luckyluck
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Tampa ta druzyna zawsze mi sie bedzie kojarzyc z duza iloscia bramek, z duzymi szokami w kwestii wygrana - przegrana i tak w kolko. Wydaje mi sie ze taki zawodnik jak Phoenix dzisiaj z Tampa, to ciezki mecz :/ Ja bym bardziej skalnal sie ku Tampa Bay. Po prostu. Nie wiem czemu, ale zawsze probowalem uciekac od tej druzyny jaka jest Tampa ???? Fakt, faktem w tym sezonie Tampa nie pokazuje zbyt wiele, bo i Ottawa zloila Tampe Bay. Jednak ja ta druzyne jakos czulem od zawsze ze potrafi zaskoczyc ???? Moze dzisiaj tez dostanie baty. Ale jakos nie mam odwagi nigdy stawiac na ta druzyne. Moze to zabrzmi smiesznie, ale ja juz wolalbym pokusic sie skromną stówką i zaryzykować dzisiaj na Ottawę ???? Ottawa też na dniach zaskoczy (czuję to w moim serduszku)
)) I w sumie zycze im aby stało to sie dzisiaj z Boston i walneli mega niespodziankę 
Co do meczu, wolalbym bym w 90 % zagrac tu over 5,5 - ale to tylko moje prywatne zdanie ????
Co do meczu, wolalbym bym w 90 % zagrac tu over 5,5 - ale to tylko moje prywatne zdanie ????