>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Nolito - apuestas deportivas, sobre todo el fútbol

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sulz-gofis under 4,5 1,40
100 zł =&gt; 140 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam malo czasu ostatnio, kiedy indziej podsumuje to wszystko
mu hc 2,00
cannes hc 1,5 1,45
ako 2,90
120 zł =&gt; 348 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
barca hc 1,85
chelsea hc azjan 2,02
real hc azjan 2,12
ako 7,92
80 zł =&gt; 633,80 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
amorebieta bez kartki 2,02
100 zł =&gt; 202 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mam czasu na prowadzenie tematu, wracam w lutym :] brakuje go na dokladne analizowanie wydarzen i ciezko w takiej sytuacji zamieszczac dobre typy, a nic na szybko nie chce robic.

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po niespełna miesiącu powracam do podawania typów w swoim temacie. Statystyk za styczeń nie ma sensu wstawiać, bo na forum wstawiałem zakłady jedynie przez kilka pierwszych dni miesiąca i nie chcę podawać błędnych statystyk, bo w rzeczywistości wyglądałyby inaczej. Poza tym z braku czasu nawet nie rozstrzygnąłem zakładów na futsal, więc musiałbym w jakiś sposób dokopać się do historii gry na kontach bukmacherów, ale dam sobie spokój.

Za chwilę pierwsze kupony w lutym.

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal - Everton
Arsenal
- 1,46
Over 1,5 gola
- 1,42

&quot;Kanonierzy&quot; tracą do liderującego Manchesteru 5 punktów i nie powinni pozwolić sobie na zwiększenie dystansu, który może nastąpić w razie zakończenia ich spotkania z Evertonem innym rezultatem niż zwycięstwo. Arsenal jest wiceliderem tabeli i ma tylko punkt przewagi nad City, więc nie trzeba dodawać, jak poważnie potraktują dzisiejszą rywalizację.
Gospodarze zagrają co prawda bez rewelacyjnego Nasriego, ale mają w swoim składzie Cesca Fabregasa, który będzie nadawał rytm grze Arsenalu. Zabraknie też Squillaciego, Denilsona i Fabiańskiego, ale w składzie znajdą się już van Persie, Walcott czy Szczęsny, więc skład i tak będzie piekielnie silny.
Jestem pewny, że Arsenal dziś nie zawiedzie. Everton nie spisuje się na miarę oczekiwań, w dodatku zimą stracił Pienaara, bez którego gra tego zespołu nie będzie już taka sama. Stawiam na w miarę pewne zwycięstwo gospodarzy i co najmniej 2 gole zdobyte przez Londyńczyków.
_____
Sunderland - Chelsea
Chelsea DNB - 1,25

W kolejnym, równolegle rozgrywanym meczu Sunderland podejmie Chelsea, która stała się prawdziwym królem styczniowego polowania na rynku transferowym. Po tych zakupach w drużynę gości wstąpiła nowa motywacja.
&quot;The Blues&quot; zajmują dopiero czwartą pozycję i teraz muszą rozpocząć marsz w górę tabeli. Do końca sezonu pozostało jeszcze sporo czasu i z pewnością drużyny wyprzedzające Chelsea jeszcze nie raz się potkną, jednak oni nie mogą sobie pozwalać na takie wpadki. Dziś grają na wyjeździe z drużyną będącą na szóstej lokacie, jednak wierzę, że będąc w pełni zmotywowanymi i mając lepszych zawodników sprostają dziś zadaniu. Typ zabezpieczam jednak zwrotem w przypadku remisu. Gram bezpiecznie, choć uważam, że Chelsea stać nawet na wygraną więcej niż jednym golem.
David Luiz i Fernando Torres, rzecz jasna, nie będą jeszcze gotowi na spotkanie z Sunderlandem, ale w barwach gospodarzy być może obejrzymy już Sessegnona. Nie uważam jednak, by miało to większy wpływ na losy meczu i według mnie Chelsea w miarę pewnie pokona dziś rywala.
_____
Man Utd - Aston Villa
Berbatov strzeli - 1,90

Mecz rozpatruję tylko i wyłącznie pod kątem Dimitara Berbatova. Jeszcze kilka miesięcy temu skreślany przez kibiców &quot;Diabłów&quot;, dziś wprost uwielbiany. Nie ma się jednak czemu dziwić, bo Bułgar jest w rewelacyjnej formie i strzela jak na zawołanie. W 2 ostatnich meczach zdobył 5 goli, a łącznie ma już na koncie 19 trafień w 20 rozegranych spotkaniach.
Myślę, że dziś Berbatov podtrzyma dobrą formę strzelecką i także wpisze się na listę strzelców. Typ gram jednak w kuponie za niską stawkę, razem z over 1,5 w meczu Arsenalu.
_____
⚽ Arsenal - Everton | 1 | 1,46
⚽ Sunderland - Chelsea | 2 DNB | 1,25
AKO: 1,83
Stawka: 70 zł
Wygrana: 128,10 zł
Bukmacher: Betsson
_____
⚽ Arsenal - Everton | over 1,5 | 1,42
⚽ Man Utd - Aston Villa | Berbatov strzeli | 1,90
AKO: 2,70
Stawka: 25 zł
Wygrana: 67,45 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ Arsenal - Everton | 1 | 1,46
⚽ Sunderland - Chelsea | 2 DNB | 1,25

AKO: 1,83
Stawka: 70 zł
Wygrana: 128,10 zł
+58,10 zł
_____
⚽ Arsenal - Everton | over 1,5 | 1,42
⚽ Man Utd - Aston Villa | Berbatov strzeli | 1,90
AKO: 2,70
Stawka: 25 zł
Wygrana: 67,45 zł
-25 zł
+33,10 zł
Stan: +33,10 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real Madryt - Sevilla
bez czerwonej kartki
- 1,50

Dziś w ramach rewanżowego spotkania w półfinale Copa del Rey stołeczny Real podejmie na własnym boisku Sevillę. Gospodarze podchodzą do tego spotkania niesamowicie poważnie - nie tylko z uwagi na chęć zrehabilitowania się fanom za ostatnie wpadki, ale też ze względu na perspektywę bardzo prawdopodobnego meczu z Barceloną w finale rozgrywek.

Moją uwagę przykuł jednak wysoki kurs na brak czerwonej kartki w tym meczu. Moim zdaniem warto zagrać takie zdarzenie po dość okazałym kursie jak na taki typ. Przewiduję, że żaden z zespołów osłabi się wykluczeniem jednego z graczy, bo w przypadku Realu oznaczałoby to ogromne nerwy przez pozostałą część meczu, a Sevilla praktycznie odpadłaby z gry, gdyby kartka została pokazana na przykład przy rezultacie bezbramkowym lub prowadzeniu gospodarzy.

Jeśli chodzi o kadry obu zespołów, w składzie Sevilli dwóch nowych graczy sprowadzonych tej zimy: Menela i Rakiticia. Wątpię jednak, by trener na obu postawił tego dnia od pierwszej minuty. Real, jeśli chodzi o poważniejsze braki, przystąpi do spotkania bez Higuaina i Pepego.
_____
⚽ Real Madryt - Sevilla | bez czerwonej kartki | 1,50
Stawka: 100 zł
Wygrana: 150 zł
Bukmacher: Betsafe

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Roma - Brescia
Roma
- 1,25

Walcząca o miejsce w europejskich pucharach Roma podejmuje na własnym obiekcie znajdującą się w strefie spadkowej Brescię. Gospodarze tego meczu chcą dziś zrewanżować się rywalowi za sensacyjną porażkę w pierwszej rundzie i nie sądzę, by ktoś mógł im w tym przeszkodzić.
Roma przystępuje do dzisiejszej rywalizacji z zapasem sił, ponieważ w minionej kolejce zdołała rozegrać jedynie kilkanaście minut z uwagi na przerwanie meczu.
Rzymianie zagrają dziś bez Riise, Adriano czy Pizarro, jednak nawet bez nich nie powinni mieć problemów z jedną z dwóch najgorszych drużyn ligi. Roma zdaje sobie sprawę, że nie może dziś stracić punktów, bo ma tyle samo oczek co Inter, który w tej kolejce również powinien zgarnąć całą pulę.
Brescia po ostatnim meczu zmieniła trenera, jednak dziś będzie to bez znaczenia. Roma jest po protu lepsza piłkarsko i musi dziś wygrać.
_____
Liverpool - Stoke Liverpool DNB - 1,22

Wielu uważa, że po stracie Fernando Torresa to już nie będzie ten sam zespół. Ja jestem innego zdania, bo Liverpool zyskał dwóch znakomitych napastników, którzy nawzajem będą się uzupełniać: Luisa Suareza i Andy&#39;ego Carolla. Pierwszy z nich prawdopodobnie zagrać dziś po raz pierwszy w koszulce nowej drużyny.
Obie ekipy w tabeli dzieli tylko kilka pozycji, jednak nie trzeba dodawać, który klub ma większy potencjał i lepszych graczy. Liverpool w ostatnich 3 meczach dwukrotnie wygrał i raz zremisował. Dziś także nie powinien zawieść, jednak zabezpieczam typ remisem.
_____
Porto - Benfica Benfica 2/2 - 8,75

W Pucharze Portugalii wielki klasyk, czyli potyczka Porto z Benficą. Bukmacherzy są dość mocno przekonani o zwycięstwie gospodarzy, jednak ja wcale nie uważam, by Benfica była bez szans, na co wskazują kursy na ten zespół. Gra na Dragão to na pewno ogromny atut &quot;Smoków&quot;, lecz ja daję obu drużyn po 50% szans i moim zdaniem kursy bukmacherów nie są miarodajne.
Nikt nie wie, jak ułoży się ten mecz, ale wszystko jest możliwe. Obie ekipy dysponują podobnym potencjałem i wierzę, że Benfica będzie w stanie wygrać to spotkanie już przed przerwą wychodząc na prowadzenie.
_____
⚽ Roma - Brescia | 1 | 1,25
⚽ Liverpool - Stoke | 1 DNB | 1,22
AKO: 1,53
Stawka: 200 zł
Wygrana: 305 zł
Bukmacher: Unibet
_____
⚽ Porto - Benfica | 2/2 | 8,75
⚽ Real - Sevilla | 1/1 | 1,85

AKO: 16,19
Stawka: 15 zł
Wygrana: 242,85 zł
_____

⚽ Birmingham - Man City | 2 DNB | 1,37
⚽ Blackburn - Tottenham | 2 DNB | 1,60
⚽ Roma - Brescia | 1 (-1) | 1,70
⚽ Bari - Inter | 2 DNB | 1,15
⚽ Liverpool - Stoke | 1 | 1,60
⚽ Ajax - De Graafschap | 1 | 1,16
⚽ Real - Sevilla | 1 (-1) | 1,85

AKO: 14,71
Stawka: 20 zł
Wygrana: 258,90 zł
Bukmacher: Totomix

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ Roma - Brescia | 1 | 1,25
⚽ Liverpool - Stoke | 1 DNB | 1,22
AKO: 1,53
Stawka: 200 zł
Wygrana: 305 zł
-200 zł
_____
⚽ Porto - Benfica | 2/2 | 8,75
⚽ Real - Sevilla | 1/1 | 1,85

AKO: 16,19
Stawka: 15 zł
Wygrana: 242,85 zł
-15 zł
_____

⚽ Birmingham - Man City | 2 DNB | 1,37
⚽ Blackburn - Tottenham | 2 DNB | 1,60
⚽ Roma - Brescia | 1 (-1) | 1,70
⚽ Bari - Inter | 2 DNB | 1,15
⚽ Liverpool - Stoke | 1 | 1,60
⚽ Ajax - De Graafschap | 1 | 1,16
⚽ Real - Sevilla | 1 (-1) | 1,85

AKO: 14,71
Stawka: 20 zł
Wygrana: 258,90 zł
Bukmacher: Totomix
-20 zł
Stan: -201,90 zł
Dobrze, że kupon za 200 zł był obrotem bonusu, dzięki czemu tyle kasy nie ubyło mi z portfela. Ale oczywiście wliczam do statystyk, takie zasady.
Szkoda kursu 8,75 na Benficę, nie wiem co mnie podkusiło, by dołączyć do tego Madryt ????

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ Real Madryt - Sevilla | bez czerwonej kartki | 1,50
Stawka: 100 zł
Wygrana: 150 zł
-100 zł
Stan: -301,90 zł

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bari - Inter
Inter
- 1,50
Inter (-1) - 2,40

Inter gra z &quot;czerwoną latarnią&quot; ligi, która zajmuje ostatnie miejsce także w tabeli uwzględniającej jedynie mecze grane u siebie. Goście są wzmocnieni chociażby pozyskaniem rewelacyjnego Pazziniego i szybko robiącego postępy Nagamoto. Wszystko wskazuje na pewną wygraną Interu, który zrobi wszystko, by wykorzystać potknięcie Romy.

Lista nieobecnych w zespole Leonardo jest dość spora, bo zawiera aż 7 nazwisk, w tym Sneijdera, Lucio, Samuela czy Stankovicia, jednak uważam, że mimo to goście nie powinni mieć problemów z pokonaniem rywala i zdobyciem gola lub nawet kilku bramek przed przerwą.

Siła ognia jest w Interze piekielnie duża. Eto&#39;o, Pazzini, Milito czy ofensywnie grający Pandev stanowią duże zagrożenie bramki każdego rywala. Leonardo ma spore pole manewru mimo tych absencji i opowiadam się za bezproblemowym zwycięstwem Interu.
_____
⚽ Bari - Inter | 2 | 1,50
Stawka: 120 zł
Wygrana: 180 zł
_____

⚽ Bari - Inter | 2 (-1) | 2,40

Stawka: 50 zł
Wygrana: 120 zł

nolito 1,2K

nolito