>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nie mogę wpłacić depozytu

D 0

damianos500

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Czekałem na dowód dużo czasu wreszcie mam więc od razu założyłem konto w banku po to,aby pograć sobie trochę na necie. Więc założyłem dziś w Alior Banku. Zadowolony wplaciłem tam 200 zł i dostałem kartę debetową. No fajnie jestem w domu rejestruję się na BEt365 wszystko okej próbuje wpłacić depozyt a tu ZONK nie mogę. Próbowałem kilka razy i nic napisałem do suportu. Pan powiedział mi,że bank odrzuca ten przelew,ale na moim koncie tego nie ma,że coś odrzucił. Na Expekcie to samo. Kurdę ludzie załamało mnie,bo nie wiem co zrobić,a pograłbym sobie trochę..

P 991

parodia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Wpłać pieniądze za pomocą Przelewów24. Tej operacji bank na pewno nie zablokuje.

K 29

kalonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mrozy
masz przelewy miedzynarodowe zablokowane kontakt z bankiem wszystko załatwi

D 0

damianos500

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemka! Byłem w banku i powiedzieli mi,że moja karta nie umożliwia przelewów bez gotówkowych,ale zrobiłem przelew (na Expekt,bo na Bet365 trzeba minimum 500 zł wpłacić) i sobie trochę gram ????

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sint-Jans Molenbeek, BE
Siemka! Byłem w banku i powiedzieli mi,że moja karta nie umożliwia przelewów bez gotówkowych,ale zrobiłem przelew (na Expekt,bo na Bet365 trzeba minimum 500 zł wpłacić) i sobie trochę gram ????
Bzdura.
Doczytaj dokładnie, a nie piszesz od razu, nie wiedząc o czym nawet.