>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nieletni w BAH ...

O 0

ostry_gubin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gubin City ;]
Mam problem ;/ załóżmy że mam 17 lat ;/ i do 18 lat breakuje mi roku ;/ a chcem grac na BAH i mam konto założone na siebie ;/ ( w formularzu wpisałem date o rok w tył ) i mam zamiar grac bez wypłaty pieniedzyaz do ukonczenia 18 lat ;/ i potem jak juz je ukoncze? i juz bede mial na siebie konto w banku ?? to wypłaćą mi bez problemów ?? czy bede musiał przesłać im kopie dowodu ?? osobistego?? ale wtedy jak bym im to wysłał to mogli by sie czepić że moja data urodzena na dowodzie nie zgadza sie z data podaną w formularzu?? co o tym sądzicie?? :&gt;

M 0

matrixonic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
w Bah jezeli dobrze pamietam nie potrzeba wysyłać kopii dowodu do wypłaty (w przeciwienstwie do Bwin np.)

Pozdrawiam [glow=blue:e1cf20ca3e]M.[/glow:e1cf20ca3e]

O 0

ostry_gubin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gubin City ;]
to znaczy ze jak zaczne grac teraz na moje dane to potem jak bede wyplacac na konto zalozone na mnei to nie bede prosic o dowód ?? to spoko ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
jezeli wplacisz pieniadze i zlecisz wyplate na to samo konto co wplacales, to nie wymagaja skanu dowodu. :p

zelik 0

zelik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ja wpłacam jednym konetem wypłacam innym. Ale konto na BAH i konto w Banku na które wypłacam sa na te same dane i zero problemu żadnego dowodu nie chcą