>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nie mam konta bankowego, moge korzystać z internetowych buków ?

P 0

piotrekrst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Witam, tak jak w temacie.
Nie mam konta bankowego, wiec jak to jest z rejestracją u danego bukmachera, wpłatą i wypłatą pieniędzy.
Wpłaty pewnie moge dokonać na poczcie, ale jak to jest z wypłatą, gdzie oni mi wyslą kase ? do domu normalnie i listonosz przyniesie ? ;))
Jestem kompletnym laikiem w tych sprawach.

PS
Którego bukmachera polecalibyście dla średniozaawansowanego gracza, oczywiście dobre kursy, szybkie rozliczenie i oczywiście jakiś &quot;lojalny&quot; żeby był.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Załóż konto bankowe. Tak, rente Ci przyniesie. Co do polecania, opcja szukaj, i ankieta o najlepszym bukmacherze, wg. użytkowników.

R 0

rtuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założenie konta nic nie kosztuje, a daje wiele.
Co do buka:
Dział dla początkujących. Temat : Najlepszy Bukmacher Internetowy
Miłej lektury.

P 0

piotrekrst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Czyli nie przyniesie... ;d. A jest możlwiość taka, że np. wpłacał będe na poczcie, a kase wyślą mi na żądany przeze mnie rachunek bankowy (np. mojej siostry?) ???

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, ponieważ podpada to pod pranie pieniędzy.

Twoje konto u buka = wypłata na Twoje konto bankowe. Takie są regulaminy.

Możesz kombinować, możesz podać jej numer konta i swoje dane, ale to będzie ryzyko, które może zakończyć się utratą pieniędzy. Wtedy pretensje będziesz mógł mieć tylko do siebie.

Podobno bank może odrzucić przelew jeśli nie zgadza się odbiorca (ale nie mogę tego na potwierdzić, bo z czymś takim się nie spotkałem) lub bukmacher poprosi o wyciąg z tego konta (na którym nie będzie Twojego imienia i nazwiska, więc nici z wypłaty). Część bukmacherów wymaga chociaż jednego depozytu z konta bankowego na które później będziesz wypłacał. Jeśli taki depozyt zrobisz to poznają właściciela konta, więc sam się zdradzisz...

Gra u bukmachera internetowego bez konta bankowego jest bardzo niewygodna i droga (za przelew na poczcie płacisz kilka zł i czekasz kilka dni zanim pieniądze będą dostępne, z konta bankowego robisz wpłatę, która u bukmachera jest po kilku minutach i jest darmowa). Warto założyć darmowe konto internetowe i mieć spokój.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Glupoty piszesz mozna wyplacic taki przelew na czyjes konto bankowe przechodzi to bez problemu w mbanku lub bzwbk.Te banki testowalismy z kumplem...
Ale pytanie z jakiego bukmachera chcesz wyplacic jesli chodzi o ladbrokes czy doxxbet...to nie przejdzie....Mozesz wyplacic od bukmachera co nie wymaga potwierdzenia rachunku bankowego...
a i jeszcze jedno jak nie chcesz juz tego konta zakladac to zaloz sobie moneybookers...
Czesc bukow akceptuje ta forme wplaty...I np jakby ktos z twojej rodziny zalozyl sobie konto na betclicu moglbys bez problemu wplacac i wyplacac pieniadze za pomoc tego bukmachera.Pieniadze czasami przychodza szybciej niz bezposrednia wyplata z moneybookers,sam nie raz tak mialem i nigdy nie wyplacam kasy bezposrednio ze swojego konta moneybookers...

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@slukasz123, Poproś kogoś, żeby wytłumaczył Ci co napisałem, bo masz z tym problem. Stwierdziłeś, że piszę głupoty po czym napisałeś to samo.

Schowaj świadectwo ukończenia szóstej klasy, bo przyjdzie Ministerstwo Edukacji i Ci zabierze ???? .

strzala 377

strzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PiotrekRST co Ci szkodzi założyć sobie konto bankowe? Zajmie Ci to może 10 minut a będziesz miał o wiele, wiele, wiele lżej grać... No ... chyba że nie jesteś pełnoletni ????

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@slukasz123, Poproś kogoś, żeby wytłumaczył Ci co napisałem, bo masz z tym problem. Stwierdziłeś, że piszę głupoty po czym napisałeś to samo.
Schowaj świadectwo ukończenia szóstej klasy, bo przyjdzie Ministerstwo Edukacji i Ci zabierze ???? .

Nie badz taki madry nie jestem taki guwniarz jak ty co chodzil do gimnazjum..Wiec kultury troche!!! a bukmachera gram juz ponad 10 lat w sieci i troche wiem na ten temat...Bez komentarza????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie badz taki madry nie jestem taki guwniarz jak ty co chodzil do gimnazjum..Wiec kultury troche!!! a bukmachera gram juz ponad 10 lat w sieci i troche wiem na ten temat...Bez komentarza????

Zastanów się nad sobą. Jasno napisałem, że PODOBNO bank może odrzucić przelew, ALE sam się z tym nie spotkałem. Czego tu można nie zrozumieć? W jednym, drugim i trzecim banku się uda, a czwarty bank odrzuci przelew i będzie smród.

Bukmacherzy lubią korzystać z zasad zapisanych w regulaminie w wygodny dla siebie sposób. Tu przykładów było wiele. Każdy kto kombinuje musi się liczyć ze stratą pieniędzy. Warto o tym pamiętać, żeby później nie trzeba było płakać. Jeśli &quot;grasz bukmachera&quot; ( :cool: ) ponad 10 lat to też powinieneś o tym wiedzieć.

Wpłata do bukmachera, który nie wymaga potwierdzenia rachunku bankowego? Do niedawna takim bukmacherem był Betsafe, a teraz się to zupełnie zmieniło. Nie ma żadnej pewności, że bukmacher nie poprosi o dodatkowe dokumenty. ŻADNEJ. Zastrzegają sobie prawo do tego i w każdej chwili mogą z tego skorzystać. Ale zamiast o tym pomyśleć lepiej w*ebać kogoś w kłopoty. Jeśli ktoś nie będzie mógł wypłacić pieniędzy to co wtedy? Poczujesz się do odpowiedzialności za swoje debilne rady? Podwiniesz ogonek i przemilczysz sprawę. Ludzie przeczytają, stracą kasę, ale najważniejsze jest to, że Tobie nic się nie stanie.

Na forum zgrywasz cwaniaka, a w sklepie dałeś się oszukać i kupiłeś klawiaturę bez przecinka :roll:

Szkoda, że nie chodziłeś do gimnazjum. Może dowiedziałbyś się czegoś o tym nieszczęsnym przecinku, albo chociaż jak napisać słowo gówniarz.

Katarzyna Hall już Cię szuka.

BEZ ODBIORU!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
odlin +4 Punkty (dobrze pociśnięty plebs, piona;])
S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z jedna rzeczą z toba sie nie zgodze bukmacher poprosi o dodatkowe papiery tylko wtedy jak korzysta z jednego IP pare osob mnie np o papiery nigdy nie poprosil betsafe,expekt, czy unibet.Moge jeszcze wymienic pare firm...I moge kase wyplacic na jakie konto mi sie podoba...
Wiec tego nie napiusalem i to powinienem dodac...
I wyrazaj sie kulturalnie na forum a nie madrzysz sie ze nie wiem co...
Pozdr

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napiszę tu już ostatni post, bo nie mam zamiaru w nieskończoność udowadniać tego, że mam rację.

Dajesz ludziom niepoważne rady za które nie bierzesz odpowiedzialności. Później jeszcze bronisz tych porad, a sprawa jest prosta: każda osoba, która zaczyna kombinować daje bukmacherowi argumenty do blokady konta. To, że raz, drugi i trzeci udało się oszukać nie znaczy, że tak będzie wiecznie, a pierwsza wpadka może zakończyć się stratą pieniędzy. Masz ochotę oszukiwać? Twoje ryzyko! Jednak radzenie tego innym to już przesada. Na mój gust już samo chwalenie się łamaniem regulaminu na otwartym forum jest głupim pomysłem, ale co kto lubi.

Przejrzyj temat o betsafe i zobacz, że wiele osób poprosił o dwa dokumenty tożsamości + rachunek lub wyciąg z konta. U mnie było podobnie.

Ostatni raz napiszę. Nie powinieneś wypłacać pieniędzy na cudze konto bankowe, bo łamiesz regulamin bukmachera. Wiem, że taka wypłata jest możliwa, ale to wiąże się z ryzykiem - a Ty jakoś zapomniałeś o tym wspomnieć.

Obowiązek sprawdzenia danych przy przelewie leży po stronie banku, więc różne banki mogą różnie do tego podchodzić. Zapewne małe kwoty nie są zbyt dokładnie monitorowane, ale nigdy nie ma pewności. Tym bardziej, że banki ponoszą odpowiedzialność finansową.

PS. Zacznę wyrażać się kulturalniej w momencie, gdy przestaniesz masakrować mój język ojczysty.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z betsafe moze i masz racje...ale przeczytaj pierwszy post zapytal user czy istnieje taka mozliwosc i istnieje...U wiekszosci bukmacherow warunek jest czystego IP...aha jesli w betsafe nie wyslesz im dokumentow kasa zwracana jest na konto betsafe i wtedy mozna wyslac swoje dokumenty moim zdaniem zadne ryzyko Pozdr
I mam dosc juz tej kłótni w tym temacie prosze o zamkniecie tematu.