wonderkido
Użytkownik
Nie, żebym był jakiś hejterem, ale Nutki wg mnie nie mają żadnych szans na Puchar Stanleya, bo grają w silniejszej konferencji i w starciach np. z Królami, czy Jastrzębiami nie mają szans, bo nie mają w genach cwaniactwa i nie są tak doświadczeni, jak wyżej wspomniane zespoły.
Każda ekipa ma szansę, na ten puchar nawet ''ogórki'' bo to jest NHL, najsilniejsza liga hokeja na świecie. Ja nie napisałem, że go na pewno zgarną ale na pewno dołożą wszelkich starań aby tak było. Nie sądzę aby odpadli w pierwszej rundzie, mimo że wtedy zaczyna się dopiero prawdziwa batalia o najwyższe cele. Czasem nawet ten 'najlepszy' zespół, może zawalić na całej linii. Podam jeden przykład, bardzo adekwatny. Tampa w tamtym reg season u siebie w domu, wygrywała prawie wszystko, ale podczas playoff, w tamtym sezonie, odpadła nie wygrywając żadnego meczu z Habs. A na prawdę nie grali wcale źle. Czasem faworyci zawodzą, czasem sami się zawodzimy ale to tylko sport. Choć w tamtej rundzie, nie widziałem żadnego faworyta bo i Habs i Tampa to dwa silne ogniwa. Ja jednak uważam, ze Blues są ekipą na pewno nie byle jaką, a jak zajadą daleko zależy od nich i jakie będą mieli do tego podejście bo na pewno się nie poddadzą.
- A co do overka w Pensylwanii sam zagrałem, na tym buku i liczę na grad bramek, bo Orki to już nie ta ekipa co rok temu. Wystartowali bardzo wysoko i raczej nie spoczną.