>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Noiq Poker - pytanie

E 0

enasekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

Mam pytanie do posiadaczy konta w Noiq Poker.

Czy da sie wypłacić pieniądze na moneybookers,bez robienia depozytu?Ile trwa taka wypłata, oraz czy wypłacaja pieniądze w weekendy?

Prosze abyscie sie nie odnosili do sieci, tylko jedynie do Noiq Poker,poniewaz Cashier w Noiqu wyglada inaczej,niz np w Titan Poker(gdzie depozyt jest chyba wymagany)

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Czy przy wyplatach powyzej 1 razu w miesiącu Noiq pobiera jakas prowizje bo wiem ze inne softy z sieci B2B pobieraj 10E??

noiqpokerpl 0

noiqpokerpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Czy przy wyplatach powyzej 1 razu w miesiącu Noiq pobiera jakas prowizje bo wiem ze inne softy z sieci B2B pobieraj 10E??

Nie, jednak nie mozna np. zrobic depozyt i odrazu wyplate, trzeba pograc najpierw, uzbierac punktow VIP w zaleznosci od sumy. Jest to w regulaminie, poniewaz NoiQ pokrywa wszystkie koszty tranzakcyjne

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to i ja sie zapytam możesz mi napisać krok po kroku co zrobić zeby przeniesc swoj login do nowego softu?bo nieogarniam jak to zrobić wpisuje mój login i haslo i wyskakuje login failed

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Piszę to tutaj, bo jak piszę do was na support to nawet nie dostaję odpowiedzi.
Przed świętami Bożego Narodzenia mieliście jakąś akcję promocyjną, że robi się depozyt 50$ i się dostaje jakiś gadżet albo 100$ i się dostaje 2 gadżety. Zrobiłem depo 50$, pograłem trochę po czym wszystko wtopiłem, ale żadnego prezentu, który miał być na święta, bo tak pisało w ofercie promocyjnej, nie widzę.
Gdy piszę na wasz support nie dostaję w ogóle odpowiedzi. na MSN jesteś ciągle niedostępny. Proszę o kontakt, najlepiej na PW tutaj na forum. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni, bo to była oferta z ograniczoną ilością gadżetów, ale ja zrobiłem depozyt u zgłosiłem się dość szybko

noiqpokerpl 0

noiqpokerpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Witam, co do nicka, jesli mieliscie konto u nas na starym sofcie, treba sie zalogowac uzywajac STARY username i haslo, potem wejsc do dzialu Poker i zarejestrowac NOWY nick (moze byc taki sam jak wczesniej jesli nie jest zajety). Tyle

Co do prezentow, prosze pisac do [email protected]
Prawie wszyscy juz dostali prezenty bez problemow

E 0

existenz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Witam,
Mam pytanie do osób dłużej grających w noiqpoker. Jak wygląda sprawa z punktami VIP ? Słyszałem że można dostać zwrot ze stawek. Jeżeli tak, to kiedy można liczyć na taki zwrot i jaki jest przelicznik punktów VIP na zwrot. Mam 200 pkt. VIP to może pare groszy by wpadł ;). Dzięki za informacje.