Ja na pewno dziś coś wrzucę, ale to pewnie przed spotkaniami dopiero jak się wezmę za
kupony więc po 23, ale już zgodnie z tradycją ostatnich dni pójdę w kierunku San Jose, choć sam kurs RT słaby więc na pewno z dodatkami, a co do reszty spotkań to w sumie jeszcze się nie orientowałem jak wyglądają kursy i gdzie ewentualnie uderzyć w coś bardziej ryzykownego. Wild powinni ogarnąć Florydę, która raczej w słabej formie. Nie wiem jak stoją kursy. Predators ogarnęli Ottawę, ale Senatorzy jak wiadomo słabi, Orki dwa zwycięstwa ostatnio odwrócili mecz z Kurtkami, ale czy wygrają 3 raz z rzędu? Na pierwszy rzut raczej też w kierunku Preds, ale tam nadal braki w składzie.
tak na szybko rzut oka w ofertę, na logikę pewnie Winni dziś przerwą passę Nafciarzy, Kurtki powinny też w końcu się ogarnąć bo przeciwnik słaby. Ale to wszędzie niestety niskie kursy, a jakaś niespodzianka może się pojawić. Ogólnie raczej kolejka gospodarzy się szykuje. jakiegoś atrakcyjnego value na pierwszy rzut oka nie widać.
Ewentualnie ten kurs na Arizone nieco zachęcający, Szabelki są do ogrania, na pewno nie pójdę w ich stronę po tym kursie.