>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nie mogę wypłacić środków z konta moneybookers-porady?

taktyk 22

taktyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam na wstępie chce opisać swój problem gdyż nie mogę wypłacić zgromadzonych środków na moneybookers na konto bankowe, mam zweryfikowany tylko adres i email, dawniej nie miałem problemów z wypłatami wypłacałem i MB problemów nie robił problemów, po 2 miesięcznej przerwie uzbierałem trochę funduszy i chciałem je wypłacić i okazuje się że że nie mogę potrzebna jest weryfikacja konta pisali aby to uczynić muszę przelać mniejszą sumę od 0.04 do 51.04zł i jak przyjdzie przelew mam wpisać w MB jakiś kod z przelewu ok chciałem tak zrobić lecz nie MOGĘ !!! Jak wpisuje kwotę zawsze wyskakuje komunikat powyżej limitu a ja wpisuję taką kwotę jaką podali 0.04 51.04 zł więc nie wiem co jest grane jakieś porady?

matolek23 2

matolek23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tez to miałem walczyłem z nimi chyba ze 2 miechy ale w końcu zweryfikowali mi konto i teraz bez problemu. Uwaga dla ciebie wypłać kase do buka (ja tak zrobiłem) i przelej sobie przelewem na konto pozdrawiam

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Ok a jak wywalczyłeś tą weryfikację ?
Jest milion tematów o tym jak zweryfikować rachunek bankowy w MB, na forum conajmniej kilkanascie. Nie prostszym rozwiązaniem w twoim przypadku było zalogowanie się na konto MB i zobaczenie jakie są metody weryfikacji rachunku bankowego ? Nie chce się co ? ???? Najszybszy sposób to wpłacenie jakiejs kwoty bezposrednio z twojego rachunku bankowego na rachunek mb.
Jak wczesniej wypłacałes z mb jezeli nie miales zweryfkowanego rachunku bankowego ?