a mi w ogole nie chce wyswietlic strony po wpisaniu http://www.expekt.com :;/: wczoraj tez tak bylo i dopiero po paru godzinach sie odblokowalo... a przeciez dzisiaj o 16.00 mam wazny mecz... :-?
Ciekawe co teraz robi Pan expert, ktory poinformowac o watliwie korzystnej promocji raczyl ale o awarii nie wspomnial nawet slowa :zy3ou:
Mam w zwiazku z tym pytanie. Czy naprawde pracownicy firmy expekt.com nie uwazaja za sluszne i stosowne poinformowac swoich klientow o przyczynach i dacie wyeliminowania problemow z zalogowaniem sie?
Gdybym dostał informację o problemach technicznych na pewno bym uprzedził użytkowników forum. Jednak nie otrzymałem takiej wiadomości.
Z moich obserwacji wynika, iż problem jest z serwerem. Oficjalnych informacji nie posiadam.
Wydaje mi się, że jest to niespodziewana awaria serwera, w przeciwnym wypadku na pewno by poinformowali swoich klientów.
Pewnie prace naprawcze już są wykonywane.
Poza tym kto w taki sposob usuwa awarie ... fuszera i amatorlandia. Powinni zmienic frontend, "przerwa techniczna, zapraszamy za tydzien" ruch skierowac na inny server i nikt by sie nie czepial.
Przepraszam, ale czegos tu nie rozumiem. Pracuje Pan w firmie expekt a nawet nie dostaje takich informacji jak powazna awaria systemu? Dla mnie jest to nie do pomyslenia abym reprezentujac jeden ze sklepow internetowych, bedac jego managerem nie dostal informacji o awarii. Tak wiec Panstwa polityka jest dla mnie totalnie nie zrozumiala.
Poza tym, to juz nie pierwszy taki przypadek. Nie potraficie uczyc sie na bledach?
Pozdrawiam
A kto panu napisał że jestem pracownikiem firmy? Moje zadania na forum są inne niż informowanie o problemach technicznych bukmachera.
Tak naprawdę jestem zewnętrznym przedstawicielem firmy, ale tak jak wcześniej napisałem nie w moim interesie są sprawy techniczne.
Tego typu sprawy proszę kierować na adres [email protected] , a nie pod moim imieniem na forum.
Witam,Szanowny Kliencie
Dzial techniczny pracuje nad aplikacja strony serwisu. prosimy o cierpliwosc i wyrozumialosc. Wkrotce strona powinna poprawnie funkjonowac
Bardzo przepraszam za niedogodnosci z tym zwiazane
Pozdrawiam,Marcin Wilk Expekt.com Ltd