fakt, tu przyznaje ze warunki bonusa zmienily sie w trakcie i kolega mogl miec watpliwosci, ale tez mogl swoje pytanie rozszerzyc tak, aby nikt nie mial watpliwosci w czym ma problem. Co do samego promo, to na 100% poczatkowo obowiazywalo do 26 listopada (tak mialem w linku, ktory otrzymalem od nich), wiec troszke w trakcie zmodyfikowali regulamin. W tym momencie rzeczywiscie jest po promocji.Bonus z tego co wiem był do 6 października, tak mi odpisali na mejla. Teraz też nie widzę żadnych ofert bonusowych także nie atakujcie tak kolegi.
Z linka którego podawaliście też jest https://www.nordicbet.com/en-us/home_page/LiveBet_Campaign.html wyraźnie napisane, że do October 6.
Ale do czego nie jestes przekonany?Szczerze mówiąc to nie jestem przekonany, bo link ciągle jest aktywny ;-)