>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NHL Regular Season 2017/18

Status
Zamknięty.
samuel24 5,2K

samuel24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
St. Luise Blues - Arizona
@St Blues 1.76 fortuna
Arizona nie wygrała od 5 spotkań. Co prawda 4 z nich po 60&#39; kończył się remisem, ale potem było gorzej. Zajmują ostatnie miejsce w swojej konferencji z dorobkiem 29 punktów w 47 meczach w tym 10 wygranych (aż 6 po dogrywce). Jest to najgorszy bilans w całej lidze.
Po stronie popularne Nutki, które w chwili obecnej plasują się na 4 pozycji.
Ekipa Kojotów leży im bardzo jak rywal. Uwaga - ostatni raz Nutki przegrały z Kojotami w 2013 roku, a od tamtej pory grali już 12 razy. Polecam ten typ.

ajayinho 430

ajayinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
JETS -1.5 - Cunucks
Kurs: 2.13 fortuna ⛔
Typ godny uwagi, Jetsi ostatni mecz dobry vs Flames. Mogli wygrać wysoko na trudnym terenie w RT jednak problemem była skuteczność. Dziś będę grac u siebie z Cunucks, które dostało ostatnio 5:2 od Oilers. Jak dla mnie goście nie są ekipa która może zagrozić gospodarza. Dlatego warto pomyśleć nad tym typem. W 365 kurs chyba 2.45 a fortuna oczywiście kradnie jak Komorowski meble z pałacu.

nuski 311

nuski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Minnesota Wild - Ottawa Senators
Minesota over 3,5
Kurs: 2.10 forBet⛔
Goście 157 straconych goli, grają na wyjeździe z zespołem który lubi wbijać przynajmniej 4 i to mocniejszym rywalą niż Ottawa która klasuje się na przed ostatniej pozycji., ostatni mecz zakończył się wynikiem 5;1, liczę że tutaj będzie podobnie i goście wygrają przynajmniej różnicą 3 goli.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z czwartku na piątek 15 spotkań z NHL, jest co grać ale jak tak patrze to sporo wyrównanych meczy, nie wiadomo jak to ugryźć chyba w overy 4.5 lub 5.5 trzeba się ładować, a co wy sądzicie macie jakies typy, bo jeszcze sie zastanawiam.

ajayinho 430

ajayinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z czwartku na piątek 15 spotkań z NHL, jest co grać ale jak tak patrze to sporo wyrównanych meczy, nie wiadomo jak to ugryźć chyba w overy 4.5 lub 5.5 trzeba się ładować, a co wy sądzicie macie jakies typy, bo jeszcze sie zastanawiam.
Właśnie dziś musi być ta noc gdzie człowiek coś trafi z tylu spotkań. Przed weekendem gwiazd mam nadzieję, że zespoły dzisiaj zagrają najlepszy hokej mając na uwadze kilka dni wolnego. Więc myślę nad:

Winnipeg Jets +2,5 bramki @1,85 ✅

Nie wiem dlaczego ale mam słabość do Jetsów. Ostatnio typowałem wygraną z handi jednak zabrakło szczęścia. Dziś myślę, że mecz będzie otwarty (Jets OT @2,10) i mnóstwo bramek. Kto wie, może Ducks zrobią powtórkę z ostatniego meczu z NYR (6:3).
NJ Devils - Nashville Predators OT @1,73 ✅
Gospodarze pikują do dołu, tylko 2 wygrane w tym jedna w RT na 10 ostatnich spotkań. Predators po ostatnim dobrym spotkaniu niestety przegrali z Tampa Bay. Goście grają na tę chwilę lepszy hokej i powinni wygrać to spotkanie.
Ottawa - Boston (over 4,5 bramki w meczu) @1,48 ✅
Po niskim kursie, ale jak gra Ottawa to bramki są kwestią czasu. Boston na 5 ostatnich spotkań wyrobił co najmniej 4 na o4,5. Dziś zabraknie Marchanda za uderzenie łokciem gracza NJ Devils w ostatnim spotkaniu. Tak samo jak w przypadku Jets z Ducks liczę na otwarty mecz.
Tak poza tym, dziś w nhl tv otwarty mecz będzie właśnie Ducks z Odrzutowcami. Jak macie jakieś typy nawet bez analizy to podawajcie, sam będę zastanawiał się pewnie do 1:00 co zagrać. Ogólnie moich wypocin analizą nawet bym nie nazwał ????
edit-Dzięki za pozytywne słowa, Halep mi kupon zamyka i nie wiem czy robić cash out czy czekać heh

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
matkowsky +7 Punkty
angelka +6 Punkty (Trafne typy ! Oby tak dalej ;))
rekretyper +2 Punkty (Nice)
tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ostatnimi czasy typowałem Marchand, Pastrnak i Bergson gol. 2/3 wpadły w ostatnim meczu. Dziś zabraknie tego pierwszego, a więc ktoś na siebie musi wziąć ciężar strzelania bramek i poszło 50 zł na gol Pastrnak i 50 zł na Bergson. Oba kursy w fortunie po @2.5
W ostatnim meczu Pacioretty nie strzelił, a robi to regularnie, myślę, że u siebie też się przełamie po 1 meczu bez gola ????

rekretyper 2,1K

rekretyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Byl Bedzie Jest
Witam
No właśnie za dużo tych spotkań dzisiaj, ciężko coś wybrać.
Ja bez głębszych analiz bo nie potrafie ;)(burza mózgu,przeczucie i mniej więcej rozeznanie)
NJ Devils-Nashville 2 2,20✅
NJ nie zagra z powodu kontuzji bramkarz C.Schneider w jego miejsce &quot;Bramkarz Ken Appleby ma rozpocząć swój pierwszy start NHL dla New Jersey Devils przeciwko Nashville Predators w Prudential Center w czwartek.&quot;
Dodatkow nie zagra najlepiej punktujący w drużynie NJ T. Hall 17/31.
Detroit-Chicago 1 2,40⛔
Czas sie przełamać po 4 spotkaniach przegranych u siebie, Blackhawks grają b2b. Ostatnio zagrali z sobą 14.01 obie były b2b i Skrzydła wygrały.
Pittsburgh-Minesotta 1 2,20✅
W bramce Pingwinów debiutant w tym sezonie NHL z dobrą średnią. Minesotta słabo na wyjazdach, chodź gospodarze też szału nie grają w tym sezonie.
Florida-Capitals over 5,5 1,80✅
Ottawa-Boston 2 ✅lub over 5,5 ⛔2,00 lub 1,95
St. Louis-Colorado 1 ✅lub under 5,5 ✅2,00 lub 1,80

Colorado niesamowita seria 10 wygranych spotkań, ostatnio porażka, ciężki tydzień dużo spotkań, Nutki ostatnio grają w kratkę ale myslę że poradzą sobie dzisiaj.
Dallas-Toronto 1 1,95⛔
Toronto b2b
Edmonton-Calgary 1 2,15⛔
Edmonton ostanio punktowało. , Calgary ciężki tydz. dzisiaj b2b.
Vancouver-Buffalo over 5,5 2,05⛔
Ze względu na kurs chyba można spróbować, dzisiaj powinni trochę postrzelać.
Vegas-Islanders 1 1,80⛔
Vegas rewelacja sezonu cóż więcej pisać.
Oczywiście proszę się nie sugerować typami takie tam przemyślenia.
Napewno pójdę w stronę Nashville dzisiaj a reszta typów może dla zabawy ???? zobaczymy.
Typy 6/6
Zagrane 4/5 ????

angelka 952

angelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Ja dzisiaj osobiście gram takie spotkania jak :
Vancouver win w reg. czasie @2,10 ( bardzo dobre h2h na korzyść gospodarzy którzy świetnie sobie radzą ze stylem gry jaki prowadzi drużyna Buffalo )
Nashville over 2,5 bramki @1,67 (
tak jak kolega wyżej pisał , kontuzja Schneidera to idealna uważam okazja żeby pograć ten właśnie typ )

Boston win w reg. czasie @2,00 (
uważam ze Boston w obecnie dyspozycji spokojnie sobie poradzi z Ottawą która słabo sobie radzi z formą w tym sezonie i na 5 ostatnich meczy zanotowała aż 4 porażki )

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Rzeczywiście Vancouver dostało łomot ???? Pacioretty bramkę strzelił, natomiast w Bruins robił to 2-3 tier. Nawiasem mówiąc Bruins bardzo przeważało w meczu, szczególnie 1 i 3 tercja była miażdżąca. Nashville też wykorzystało brak doświadczenia młodego bramkarza New Jersey

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiejsza nocke na pierwszy rzut oka, mysle pograc, Carolina, NY Islanders, Pittsburg, and Nashville, jak myslicie co tu moze wtopic z tych meczy?

ajayinho 430

ajayinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiejsza nocke na pierwszy rzut oka, mysle pograc, Carolina, NY Islanders, Pittsburg, and Nashville, jak myslicie co tu moze wtopic z tych meczy?
Ostatnio 15 spotkań, dziś w nocy 12 i znów nie wiadomo przy tylu spotkaniach co zagrać. Ja dziś odpuszczam, może pooglądam coś w nocy ale jedynie dla przyjemności. Ale jakbym miał coś wybierać to takie 2,3 picki:
Buffalo - NJ Devils OT @1.95 - będę oglądał ✅
Pingwiny (-1,5) - San Jose @2.4 ✅

Kursy z Fortuny

angelka +6 Punkty (Oby tak dalej ! ;))
ciku182 182

ciku182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
na dzisiaj gram Vegas z dogrywką i karnymi @1.95 + Predators z dogrywką i karnymi @1.64 - reszty nie tykam po tak długiej przerwie

rekretyper 2,1K

rekretyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Byl Bedzie Jest
Zgadzam sie z Ajayinho duzo meczy, dluga przerwa ciezko cos wybrac, mysle nad zagraniem na Islandersow kurs 2.10. W bramce Panter trzeci bramkarz H.Sateri. Ciekawy bylby tutaj over 5.5 do zagrania ale kurs slaby ~1.60.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
ajayinho 430

ajayinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tam nastroję przed dzisiejszą nocą NHL? Dziś tak samo sporo meczy i na kuponie mam m.in. takie zdarzenia:
Calgary - Tampa OT @1.82 ✅
Fajny może być mecz w Calgary. Tampa po przegranej, słusznej w Winnipeg dziś znów w Kanadzie zagra z ostatnio słabymi Flames. 4 punkty na ostatnie 5 spotkań to najsłabszy bilans w lidze. Ostatnio w Tampie bronił Domingue i dziś raczej do bramki wskoczy Vasilevsky. Co może cieszyć to powrót Hedmana do gry.
Edmonton - Colorado @1.73 ⛔
Oilers wraca do gry po długiej przerwie. Póki co tendencja jest taka, że najbardziej wypoczęci wygrywali mecz, więc dziś McDavid kontra...no właśnie. MacKinnon doznał kontuzji przeciwko Canucks i nie wiadomo do końca czy zagra. Oilers w walce o play off musieliby zrobić kilka wygranych z rzędu, problem w tym, że kalendarz mają do bani.

rekretyper 2,1K

rekretyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Byl Bedzie Jest
Ja dzisiaj uderze w Tampa czysta 2 i mysle nad Devilsami kurs ~2.40, ostatnio sie przelamali z Buffalo. Lotki wczoraj porazka po swietnym poczatku spotkania.Dzisiaj w bramce debiutant. Ostatnie dwa spotkania 14.01 i 20.01 wygrane przez Flayers.
Devils z fartem, Lyon tez sie dołożył do tego.????

elmisterio +1 Punkty
elmisterio 2,4K

elmisterio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock- Markham
Bety na dzis: bez analiz