>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NFL/NCAAF 2013/2014

Status
Zamknięty.
jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zamosc
Poda ktos sensowne wytlumaczenie jak Chicago moze byc dogiem przeciwko Vikings? Sam Peterson, chocby nawet mial over 100 ry w I polowie, meczu nie wygra( mimo, ze Chicago broni tragicznie przeciwko rush)

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Houston Texans +7.5 @ 1.86 2u
Kansas City Chiefs +7 @ 1.80 2u
Bengals -1 @ 1.95 2u

Texans ML @ 3.75 0.2u
Chiefs ML @ 3.25 0.2u

Tydzień temu przy okazj meczu Broncos-Pats pisałem scenariusz, którego się trzymam - Chiefs pokryją handicap i wielce prawdopodobne, że wygrają to spotkanie - dla Denver jest to b2b road game, pogoda faworyzuje grę biegową, a Chiefs lepiej biegają, pogoda także powinna zneutralizować Manninga w pewnym stopniu co też sprzyja Chiefsom. Arrowhead to jeden z najgłośniejszych stadionów w NFL, audible Manninga będą ginąć w tym hałasie, a Manning zawsze sporo zmienia przed snapami.

Texans..Texans pokryją handicap i również bardzo prawodpodobne że wygrają. Revenge is a bitch - dla Texans sezon skończył się dawno temu - ***** ich obchodziły mecze z Raiders czy Jaguarsa, za to ten mecz to dla nich tegoroczny SuperBowl - rewanż za zeszłoroczną porażkę w playoffach. Linia powinna być na poziomie 3 ptk, nigdy 7 lub 7+.

valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Baltimore Ravens - Minnesota Vikings 1 (-6.5) @ 1.885 Pinnacle 29:26 ⛔
Ravens dobrze bronią dołem wiec Peterson zbytnio nie poszaleje. Za QB u Vikings robi dziś Cassel, który gra jak połowa Pondera i jak 1/4 Flacco.
Philadelphia Eagles - Detroi Lions 2 @ 2.21 Pinnacle 20:24 ⛔
Eagles nie potrafią bronić górą (są najgorsi w tej specjalności w lidze), co dla Stafforda i Megatrona zapowiada łatwy mecz.
Arizona Cardinals - St. Louis Rams 1 (-5.0) @ 2.00 Pinnacle 30:10 ✅
Do or die gam dla Arizony. Lepsza obrona po stronie Cardinals oraz ostatnio bardzo dobrze rozumiejące się trio Palmer-Floyd-Fitzgerald.

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie interesuje się w ogóle NFL, ale zagrałem na Ravens. Oglądałem ostatnio SUperBowl i przez to myślę że są silni i ich rozpoznaję no i przez to że gra &quot;Big Mike&quot; ???? a Minnesota widziałem w statystykach słabiutka. 1.30 kurs zamyka kupon na 1275zł ???? włączyłem ostatnie 5min na live stream i takiego horroru chyba nigdy nie przeżyłem, 4 TD w ostatnie dwie minuty i ostatni zwycięski dla Ravens na 4 sekundy przed końcem ???? moje serce jeszcze nie bije normalnie ????

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
byłeś świadkiem pięknego fixa ???? masa pieniędzy na underze i wszystko jest pięknie do 2 minut przed końcem, kiedy zaczyna się festiwal przyłożeń jednej i drugiej drużyny, a obie defensywy i special teams zapominaja w jaki sposob się tackluje. Baltimore które przez cały mecz nie istniało w ofensywie nagle zaczyna rzucać i biegać, a Minnesota, która przez całe spotkanie świetnie grała w defie zaczyna puszczać wszystko co leci w jej stronę. Za dużo rzeczy widziałem w sporcie, żeby wierzyć w to, że w ciągu 3 minut pada 35 ptk ????

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no trochę to tak wyglądało. pierwszego przyłożenia nie widziałem dla Ravens, drugie przyłożenie na Wikingów to kompletna dziura w obronie,później tackle dwóch zawodników gdzie powinni go spokojnie przewrocić, trzecie przyłożenie ravens to wykopm i bieg aż do przyłożenia i tu duże szczęście bo na centymetry od autu, czwarte przyłożenie do Wikingów też nie powinno mieć miejsca bo było 1 na 1 i od Ravens sie wywrocil tak by chyba go bez problemow zablokowal, no i ostatnie dla Ravens wrzucenie z jakiś 10-15 yardow w pole i znowu szczescie bo tez centymetry i nie zmiescilby sie w boisku. Nie wazne czy fix czy nie wazne ze win dla mnie ????

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Był DPI ?

ja tam tu widze DPI.
W ostatnim momencie jak #82 chce zlapac ten mu kladzie lape na ramieniu..
Inne pytanie - czy przed wbiegnieciem do EndZone jakiegos obustronnego holdingu nie ma ?

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
jak dla mnie nic nie było ???? oczywiscie walka o pozycje na pograniczu, ale wszystkiego przeciez nie mozna gwizdac, bo gra traci sens...zawsze sie dotykaja itp, ale przez takie kary football traci sens i mamy kontuzje jak ta Gronka gdzie został sciety równo z trawa prosto w kolana i zerwany ACL...totalny bezsens.. w ogóle ta kolejka to jakiś cyrk na kółkach zaczynajac od tego co się działo w Baltimore a była to kpina z footballu. komentarz pod gifem idealny.Grzesio w którym momencie mu kładzie reke na ramieniu?? jak masz gdzies gifa z tacklem na Gronka to wrzuć proszę ????

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Dlatego osobiście wolę wersje College od NFL.
Chociaż wiadomo , ze w NCAAF też pieniądze są gdzieś na boku i większym uniwerkom kar nie dadzą vide Manziel i jego pseudo-zawieszenie z Rice.

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
kasę na boku każdy bierze, a na pewno ci topowi rekruci bo czasy sa takie a nie inne i główna rolę gra pieniadz. rozgrywki ncaa sa fantastyczne, przydalyby sie playoffy, natomiast ludzie, ktorzy kieruja ncaaf i poszczegolnymi konferencjami to leśnie dziadki, którzy nie przyjmuja do wiadomosci tego jak to wszystko wyglada.

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Peyton Manning poniżej 350.5 passing yds @1,90 ✅
SD(+14,5) @1,51 ✅
betsson
To ostatnie spotkanie Broncos na własnym boisku w sezonie zasadniczym i jednocześnie ostatnie rozgrywane w tak trudnych warunkach pogodowych. Potem już tylko HOU w hali i OAK na zachodnim wybrzeżu. W tym sezonie Manning 350 yds osiągnął w 7 meczach z 13 rozgrywanych. Liczę, że DEN będą chcieli oszczędzać swojego QB, który dodatkowo ma problemy z kostką, i dużo piłek pójdzie po ziemi, na które już czekają RB Moreno i Ball. Broncos będą chcieli to wygrać, jak najmniejszym nakładem sił.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lukascash +14 Punkty
abruzzi23 26

abruzzi23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
FUTBOL AMERYKAŃSKI - NFL
Sun Life Stadium - 15.12.2013 r.; 19:00

VS.

Miami Dolphins - New Engalnd Patriots

TYP: 2 @ 1.95
BUKMACHER: BET365

W ciężkim domowym spotkaniu Miami Dolphins będzie podejmowało mocno osłabionych Patriotów. Ja jednak dość ryzykownie stawiam na zwycięstwo gości, którzy w swoim składzie posiadają wiele ciekawych postaci mogących w pełni zastąpić kontuzjowanych zawodników.

W obecnym sezonie na Delfiny dość słabo radzą sobie na Sun Life Stadium. 3 porażki i 2 zwycięstwa w tym jedno po dogrywce chluby nie przynosi, tym bardziej, że na pięć meczy rozgrywanych we Florydzie Patrioci tylko raz przegrali w Miami!

Pomimo tego, że na liście zawodników kontuzjowanych są takie nazwiska jak Tom Brady i Shane Vereen to fizjoterapeuta Patriots zapowiedział, że oboje wystąpią w meczu w Miami. Jeżeli Brady nadal będzie narzekał na ból w prawym ramieniu to goście mogą mieć ogromne problemy. Jednak wydaje mi się, że jeżeli lekarze pozwalają mu zagrać z Miami to ręka którą rozgrywa jest w pełni wyleczona.

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Dzisiejszy dzień widzę tak:
Pierre Garcon powyżej 65,5 receiving yds @1,85✅
To podstawowy WR Redskins i nieważne, który QB gra, Garcon to wciąż 6-10 receptions na mecz
Roddy White poniżej 75,5 receiving yds @1,85✅
Zagra, ale z kontuzją i nie ma sensu żeby w meczu o nic, Falcons forsowali swojego podstawowego WR.
CHI @1,88✅
Są lepsi i grają o playoffs. Wystarczy.
NYG-SEA over 39,5 @1,64⛔
NYG(+9,5) @1,76⛔
Zapominamy o obronie w tym spotkaniu. To mały SuperBowl dla Giants.
Eddie Lacy powyżej 78,5 rushing yds @1,85✅
Koszmarna obrona DAL w grze dołem, dodatkowo dzisiaj bez LB S.Lee. Lacy podwoi tę liczbę...

EDIT: Seattle to jednak Seattle ???? Przeceniłem Giants. Czekamy na Green Bay...
EDIT2: Ależ mecz w Dallas ????

psotnick +14 Punkty (Good job ;))
michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Torrey Smith powyżej 78,5 receiving yds @1,85⛔
betsson
Mocno osłabiona secondary DET, mecz w hali i w końcu dobre warunki a do tego BAL podobno mają gonić Lions, co oznacza dużo piłek granych górą.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
New Mexico Bowl
Colorado State @ Washington State
Washington State -6 @ 1.98 ⛔
Washington State @ 1.46 ⛔

Over 65.5 @ 1.98 ✅
Pinnacle

Zaczynamy sezon bowls od spotkania Colorado State z Washington State.
Dla Wazzu jest to pierwszy bowl od 10 lat i pierwsza szansa na zakończenie sezonu z dodatnim bilansem od 2003 roku.
Po drodze potrafili zakończyć sezon z bilansem 1-11.
Jak trenerskie stery w drużynie przejął Mike Leach to mimo ze pierwszy sezon nie był najlepszy (często się tak zdarza) to już w drugim sezonie dał ekipie ze stanu Washington bowl game.
Zakończyli sezon z bilansem 6-6.
Ofensywna koncepcja Leach&#39;a to głównie passing game i tego sie trzymał w Texas Tech oraz jak był OC w Oklahomie , Kentucky czy w uniwersytecie Valdosta State.
W ilości passing yards na mecz WSH zajęło 4 miejsce w kraju. (za Fresno State , TexasTech i Oregon State.)
Poprawili też nieco rushing game , ale tutaj nie ma powodów do domu bo 58.7 jarda to słaba liczba i ostatnie miejsce w nacji.
Dla ciekawości rok temu WSH po ziemi wyrobili... 29.1 jarda na mecz (nieznacznie lepsze było Tualne z 40 jardami na mecz , nastepne ekipy z prawie 90 jardami per game)
Taka ciekawostka Leach gdy trenował Texas Tech w każdym z sezonów zaliczał bowl games.
Przegrali mecz z Auburn na początku sezonu , ale Tygrysy jeszcze wtedy nie były ekipą na miarę BCS i dopiero od polowy Października Auburn stało się zagrożeniem dla innych ranked teams z SEC.
QB WSH - Conor Holliday zaliczył 4187 jardów za ten sezon z 28 TD i 21 INT
W tym sezonie grał z jedną z najgorszych defensyw vs passing - z Californią.
Rezultat ? 44-22 dla WSH , 521 jardów w 41 completion , 3 TD , 1 INT
Nie zdziwię się jak zobaczę podobny wynik u Hollidaya jutro.
Colorado State ma jedną z gorszych defensyw vs passing -&gt; 265 jarda na mecz a i tak mają sporo szczęścia bo w dywizji Mountain nie widzieli w tym roku Fresno State , które króluje w całym FBS jeśli chodzi o passing games
Poza tym Colorado State musi jechać na stadion rywala z dywizji , ponieważ to w Nowym Meksyku rozgrywany jest ten bowl
Co przemawia za typem :?:
▶ 4-ta w nacji ekipa ze stanu Washington mierzy się z ekipą której defensywa przeciwko podaniom jest około 110 miejsca i na dodatek nie widzieli rywala dywizji , który gwałci rywali podaniami.
▶ Może i ekipy są podobne , ale WSU widziało zdecydowanie więcej ranked teams i zdecydowanie mocniejsze ekipy (Stanford , Oregon , Oregon State , USC a ColState widziało tylko Alabamę z ranked teams)
▶ Branie na poważnie ekipy , która straciła 42 punkty z UTEP czy tyle samo z Nowym Meksykiem , no nie wiem...
Zagrożenia dla WSH ?
▶ Colorado State RB Kapri Bibbs - 254 prób , 1572 jardów , średnia 6.2 , 28 TD oraz doświadczone O-line.
Tylko że jak przyjrzymy sie bliżej
Z Nevadą 312 jardów i 4 TD , z Nowym Meksykiem 291 jardów i 6 TD
Jak popatrzymy na to które w kraju sa obie ekipy w defensywie przeciwko rushing to te liczby robią o wieleee mniejsze wrażenie.
Gorsze od obu ekip jest tylko chyba New Mexico State i Eastern Michigan (pląta się też w okolicy Air Force ale to troche inny typ organizacji uniwersyteckiej)
Do tego dochodzi Wyomin z którymi zrobił 200 jardów i które tez nie najlepiej się trzyma w defensywie przeciwko biegom.
▶ Trenerem ColState jest Jim McElwain - był on kordyantorem ofensywy w Alabamie , gdy ta wygrywała BCS w roku 2009 i 2011
Over idzie na wszelki wypadek , gdyby Rams odpaliło mocniej z passing game i rushing game.
WSU is 4-0 ATS as a favorite this year, covering each game by 10+ points. As a favorite WSU has allowed half a sack per game; as a dog they&#39;ve allowed more than 3 per game. Halliday has thrown 16 TDs and just 4 picks as a favorite, while he&#39;s thrown 11 TDs against 17 picks as a dog.

hector +7 Punkty
grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
UL Lafayette Ragin&#39; Cajuns @ Tulane Green Wave
Tulane Green Wave
1.81 @ Pinnacle

W tym meczu nie proponuje szaleć z ilością stawki bo raz , że mecz na styku co widać po linii [handicap ustawiony na 2.0], a dwa obie ekipy są z konferencji które nie porywają poziomem futbolu.
Louisiana-Lafayette będzie grała w 3 kolejnym New Orleans Bowl , a tym razem zmierzą się z lokalnym rywalem.
QB UL Terrance Broadway nie grał w ostatnim meczu sezonu z powodu kontuzji i status na dzisiejszy mecz jest nieznany.
Prawdopodobnie nie wystąpi.
Dla Tulane jest to pierwszy bowl od 2002 roku i na dodatek grają w domu.
Więc będą chcieli pokazać się ze zdecydowanie lepszej strony
W ekipie Tulane tez wystąpi QB nieco spowolniony przez kontuzję - syn gwiazdy NFL Joe&#39;go Montany - Nick Montana
Spotkanie dwóch słabych formacji - ofensywy Tulane i defensywy Cajunes oraz dwóch silnych formacji - ofensywy Cajunes i defensywy Tulane.
Tulane zaczęło sezon 6-2 , ale następnie dostali małej zapaści i przegrali 3 z ostatnich 4 gier.
Linia defensywna jest tutaj bardzo ważna.
Juluis Warmley miał 15.5 tackles for loss , a Royce LaFrance dodał kolejne 10 w tej kategorii.
Sprowadzony z LSU Chris Davenport dość poważnie wzmocnił pozycję Nose Tackle
Formacja ta gra bardzo agresywnie prze cały rok
Popatrzmy z kim grali Cajuns ?
Nicholls State [70-7] , Texas State [48-24] , New Mexico State [49-35] , Troy [41-36] , Gerogia State [35-21] , South Alabama [8-30]
Wspólni rywal to South Alabama i UL Monore.
Tulane przegrało z S.Alabamą 41-39 i wygrało z UL Monroe 31-14. Oba mecze były na początku roku.
Cajuns oba mecze z tymi rywala przegrało , obie gry były na koniec sezonu. Z Monroe wynik 28-31 , z Alabamą 8-30.
Tulane 3 z 5 porażek skończyło z wynikiem 4 punktów lub mniej straty. Z Rice 13-17 , z UTSA 7-10 i ze wspomnianą Południową Alabamą 39-41.
Z innych ciekawych rywali to zostali rozgromieni przez Syracuse 17-52
Jeśli zabraknie QB UL Broadwy&#39;a to ciężko widzę ten mecz ponieważ ofensywa Tulane mimo że przeciętna lepiej wygląda niż UL ze swoim back-up&#39;em
Spodziewam sie jakiegoś close game tutaj.
Warto sprawdzić informację przed meczem.

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Colorado State +5 @ 1.83 3u✅✅
Colorado State ML @ 2.67 0.5u✅✅
Colorado State -3 @ 3.10 0.3u zwrot

W pierwszym momencie skłaniałem się ku Washington State, ale dzisiaj mając czas zerknąłem w statystyki i zmieniłem zdanie - Colorado State jest gorsze tylko i wyłącznie w umysłach ludzi, a obstawianie bowli wg tylko własnego wrażenia i pobieżnego zerknięcia w statystyki jest bardzo niebezpiecznie i nieskuteczne. Dodając do tego fakt, że WashState jest ogromnym public betem , powinien dawać do myślenia. W zeszłym sezonie tym sposobem zerżnąłem cały bowl season in the ass, czemu więc nie spróbować tego jeszcze raz.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
@lukascash
Wiem , że bowl games są dziwne czasami , więc może jakiejś wielkiej tragedii nie będzie.
Tylko jakby spojrzeć na to bez uwikłania się kto z kim gra.
WSH dostawało &quot;wpier.dol&quot; od ekip raczej mających raczej sporą renomę typu Oregon , Oregon State czy Stanford.
Udało im sie pokonać dośc słabe USC jak na nich.
Colorado State nie grało w swojej konferencji z najgroźniejszym rywalem czyli FresnoState
Ten RB ColState może robić różnice , szczególnie ze WSH nie ma running game - tylko ze polowe z tych jardów wyrobił z ekipami mającymi defensywy dziurawe jak ser szwajcarski.
Dochodzą do tego jeszcze pieniądze dla unwiersytetów i z tego co pamiętam jak mówił komentator na Eurosporcie 2 to futbol utrzymuje niejako pozostałe sporty uczelniane.
No bo w sumię jak by nie patrzeć to może jeszcze koszykówka popularna i przynosi jakieś większe profity.
A to że się ludzie jak głupie rzuciły to inna sprawa.
Linia pare dni temu chyba była jakoś około 3.5 czy 4.
Wczoraj 6 , dzisiaj 5.5
Na dodatek dochodzi wiatr , bo podobno na tym stadionie lubi powiać mocniej...
Jeszcze jena kwestia , ale raczej dzisiaj tylko w jednym meczu może to wyjść.
Z racji ze ludzi potrafią mieć krótką pamięć to topowe prospecty z lepszych uczelni np. USC/FresnoState dzisiaj będą chciały się pokazać z jak najlepszej strony.
Niektórzy takim zajebisty.m bowl game podnieśli swoje miejsce w drafcie.

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Siła kalendarza po stronie Wash State, ale CSU Rams mają zbilansowany atak, a skoro ma wiać na stadionie to gra biegowa się przyda, więc ColSt ma przewagę tutaj. Do tego stadion na którym grali, więc go znają, to też nie jest bez znaczenia. Z Fresno nie grali, ale to też są dwie strony medalu - Fresno punkty nabija, ale też masę punktów oddaje.

Status
Zamknięty.