>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

nietypowe pytanie

P 0

pasiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Witam !
z wpłatami do buków problemu nie ma (oczywista sprawa). Moim problemem jest to, że nie mam konta bankowego, a jak wiadomo w regulaminach buków pisze, że wypłata środków możliwe jest tylko i wyłącznie na osobiste konto gracza. Czy w takim wypadku, całe życie bede skazany na latanie każdego dnia do fortuny,niskie kursy i ubogą oferte ? Może ktoś z Was miał podobny problem i jakoś go rozwiązał ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Po prostu załóż konto w banku i po problemie .

Rozwiązanie &gt; załóż konto.

dali Ci najlepszą radę jaką tylko mozna dać. Konto bankowe zakładasz bez wychodzenia z domu, obsługa przez internet , darmowe konta , nic nie płacisz ... duże ułatwienie. nie ma na co czekac tylko załóż ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !
z wpłatami do buków problemu nie ma (oczywista sprawa). Moim problemem jest to, że nie mam konta bankowego, a jak wiadomo w regulaminach buków pisze, że wypłata środków możliwe jest tylko i wyłącznie na osobiste konto gracza. Czy w takim wypadku, całe życie bede skazany na latanie każdego dnia do fortuny,niskie kursy i ubogą oferte ? Może ktoś z Was miał podobny problem i jakoś go rozwiązał ?
To 18.02.2009 zarejestrowałeś się na tematycznym serwisie, a po ponad 2,5 roku &quot;urodziły się&quot; w Twojej głowie te pytania? Odpowiedz proszę dla zaspokojenia mojej ciekawości...

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahah bo przez dwa i pół roku biegal po bukach naziemnych ????

K 0

kaka212121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jeżeli chcesz to mogę ci podać moje konto bankowe i będziesz mógł przelewać! xD ;)

P 0

pasiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Po kolei
Cock - Tak, zarejestrowałem się już trochę czasu temu. Forum śledziłem, lecz wcześniej problem jaki Wam opisałem mnie nie dotyczył, mogłem korzystać z usług buków naziemnych, a jako, że nic ciekawego do przekazania społeczności forum nie miałem, to głosu nie zabierałem.
A.W.84 - biegałem nawet dłużej, nie czułem potrzeby zabawy w hazard w internecie, ponieważ do naziemnego buka wychodziłem w kapciach, mieszkałem nad kolekturą Fortuny.
Gdzie w takim razie mogę założyć konto bez wychodzenia z domu i całkowicie za darmo, zarówno założenie jak i prowadzenie ?