>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Newsy i dyskusje dotyczące snookera

Status
Zamknięty.
hardsystem 23

hardsystem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Hendry dziś pokazał jak grać i dawać satysfakcje przeciwnikowi. Higgins pewniaczek taki sam jak śmierć ???? Nie widzę innego scenariusza...

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
o której godzinie higgins kończy bo mnie już nerwy ponoszą

Wtedy kiedy jeden z zawodników osiągnie 10 frejmów... :|
Może to być za dwie godziny, może nawet pojutrze.

Poza tym ten temat jest od pytań tak na przyszłość.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy pojedynek Hendry&#39;ego będzie dokończony dzisiaj czy jutro? Jest jakiś przepis określający rozkład sesji? Dlaczego np mecz Allena trwał 2 dni, a Higginsa 1?

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozkład sesji masz na oficjalnej stronie. czasem mecz trwa 1 dzień,czasem 2 a czasem 3. zależy jak sobie organizatorzy to ustawią.

S 0

speedywwy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę z innej beczki ale nie mogłem się powstrzymać... przyjrzyjcie sie podczas relacji ze spotkania Hendry-Zhang na jednego z widzów a mianowicie grubaska w jasno-niebieskiej koszulce i okularach-wykapany Family Guy ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Trochę z innej beczki ale nie mogłem się powstrzymać... przyjrzyjcie sie podczas relacji ze spotkania Hendry-Zhang na jednego z widzów a mianowicie grubaska w jasno-niebieskiej koszulce i okularach-wykapany Family Guy ????

Ten grubasek siedział dokładnie rok temu w tym samym miejscu. Można go zobaczyć między innymi podczas wbicia przez Hendry&#39;ego brejka maksymalnego:

http://www.youtube.com/watch?v=MAszIEdIlSk

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/8652652.stm
Bezcenne. Jak ktoś nie widział to niech sobie oglądnie ????

Fantastyczne, wspaniałe. Najpierw polecam obejrzeć ten z 1985 roku. Cos pięknego.

http://www.youtube.com/watch?v=DDNpyNHrmjk&amp;amp;feature=PlayList&amp;amp;p=BF7FFC8AFEA20400&amp;amp;playnext=1&amp;amp;playnext_from=PL&amp;amp;index=1

Wyobrażacie sobie, żeby tak było za 25 lat gdy, załóżmy, w tegorocznym finale zagrają Neil i Mark? Nie wierzę w to.
Swoją drogą to dobrze trafiłem z tym, że pewnie będzie jeden wielki kabaret i kursy buków na ten mecz to podpucha (pisałem o tym w temacie MŚ).

I tak na marginesie. Z taką formą jaka zaprezentował nam tu Taylor to spokojnie mógłby pograć jeszcze w Main Tourze. Sadził te dubelki aż miło :p

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby to chcieli przez 25 lat przygotować to by nie wyszło lepiej niż na tym spontanie :grin: każda bila, która miała nie wpaść wpadała :grin: genialnie to wyszło ???? A Taylor faktycznie forma ????

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
mogli by stworzyć taką Ligę seniorów a&#39; la lata 80 ;] Reardon, Virgo, White, Davis, Higgins, Taylor, Thorburn i mały Hendry ;]
Bardzo ciekawe przedstawienie wyszło z tego frejma. Pokazywali go na Eurosporcie?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
mogli by stworzyć taką Ligę seniorów a&#39; la lata 80 ;] Reardon, Virgo, White, Davis, Higgins, Taylor, Thorburn i mały Hendry ;]

Bardzo ciekawe przedstawienie wyszło z tego frejma. Pokazywali go na Eurosporcie?

Pokażą go, ale nie wiadomo jeszcze kiedy. Ma być w całości.

A co do ligi seniorów, zerknij tutaj &gt;&gt;&gt; KLIK (akapit szósty)
I to nie jest plotka bo wcześniej już o tym słyszałem, a wczoraj na antenie potwierdził to także Jewtuch.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Może mi ktoś przybliżyć o co chodzi z tym zamieszaniem ze styczną i Dottem?

draco09 0

draco09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dolnoslaskie
Masakra !!! !!! !!!
http://www.newsoftheworld.co.uk/news/801641/How-world-snooker-champion-John-Higgins-plots-to-betray-his-fans-for-cash.html
To się w głowie nie mieści, to uświadamia jak dużo szczęścia trzeba mieć przy obstawianiu. Ta wiadomość ostro wstrząśnie światem snookera.
Sam nigdy za Higginsem nie przepadałem a teraz jeszcze bardziej podpadł, i chyba nie tylko mi ale wszystkim fanom tego sportu. Afera z Lee i Maguire&#39;a w porównaniu z tym to pikuś. Cikawy jestem jak się wszystko rozwinie...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Masakra !!! !!! !!!

http://www.newsoftheworld.co.uk/news/801641/How-world-snooker-champion-John-Higgins-plots-to-betray-his-fans-for-cash.html

To się w głowie nie mieści, to uświadamia jak dużo szczęścia trzeba mieć przy obstawianiu. Ta wiadomość ostro wstrząśnie światem snookera.

Sam nigdy za Higginsem nie przepadałem a teraz jeszcze bardziej podpadł, i chyba nie tylko mi ale wszystkim fanom tego sportu. Afera z Lee i Maguire&#39;a w porównaniu z tym to pikuś. Cikawy jestem jak się wszystko rozwinie...

Właśnie to przeczytałem. Tu po polsku: http://www.eurosport.pl/snooker/mistrzostwa-wiata/2009-2010/john-higgins-skonczony_sto2311052/story.shtml

Nie wierzę w to, nie mogę po prostu :|

krol-julian 0

krol-julian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie samo bagno i ***** jak inne sporty ....
Jakby się wzięli za ten cały snooker to się okaże to wszystko to ***** warte. Korupcja jest wszędzie no ale postać Higginsa ciężko mi porównać do innej korupcji.
Odechciewa się tego . A snooker jest frajersko prostą grą do ustawiania meczu- bo przecież można spudłować ....
Jego ostatnie wpadki już mówią wszystko albo cudowne powroty ...
A tutaj filmik jak łatwo jego zdaniem oszukać tak prostych ludzi jak my ...
http://www.newsoftheworld.co.uk/video/?videoId=2160_801939&amp;amp;videoChannel=NOTW:News

draco09 0

draco09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dolnoslaskie
Teraz pozostaje pytanie... czy Gould przegrał z Robertsonem bo się spalił czy dostał podobną propozycję. Neil zaczął grać świetnie, ale czy w tamtym meczu tylko i wyłącznie jego świetna gra pod koniec sprawiła że jest gdzie jest?
Co do drugiego finalisty, tutaj jestem spokojny. Dott w każdym meczu pokazywał, że wróciła wielka forma. Pewność wbić, duża skuteczność. Zasłużył na ten finał jak nikt inny - no może jeszcze Borsuk - ale nie było mu dane powalczyć przez dłuższy czas w tym turnieju.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Masakra. To żegnamy pana panie Higgins. Oby nie zrobiono wyjątku i wyleciał ze snookera jak Quinten Hann.
Nigdy nie wierzyłem, że snooker jest czysty, tutaj wałki można banalnie robić, ale że Higgins :|

Status
Zamknięty.